icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

simi1510
26. led 2017

@arielka222 právě že potřebuji dojednat zítra toho klienta, abych měla s čím aspoň začít 😀

A s tím jak je ten můj cyklus tento měsíc divný... nevím, co čekat no 😀

Jen ovu testy jsou teď už slabší, těhu testy bílý... ale to že jsou bílý nemusí nic znamenat, že? Když je to dneska 9 DPO...

vanea
26. led 2017

@simi1510 9DPO jsem měla všude naprosté kulové, a myslím že rozhodně nejsem jediná:D tak bych ještě počkala =) ob den bych to prubla🙂👍

simi1510
26. led 2017

@vanea tak sobota by stejně v teorii měla rozhodnout no 😀 a uvidíme, co udělá teplota. Koukala jsem, že minulý cyklus jsem v té době už špinila ten 9 DPO a 10 DPO a 11 DPO přišla... jen v 9 DPO a 10 DPO byl duch na Cemio testu večer 😀 a teď je bílý jak stěna 😀

arielka222
26. led 2017

@simi1510 tak drzim palce ať klienta dostaneš 🙂 hele já přeci neměla nic ani cca 10DPO a to byl pátek odpoledne. A v nedělí večer už tam byly krásné // ;) tak mas ještě čas a nehazej flintu do žita ;)

simi1510
26. led 2017

@arielka222 zatím neházím ale ani naděje nedělám 😀 Hold to dopadne no 😀

arielka222
26. led 2017

@simi1510 však joo. Já sem teda napnutá jak to s tebou tento cyklus bude. Ptz ty testy to je masakr 😀

jullli
26. led 2017

@simi1510 Ja mela jen jednou duchy a to jsem mela spozdeni 4dny nakonec z toho nic nebylo, tak jsem ted zvedava co z toho bude a nebude.. Delala jsi i ted ovu jo? Ja prave premyslim jestli jeste jeden udelat. A v cem budes podnikat? Jinak 9dpo jsou hodne vyjimky takze uplne v klidu 🙂

jullli
26. led 2017

@simi1510 kazdopadne ranni ovulak byl bomba

simi1510
26. led 2017

@arielka222 jj 😀 teď mám pocit, že mě začíná škrábat v krku, takže vážně super ☹ A to mám jít v teorii s kámoškou zítra někam do baru a druhý den chce jiná na jídlo a zapíjení žalu nad chlapy... Takže nevím no... byla bych raději, aby něco vykouklo případně, ať ho neohrozím... i když ze začátku vím, že to vadit nemá. Ale pro můj pocit že, kdyby náhodou? 😀

simi1510
26. led 2017

@jullli jj zkusila, jen nevím, jestli to je tím, že sem tam se člověk napije nebo co :-/ Zkusím počkat na ráno.

Hlavně všichni, že to jsou falešňáci, když dělám Cemio/Mama... ale ukazoval to minule i Comfort nebo Pepino duchy sem tam... A pak přišla mrcha... Tak nevím co to je teď 😀 Špinění není - zatím, testy nic, pocit, že to dostanu stále, včera jsem koukala, že mám na prsou takové malé fialové žilky... Tak uvidíme 😀

Já v čem budu podnikat? 😀 už xx let se živím jako účetní a pořád musela někoho poslouchat, tak teď to zkusím tak, že si sama sobě budu šéfovat 😀

Takže kdyby pak holky chtěl někdo účetní, stačí říct 😀

arielka222
26. led 2017

@simi1510 bud v klidu já byla minulý víkend taky parit s kámošema a manželem. A dala jsem si sklenku vína..myslím ze to ničemu neublíží 🙂

simi1510
26. led 2017

@arielka222 sklenek vína/šampáňa jsem měla tento týden dost 😀

tenkrát jsem taky měla dost vína, když jsem druhý den nebo jak zjistila, že jsem těhotná a pak bum, zamlklé ☹ Tak ale je jasné, že to z toho nebylo... ale ...

