icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
2. únor 2017

@cristie fungují jak na koho... mě rozházely komplet cyklus před cca 2 roky

juli88
2. únor 2017

@vanea Já měla 6+4 už srdíčko, tak třeba budeš mít taky 🙂

simi1510
2. únor 2017

@jullli tak co? Jak je?

evzenie2016
2. únor 2017

@terka228 závidím...mě to nepustilo ani náhodou...ani jsem moc neusnula...tak snad ted. Snad už se počasí umoudří a nebude se měnit.

@vanea zítra si to moc užij a těším se na hlášení!

Dobrooou všem a těm, co se mají dneska snažit, ať se podaří! 🙂

cristie
2. únor 2017

@simi1510
@amoretspes
Diky holky, no ja dopiju ty caje a uvidim... ale je to neprijemne, kdyz nevim ani to, ani to 🙏😀

simi1510
2. únor 2017

@evzenie2016 dobrou noc a ať se povede se z toho vyspat!

jullli
2. únor 2017

@simi1510 ahooj 🙂 nejak jsem si rekla ze sem ted chodit nebudu vzdy jen nakouknu ale to je tak vse 🙂 dnes 2dc dala si nacas ale je tu ;) co ty uz konec ms?

simi1510
2. únor 2017

@jullli doufám, že už zítra bude po ní 😀

Tak ses jí nakonec dočkala, jo? A když sem budeš nakukovat, jak se chceš podporovat v netestování? 😀

terka228
3. únor 2017

Dobré ráno všem 🙂
Prosím o radu...trošku jsem ráno zašpinila růžově, ale jen malinkato.....vím, že jsem měla muže brzdit při ranním sexu, ale prostě to nešlo....určitě se to zašpinění váže k tomu sexu, že? Máte s tím někdo zkušenost? Kdyby se to ale během dne opakovalo, mám asi hned volat MUDr., že?
Dám si vanu a snad se vše uklidní...aspoň jsme dnes doma, když má syn pololetní prázdniny 🙂

karin1712
3. únor 2017

@terka228 nedávej si ale prosím horkou vanu. Určitě to bude tím sexíkem. Zkus se natáhnout s nožkama nahoru a určo to bude dobré.

vanea
3. únor 2017

Ahoj holky, tak dneska první ultrazvuk za námi🙂)) bylo nádherně vidět tlukoucí srdíčko, stáří ponecháme na 6+4tt, je prý sice malinko menší, ale srovná se to🙂 (ovulka později). Na kontrolu jdeme zase 15.2, jsem z toho úúúplně vykolejená :D :D 😍

vanea
3. únor 2017

@terka228 hojky, jj myslím si že je to určitě tím🙂 i u doktora se občas špiní po prohlídce, je to tam všecko prokrvené...nebála bych se🙂 muselo by se to nějak víc rozjet, což si ale myslím, že se nestane🙂 odpočívej a nasaď klidový režim🙂

terka228
3. únor 2017

@karin1712 jj, dám raději sprchu. Děkuji za radu 🙂 A budu odpočívat.....zatím ale žádné další zašpinění nebylo, a to už jsem byla na záchodě 5x 🙂

terka228
3. únor 2017

@vanea Teda, moc moc gratuluji !!!!!! ❤👶
Taky se strašně těším na středu....měla bych být 6+1, tak snad už taky bude něco vidět 🙂

deli_lah
3. únor 2017

Achjo, takové dobré zprávy, akorát závidím :-/ Já měla dnes příšernou noc a hned ráno jsem volala na gyndu a prý mám mít klidový režim. No nevím jak mám být v klidu, když tu akorát nad vším přemýšlím ☹ Co si představit pod klidovým režimem? :O asi bych neměla trajdat někde venku, že...

karin1712
3. únor 2017

@deli_lah Copak se dělo v noci? Klidový režim určitě znamená být doma a ideálně polehávat a odpočívat. Vím o čem mluvím, v předešlých 2 těhotenstvích jsem se naležela ažaž ☹

deli_lah
3. únor 2017

@karin1712 začala jsem slabě krvácet :-/ no rozhodně jsem z toho totálně hotová... a mám prý brát ascorutin, ale nemůžu si pro něj takhle ani dojít ☹

karin1712
3. únor 2017

@vanea Tak to jsou super zprávy. Moc gratuluji.

