Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@kotito děkuji. Ještě mám v záloze Digital Clear Blue tak ten chci zkusit někdy ke konci týdne ať se mi doma zbytečně nevali 🙂 a potom už budu jen čekat na kontrolu u dr. 🙂
@simi1510 @vanea Já myslím, že z Clear blue napíší, že se má člověk držet toho, co test ukáže a nepitvat ho. Vím, že u jejich ovu digitálních, kde přeci jen při vyndávání té testovací části se člověk pohledu na čárku nevyhne, bylo v návodu, že prostě důležitý je zobrazený výsledek bez ohledu na to, jak vypadají nebo nevypadají čárky...
@arielka222 Nádherné testíky,gratuluji!!!😍👶
@kotito děkuji za podporu 🙂 stále doufám, že jsme se strefili a že si tam ty mršky popřípadě na sebe počkaly 😍 zajímavé ale je, že v podbříšku mě bolí spíše až dneska (jak kdybych to měla dostat)...takže dneska muže asi přemluvím 😇 tak snad naděje je, minulý měsíc jsem ovu testy neřešila a nechali jsme tomu volný průběh a nestrefili jsme se do plodných dnů, když jsem si zpětně počítala, kdy jsem mohla mít zhruba ovu..
@terka228 děkuji moc, jsem vždycky klidnější když vidím ze hezký sili 🙂 a co ty? Jak pak jde tehulkovani? 🙂
@evzenie2016 jj já si to myslím taky, vždyť právě jsem tam měla vždycky "něco" , i když správně by tam nic být nemělo, když byl test negativní 🙂 ale ono to člověku prostě nedá, to vím sama za sebe, taky jsem to pitvákovala :D jsou prostě určité věci, které vyhodnotí strojek a my ne🙂 výsledku na displeji bych věřila..já si předtím totiž vždycky dávala naději, že třeba to bude za pár dní pozitivní, že je ještě brzy, tak jsou ty čárky slabé..ale nikdy to tak nebylo :/ tím zas teda nechci nikomu kazit naděje, ono těch důvodů a potencionálních dalších řešení může být spousta🙂
@arielka222 nádhera! 👍 kéž bych měla taky takový... tak snad vám vše vyšlo jak má 😉
@arielka222 krása =))) 👍😍 držím ve všem palečky!🙂 testíky jsou supr, krásně sílí
@jarendy děkuji, snad to teď do tretice uz konecne doklepeme úspěšne do konce ;) Neboj urcite za dva týdny taky objevís // dle ovu testu to mas hezký nadějne ;)
@vanea děkuji. Koukám u tebe v albu ze tobe to taky krasne sili 🙂 na ten Digital se chystám na konci tydne 🙂 muzu se zeptat kolik DPO ti ukázal tech 3+? 🙂
@arielka222 a teď to čekání😒 člověk by řekl, že dva týdny jsou krátká doba 😅
@arielka222 23 DPO🙂 jj sílí, ale už končím s testama, 3+ mi stačí:D teď už si počkám do pátku na ultrazvuk =)
@vanea taky teda zkusím v patek co mi to ukáže 🙂 juu tak drzim moc moc palečky ať už tam jde mrnous hezký vidět ;) já se objednala az na 8 tyden na kontrou to už budu vědět na čem jsem..ale to čekání do té doby je mazec .
@jarendy no práve. Čekání je na tom všem nejhorší ptz i ty dva týdny se táhnou jako měsíc 😁😁
@arielka222 No, dnes jsem byla podruhé na krvi a za chvilku budu volat na výsledky....i když mám dnes krásný poslední testík, stejně jsem nervózní 🙂
HURÁ !!!!!!!!!! Hcg prý roste úžasně a vše vypadá naprosto skvěle......na utz jdu 8.2. a už se moc těším....doufám, že už něco půjde vidět ! 😀😍
@evzenie2016 Ano...a výsledky jsou naprosto OK 😀 Na utz jdu příští středu , snad už bude něco vidět 🙂 A jak se cítíš Ty?????? Vše v pořádku???
Ja jinak litala v noci na wc stale a tece to ze me...

@vanea ono na té fotce je to trošku světlejší, ale tmavší test byl 27.1. (pátek)...takže snad byla ovu v sobotu, pač milování proběhlo ve středu 25.1. a v sobotu 28.1....celý měsíc jsme si to hlídali a snažili se ob den, ale od pátku do neděle bylomuži nějak všelijak, tak jsem ho do ničeho nechtěla nutit, ale teď mě to hrozně mrzí, že jsme se celý měsíc snažili a teď jsme to možná prošvihli 😔