Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 tak drzim palce ať klienta dostaneš 🙂 hele já přeci neměla nic ani cca 10DPO a to byl pátek odpoledne. A v nedělí večer už tam byly krásné // ;) tak mas ještě čas a nehazej flintu do žita ;)
@arielka222 zatím neházím ale ani naděje nedělám 😀 Hold to dopadne no 😀
@simi1510 však joo. Já sem teda napnutá jak to s tebou tento cyklus bude. Ptz ty testy to je masakr 😀
@simi1510 Ja mela jen jednou duchy a to jsem mela spozdeni 4dny nakonec z toho nic nebylo, tak jsem ted zvedava co z toho bude a nebude.. Delala jsi i ted ovu jo? Ja prave premyslim jestli jeste jeden udelat. A v cem budes podnikat? Jinak 9dpo jsou hodne vyjimky takze uplne v klidu 🙂
@arielka222 jj 😀 teď mám pocit, že mě začíná škrábat v krku, takže vážně super ☹ A to mám jít v teorii s kámoškou zítra někam do baru a druhý den chce jiná na jídlo a zapíjení žalu nad chlapy... Takže nevím no... byla bych raději, aby něco vykouklo případně, ať ho neohrozím... i když ze začátku vím, že to vadit nemá. Ale pro můj pocit že, kdyby náhodou? 😀
@jullli jj zkusila, jen nevím, jestli to je tím, že sem tam se člověk napije nebo co :-/ Zkusím počkat na ráno.
Hlavně všichni, že to jsou falešňáci, když dělám Cemio/Mama... ale ukazoval to minule i Comfort nebo Pepino duchy sem tam... A pak přišla mrcha... Tak nevím co to je teď 😀 Špinění není - zatím, testy nic, pocit, že to dostanu stále, včera jsem koukala, že mám na prsou takové malé fialové žilky... Tak uvidíme 😀
Já v čem budu podnikat? 😀 už xx let se živím jako účetní a pořád musela někoho poslouchat, tak teď to zkusím tak, že si sama sobě budu šéfovat 😀
Takže kdyby pak holky chtěl někdo účetní, stačí říct 😀
@simi1510 bud v klidu já byla minulý víkend taky parit s kámošema a manželem. A dala jsem si sklenku vína..myslím ze to ničemu neublíží 🙂
@arielka222 sklenek vína/šampáňa jsem měla tento týden dost 😀
tenkrát jsem taky měla dost vína, když jsem druhý den nebo jak zjistila, že jsem těhotná a pak bum, zamlklé ☹ Tak ale je jasné, že to z toho nebylo... ale ...
Tak uvidíme no, bude záležet, jestli mi fakt začne být blbě, jestli nějaké nachlazení to je nebo co... Nesnáším ten pocit bolesti v krku 😀
@simi1510 já minule než sem zjistila že jsem tehu tak jsem se opilá fakt mega pač sme slavili narozky. A vše se vyvíjelo hezký i srdicko a stejně to bylo blbe. Myslím ze alkohol vliv nemel ;)
Na bolest v krku jsou dobre Müllerovy pastilky je to přírodní 🙂 a kdy mas dostat ms? V sobotu už by test mel něco ukázat 🙂
Jinak holky když jsem u tech ovulaku tak ja schválně zkoušela teď tehu a ovu a na tehu je už fakt tmava dálnice a na ovu nic ;) tak na mě to teda fakt nefunguje ze by ukázal ovu tehotenstvi 🙂
@arielka222 jak právě minulý 2 cykly byla LF 11 dní, tak by to v teorii mělo být v sobotu nebo neděli no. Uvidíme i co bude dělat teplota
@arielka222 ja u syna byla treba uplne ko a prozvracela druhy den myslela jsem ze z piti a ono se to prckovi nelibilo za 2dny na tt dalnice :D
@arielka222 podle mého pak když už je dálnice, tak ten LH se vytratí, kdežto než začne něco být vidět na těhu testu, tak je ovu silnější
@simi1510 noo tak to ja nebudu :D ja potrebuji ucetni jen na dane jednou rocne jsem maly zivnostnicek :D
@arielka222 ono by to melo fungovat v zacatku si myslim i terka to tak mela 🙂
@arielka222 ale cetla jsem ze to na nekoho nefunguje 🙂 aai tak jako bt a jeji pokles pri uhnizdeni ne vzdy je to tehotenstvi 🙂
@simi1510 nene i v patek jsem zkousela ovu a taky tam nic nebylo a to bylo ještě před tehu. Já nevím na mě to funguje asi jinak 😀😀
@jullli BT neměřím takže nedovedu posoudit. Ale ani jednou mi ovu neukázal tehu i když jsem byla. Takže máš pravdu na mě to fakt nefunguje 😀😀 aspoň mě to nenutí testovat 😀
@arielka222 tak třeba to nefunguje no 😀

@arielka222 právě že potřebuji dojednat zítra toho klienta, abych měla s čím aspoň začít 😀
A s tím jak je ten můj cyklus tento měsíc divný... nevím, co čekat no 😀
Jen ovu testy jsou teď už slabší, těhu testy bílý... ale to že jsou bílý nemusí nic znamenat, že? Když je to dneska 9 DPO...