Já jsem dnes taky taková rozhozená. Furt přemýšlím nad tím zda se to tento měsíc povedlo. Cítím se tak jinak, mám tlak v prsou, a včera jsem čučela jak puk, ale když jsem se večer převlékala tak mi z jedné bradavky vytekla kapička. Což jsem nikdy neměla, pouze v těhotenství a při kojení. Tak se tak nějak bojím abych neměla plané naděje. Dnes jsem podle OVU 9DPO. Podle teplot to zatím vypadá dobře ale do MS daleko (9.2.)

terka228
3. únor 2017

@evzenie2016 Ahojky, jak je dnes? BolíTě ještě hlava? Já toho sice málo naspala, ale dobrý...

terka228
3. únor 2017

@karin1712 Jo, podle teplot to vypadá opravdu nádherně 😀 Držím palečky 🙂

vanea
3. únor 2017

@terka228 děkujiii 😘 dle ovulky jsem 6+0, tak už by na tebe něco mohlo vykouknout!🙂) budu na tebe moc myslet! 🍀

@karin1712 děkuju moc!🙂 držím palce, ať to vyjde, kdy by ti (ne)měla přijít MS?

evzenie2016
3. únor 2017

@vanea krrrraaasnyyy! Tak to mám radost, že i to srdíčko bylo. Tak jste se poprvé s fazolkou viděli a seznámili 🙂 A kdy jdeš příště? To bude změna!

evzenie2016
3. únor 2017

@terka228 Ahojda, prosím Tě, já taky objevila nějaké špinění, rozlezelo se mi to, tak jsem raději skočila k dr, abych byla v klidu. Udělal mi UTZ, nenašel nic, že by někde krvacelo, žádný hematom a říkal, že se to občas stává. Buď nějaká nepohoda mezi maminou a malinkym a tak.něco někde zakrvaci, nebo i čipek, jak de mění, tak může něco být přesně jak píšeš, všechno je prokrvene, já bych to viděla na ten sex. Každopádně říkal, že je jen potřeba nasadit klidovy režim, což je polehavani, sestřička mi pak říkala ležet si a třeba podložit nožky. Takže kliiid,vsechno bude ok a jen se setri.

vanea
3. únor 2017

@evzenie2016 Jj já taky, on mi říkal už ve dveřích, že už bude, prý jak jsem hubeňour, tak to půjde hezky vidět:D ale teda ty nervy!!! od včerejška mně hrozně bolelo v podbřišku a jakoby mně píchalo ve vaječníku, tak jsem se naprosto vynervovala, že to bude mimo...takže dneska obrovská úleva:D na další ultrazvuk jdeme 15.2. a pak zas za týden/dva cca, to už mi budou dělat i nějaké ty testy🙂 dneska po shlédnutí ultrazvuku krev nakonec nebral, prý je to zbytečné, když se to tam vrtí:D

sarkab85
3. únor 2017

@vanea Gratuluji k srdíčku, bylo vidět brzy. U mě v 5+6tt nebylo nic, pak až v 7+0 a to už bušilo jak o závod.
@terka228 Neboj, to bude dobré. Příště tolik nedivočit🙂
@evzenie2016 Včera byli asi erupce na slunci. Přišla jsem z práce taky úplně vyždímaná, bolelo mě úplně všechno. Syn naštěstí spolupracoval a já se až do večera mohla válet.

kstablova
3. únor 2017

Ahoj, tak já ještě stále bez MS..... no dnes teplota zase trošinku vylezla.... tak nevím. Možná ale ovu nebyla 20.1. ale až 21.1 a tak možná spadne zítra a přijde MS zítra... termín MS mám teda dnes. Udělala jsem TT a je tam velmi, ale opravdu velmi slabý duch.... takže žádná hitparáda...

terka228
3. únor 2017

@kstablova Držím palečky, aby sílil...🙂

kstablova
3. únor 2017

@terka228 děkuji, ale zatím z toho nedělám závěry. Slabého (hodně slabého) dušíka jsem měla i minulý cyklus... 🙂

terka228
3. únor 2017

@evzenie2016 Děkuji za uklidnění....a jak dlouho jsi špinila???

simi1510
3. únor 2017

@kstablova tak to jsem zvedava, jak ti to dopadne. Ale přeju, aby ti silil!

Doufam, ze jsme tu nechytly spolecne duchy na tt a pak to prijde...

Strana