Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 ja to prave taky cetla, ale cetla jsem i to ze se zvysenim hormonu muze udelat duch pred prichodem ms.. Takze je to takove 50/50.. Coz my samozrejme bylo jasne ono precejen 12dpo se muze stat cokoliv tak to i beru.. Spis uspech ze se tam fakt neco objevilo.. Neznam to bohuzel u obou tehu jsem tedtovala az cca 2dny po ms a to uz byly carky. Kazdopadne u syna si to pamatuju jako vcera :D
Bylo to 28.6 2012 kdy jsem delala test po trech minutach byl cisty jak lilie tak jsem ho soupla zpatky do toho obalu a do krabicky za druhym testem (stehovali jsme se do prahy) a druhy den mi to nedalo ze ms nikde tak ze udelam druhy test a co me nenapadlo vytahnout ten stary a tam dve carky :D no tak hned druhy a bylo krve by se ve me nedorezalo jako :D (syn byl hned po vysazeni ant. Takze skoro neplabovany..
@jullli no vidis to 🙂
Ja se snad jednou taky dockam no... a snad driv a bez prasku nez za rok s nejakyma praskama...
Jako ovu u mne je, LF snad taky neni tak krátká...mozna vazne ty myslenky no...
A ty jsi tedy z Prahy? 🙂 kdybys chtela vazne udelat ty dane, tak by to problem nebyl 😂
@jullli ahooj, vidím tam stínek, zkusila bych to za ty dva dny, abys viděla, jestli ti to sílí =) ! přijde mi, že max má všeobecně na ovu i těhu testech málo barviva, takže se vybarvuje malinko později...ale třeba se mi to jenom zdálo:D budu hrozně držet!!!!🙂
@simi1510 achjo, to je škoda že to takto kleslo..jako hnízdění může být do 12DPO, ale jestli už se znáš, věřila bych asi spíš sama sobě no:/ uvidíš ještě zítra😘

@simi1510 Povede!Musi!musime tomu verit..to dokonale miminko si nas nakonec vybere!😊