Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Ahoj holky tak ja dnes 40 DC , nešpiním ,mám hrozný bolesti podbříška a šilený výtok ☹
Furt hlad a chvílemi pocit celkové slabosti.. Tak nevím nevím co tohle má zase znamenat.
Ahoj holky,obcas vas tu sleduju a tentokrat vas chci poprosit i o nazor...koupila jsem si ovu testy,ted spis jen na zkousku a od pristiho mesice uz chci naplno testovat,aby misto vecneho snazeni bylo tehot.,ale vubec se v testech nevyznam,mam 7dni do MS a ukazala se slaba carka a v nedeli,kdy mely byt teoreticky jeste plodne dny bylo uplne bilo...co si o tom mam myslet?Stava se vam to taky?
Moc diky
@evzenie2016 jak jsi na tom Ty? Jak Ti je? A kdybude další kontrola? Kam vlastně pojedeš na screening?
@terka228 krásně ti to sílí!!🙂 úplná paráda🙂 !! jdete až příští týden na kontrolu?🙂
Jinak já jsem taky ještě zesílila, myslím že už to o moc víc asi nepůjde, takže na těchto testech končím a v pondělí třeba zkusím ještě digital, abych tam viděla tu 3+ =)
@prisil ahoj, mívala jsem dvě čárky (jedna slabší) celý cyklus, myslím že nejsem jediná..je to jen zvýšená hladina LH...pokud by to mělo znamenat těhu, tak by byla silnější, ne úplně slabounká🙂
@terka228 Mně je fajn. Fazolka už ani nehoupá žaludkem, což opravdu oceňuji, ale teda docela přibírám -ale nemám chutě, zato hlad. Snažím se jíst co dvě hodiny, ale stačí o kousek přetáhnout a oooobří hlad 🙂 No a největší příznak je asi únava. Jsem fakt kolikrát úplně hotová. Ale řekla bych, že i to se zlepšuje. Ukazovat se jdeme zase v pondělí (po 14 dnech - a budu 9+3 tt), tak se těším a na screening už mě Dr. objednal tady do nemocnice - už mají taky vybavení). Jdu nejdřív na krev a ke konci února vlastní UTZ.
@vanea A kolik Ty jsi teď vlastně? Už se těším na Tvůj první UTZ. Je sice vidět "kulový", ale je to kráááááááááásný kulový 😀 Já tak dlouho ani nestestovala. Udělala jsem si poslední test pod stromeček, to bylo 14DPO a celkem dobré čárky a konečná 😀 Ale je fakt, že mi došly testy 😀
@vanea - teda takové ty "ukazovací" tzn. nějaké zadělávací. Ty proužkové jsem už pak nedělala...Ale mám radost, jak se nám to tu rozrůstááááá 🙂
@evzenie2016 Noo dneska 5+4=) (podle ovu 5+0) :D takže o půlku míň než ty🙂) a já už se na to kulový těšíím:D teda snad tam aspoň nějaká tečka bude no:D ale příští pátek už by mohlo:D já proužáky ještě mám, ale jako...no..už asi nebudu testit, jsou to furt ty samé a dneska už to bylo fakt tmavé, tak mi to přijde zbytečné🙂) jen jsem si koupila dva clearblue co dělají pluska čárečkové, abych je pak dala mamině a taťkovi (nežijí spolu). Takže tak no🙂 snad bude co slavit, mám z toho docela strach :(
@vanea nebooooj! Hlavně nezapomeň, že nejvíc lumparen teď udělají "stresové hormony", tak nevyplavovat. Raduj se z toho, že se zadařilo a užívej si to. Kdyby bydlelo někde špatně, už by Tě něco někde bolelo, takže kliiid. Všechno je v naprostém pořádku! A já byla na prvním UTZ 5+3 a viděla jsem krrraaasny zloutkovy váček a jedna tečka prý bylo mimi 😀. Ale zase hezky uvidíš, že je mimi na správném místě a dr. měřil velikost toho váčku, jestli odpovídá. Takže hlavně kliiiiid a raduj se! ❤
jinak já včera taky zkoušela TT. Nic na něm nebylo 🙂. Ale je fakt, že odpoledne, dost jsem pila...a taky je brzo. Podle mě ta ovu byla až 20.1.

@evzenie2016 jen krev, utz chtěla po 14 dnech, a to bude až tu další středu.