Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 jo v tom vidím smysl, s obr pupkem aspoň v zimě nefuníš jak parní lokomotiva, protože je v létě venku 40 stupňů :D mám teď před očima obrázky přežraného hrocha, jak se líně válí u vody:D v tom je asi zima lepší no...že ti není takové šílenhorko...ale zas nemusíš kupovat kabáty (resp stany) když rodíš v létě/na podrzim =D
@vanea ano chci ji jen do prvního screeningu. Což je nejrizikovější. Šéfové to řeknu a ona mi to po tom zamklem sama navrhla ale je blby ze me právě povýšili 😂😂no nedá se nic dělat mimi je přednější. Nejradsi bych byla doma hned jak všichni všude prskaji.
@simi1510 asi jo. Ona to pochopí ale je to teď blba situace no 😀 i skrz tu jinou pozici. Tak uvidím. Ale doma aspoň chvíli chci být. Teď budu mít tyden dovolenou tak si odpočinuli 🙂
@arielka222 a já se rozhodla, že se pustím do podnikání 😀
@simi1510 achtak :D já jak pár let nebyla pořádně nemocná, tak mně to nenapadlo:D
@arielka222 tak to je jasné🙂 udělala bych to taky, je to bezpečnější =)
Jinak dnes jsem se asi třikrát přistihla, že mě píchlo párkrát v podbřišku a taky jsem normálně měla návaly horka 😅, ale to bylo asi z té práce. MS ještě fakt nečekám, tak snad nepřijde dřív...
@simi1510 já se vsadím ze sotva se rozhodneš jít do podnikání tak v tu ránu budeš tehu 😂 mě minulý týden taky povýšili a v pondeli byly // 😂 fakt hodně nečekaně a teď sem celá v nervu co mam dělat ptz chci na neschopenku od 7tt pokud to bude v pořádku.

@simi1510 :D diky stale 3dny k dobru tak snad tam neco bude :D