Tak uvidíme no, bude záležet, jestli mi fakt začne být blbě, jestli nějaké nachlazení to je nebo co... Nesnáším ten pocit bolesti v krku 😀

jullli
26. led 2017

@simi1510 Fakt? :D a jak jsi draha? :D letos me cekaji prvni dane ;) je to tezko podle me se jen tak falesnaci nedelaji bud je nejaky hormon blby a nebo se tehu nevyvede 🙂
No ja uz se radeji nepozoruju bo bych mela snad vsechno, ted jsem namocila ovulak a cekam :D

simi1510
26. led 2017

@jullli jak jsem drahá ještě nevím, to musím vymyslet 😀 Ale tak záleží na tom, co ten člověk má, co všechno chce... Zrovna toho klienta jsem se chtěla tak trochu předtím zbavit a teď ho nejspíš budu dělat sama 😀

A cože tě letos čekají první daně?

arielka222
26. led 2017

@simi1510 já minule než sem zjistila že jsem tehu tak jsem se opilá fakt mega pač sme slavili narozky. A vše se vyvíjelo hezký i srdicko a stejně to bylo blbe. Myslím ze alkohol vliv nemel ;)
Na bolest v krku jsou dobre Müllerovy pastilky je to přírodní 🙂 a kdy mas dostat ms? V sobotu už by test mel něco ukázat 🙂

jullli
26. led 2017

@simi1510 jelikoz jsem od kvetna zacala podnikat ;) takze proto prvni, ja potrebuji jen priznani :D

arielka222
26. led 2017

Jinak holky když jsem u tech ovulaku tak ja schválně zkoušela teď tehu a ovu a na tehu je už fakt tmava dálnice a na ovu nic ;) tak na mě to teda fakt nefunguje ze by ukázal ovu tehotenstvi 🙂

simi1510
26. led 2017

@arielka222 jak právě minulý 2 cykly byla LF 11 dní, tak by to v teorii mělo být v sobotu nebo neděli no. Uvidíme i co bude dělat teplota

jullli
26. led 2017

@arielka222 ja u syna byla treba uplne ko a prozvracela druhy den myslela jsem ze z piti a ono se to prckovi nelibilo za 2dny na tt dalnice :D

simi1510
26. led 2017

@arielka222 podle mého pak když už je dálnice, tak ten LH se vytratí, kdežto než začne něco být vidět na těhu testu, tak je ovu silnější

simi1510
26. led 2017

@jullli tak se domluvíme klidně 😀 pak přes SZ, potřebuji mít jistotu aspoň jednoho většího klienta, se kterým se uživím měsíc co měsíc 😀

jullli
26. led 2017

@simi1510 Sme si to nejak prphodili ne? Ja mam ted ovu test silnejsi nez odpo a to jsem toho vypila az az :D delam si vecer vzdy smhootie

jullli
26. led 2017

@simi1510 noo tak to ja nebudu :D ja potrebuji ucetni jen na dane jednou rocne jsem maly zivnostnicek :D
@arielka222 ono by to melo fungovat v zacatku si myslim i terka to tak mela 🙂

jullli
26. led 2017

@arielka222 ale cetla jsem ze to na nekoho nefunguje 🙂 aai tak jako bt a jeji pokles pri uhnizdeni ne vzdy je to tehotenstvi 🙂

arielka222
26. led 2017

@simi1510 nene i v patek jsem zkousela ovu a taky tam nic nebylo a to bylo ještě před tehu. Já nevím na mě to funguje asi jinak 😀😀

simi1510
26. led 2017

@jullli hoď nám foto 😀

arielka222
26. led 2017

@jullli BT neměřím takže nedovedu posoudit. Ale ani jednou mi ovu neukázal tehu i když jsem byla. Takže máš pravdu na mě to fakt nefunguje 😀😀 aspoň mě to nenutí testovat 😀

simi1510
26. led 2017

@jullli tak ty beru klidně taky 😀 domluvíme se určitě 😉

simi1510
26. led 2017

@arielka222 tak třeba to nefunguje no 😀

jullli
26. led 2017

@simi1510 promin lovila jsem dite ve vane :D tady mas foto, ted se dobarvuje jeste lip jak zasycha :D takze ve finale bude jeste tmavsi

Strana