Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@terka228 jestli Tery mohu poradit dle tenkrat sve situace a cetla jsem to u vicero ženských. Neříkám ale, ze byste to provozovali den co den nebo tak, treba takovou pozici ani ne, ale vyhnete se pozici, kdy budes na nem nahore v tom prvním trimestru, pokud tuto pozici praktikujete 😉
@kstablova Moc přeji, aby sílil!
@terka228 já pár dní viděla,že jak vymývám ten crinone gel, tak to není jen bílé, jako to bývalo a pak se to objevilo i při wc na papíru. Uvidím dneska, jak to bude pokračovat. Včera jsem si užila s tou makovicí. Ještě ráno jsem si musela vzít paralen. Už jsem byla po probolené noci vyčerpaná. Snad bude dneska líp...
@vanea Super! Mám radost, že Tě dr krásně uklidnil a že je všechno, jak má být! 🙂 Tak už se budeš pořáně radovat? 🙂
@evzenie2016 hlavně se opatruj...já doufám,že jsme nic nepokazili,a že špinění se už neobjeví...
@terka228 prave ze jak to ma byt jedna z citlivějších poloh pro nas zenske, tak toto je v tehu horsi, vic to narazi na cipek a je to hned.
Ja prave tenkrat po tom sexu krvacela dost, dokonce pak pritel rekl, ze uz pri tom no, ze mel na sobe pozustatky, a jeli jsme na pohotovost....
Takze spineni je, ze jste to tam podrazdili a melo by to byt ok, jen se ji vazne vyhnout.
My meli tenkrat sex pomalu den co den, nemusel nic totiz ani delat a bylo 😂 a pri klasické pohoda pri teto nadeleni...
Drzim palce 😉
@simi1510 děkujiii 😘 už jsem klidnější🙂)
@kotito ahooj, jj dostali, akorát nám dělal ty ultrazvuky dva, jeden jenom pro mně, který teda byl lepší..bylo tam všechno nádherně vidět..a pak ještě jeden i pro tatínka, ten už se tolik nevyvedl, a zrovna ten nám dal:D mám to v albu=) a jinak tatínek dojatý:D už to chce někomu hrozně říct, ale furt je to pro nás hrozně neuvěřitelné🙂)
@evzenie2016 a joo, už asi můžu být klidnější:D čeká nás teda hodně testování, doporučil mi i spoustu těch volitelných, že by v našem případě rozhodně vzal za povinnost (měli jsme v rodině dost ošklivé genetické problémy), ale já doufám, že to bude v pořádku🙂 listovkou se cpu jak najatá:D
Holky nic. Cestuju z města a mam dojem ze už mrcha přišla. ... takže planý poplach 😀
holky tak 1DC 🙂 to je zas vzrůšo 😀
@vanea a jaké další testy Ti dr. doporučil? To víš, já jak jsem ten starší ročník, tak jsem taky víc hlidana, tak me jen zajímá, co třeba Tvůj dr volí, ať si rozsirim obzory 🙂

@vanea tak to je bozi!!!! Gratuluji a at to pokracuje lepe a lepe! 🙂 mam radost za tebe!