icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
3. únor 2017

@vanea tak to je bozi!!!! Gratuluji a at to pokracuje lepe a lepe! 🙂 mam radost za tebe!

kotito
3. únor 2017

@terka228 Tery já do 14 týdne sexovat nemohla vůbec. Mudr mě to zakázala, vždy po milování jsem špinila i když bylo milování jemné. pak jsme dostali svolení,ale žádné hrátky se konat nemohly

simi1510
3. únor 2017

@terka228 jestli Tery mohu poradit dle tenkrat sve situace a cetla jsem to u vicero ženských. Neříkám ale, ze byste to provozovali den co den nebo tak, treba takovou pozici ani ne, ale vyhnete se pozici, kdy budes na nem nahore v tom prvním trimestru, pokud tuto pozici praktikujete 😉

simi1510
3. únor 2017

@deli_lah klidový režim ze mas lezet, nenamahat se, nikde necestovat, nechodit tury, zadny sex

kotito
3. únor 2017

@vanea no paráda!!! Dostali jste fotečku? Co tatínek ? 🙂

kotito
3. únor 2017

U mě graf takto, nevím jak zaznamenat dnešní teplotu, dcerka měla v noci astmatický záchvat, tak jsme od 3-5:30 nespaly pak jsme vstaly 8:45 a změřila jsem se , ale nevím jestli ten udaj mám nějak upravit nebo vynechat ?

evzenie2016
3. únor 2017

@kstablova Moc přeji, aby sílil!

@terka228 já pár dní viděla,že jak vymývám ten crinone gel, tak to není jen bílé, jako to bývalo a pak se to objevilo i při wc na papíru. Uvidím dneska, jak to bude pokračovat. Včera jsem si užila s tou makovicí. Ještě ráno jsem si musela vzít paralen. Už jsem byla po probolené noci vyčerpaná. Snad bude dneska líp...

@vanea Super! Mám radost, že Tě dr krásně uklidnil a že je všechno, jak má být! 🙂 Tak už se budeš pořáně radovat? 🙂

terka228
3. únor 2017

@simi1510 to právě byla vyjímečne ta poloha....my ji teda praktikujeme opravdu vyjímečně....děkuji za radu 😊vyhneme se tomu..

terka228
3. únor 2017

@evzenie2016 hlavně se opatruj...já doufám,že jsme nic nepokazili,a že špinění se už neobjeví...

simi1510
3. únor 2017

@terka228 prave ze jak to ma byt jedna z citlivějších poloh pro nas zenske, tak toto je v tehu horsi, vic to narazi na cipek a je to hned.

Ja prave tenkrat po tom sexu krvacela dost, dokonce pak pritel rekl, ze uz pri tom no, ze mel na sobe pozustatky, a jeli jsme na pohotovost....

Takze spineni je, ze jste to tam podrazdili a melo by to byt ok, jen se ji vazne vyhnout.

My meli tenkrat sex pomalu den co den, nemusel nic totiz ani delat a bylo 😂 a pri klasické pohoda pri teto nadeleni...

Drzim palce 😉

karin1712
3. únor 2017

@kstablova tak tfuj tfuj držím pěsti, nejde ten testík vyfotit? Že by jsme ti to zhodnotily.

vanea
3. únor 2017

@simi1510 děkujiii 😘 už jsem klidnější🙂)

@kotito ahooj, jj dostali, akorát nám dělal ty ultrazvuky dva, jeden jenom pro mně, který teda byl lepší..bylo tam všechno nádherně vidět..a pak ještě jeden i pro tatínka, ten už se tolik nevyvedl, a zrovna ten nám dal:D mám to v albu=) a jinak tatínek dojatý:D už to chce někomu hrozně říct, ale furt je to pro nás hrozně neuvěřitelné🙂)

@evzenie2016 a joo, už asi můžu být klidnější:D čeká nás teda hodně testování, doporučil mi i spoustu těch volitelných, že by v našem případě rozhodně vzal za povinnost (měli jsme v rodině dost ošklivé genetické problémy), ale já doufám, že to bude v pořádku🙂 listovkou se cpu jak najatá:D

vanea
3. únor 2017

@kotito taky máme lásku "nedoporučenou" do konce 1.trimestru:X sice nešpiním, ale prý by to nepokoušel, dokud je to dole všechno tak vachrlaté a malinké...ale jako...myslím si, že jemný přístup by neměl nic způsobit=)

kotito
3. únor 2017

@vanea to chápu ! Teď se musíš hýčkat ,,maminko" my hned z UZ co ukázalo srdíčko jeli k mým rodičům 🙂 ted teda jestli se povede počkáme určitě do 1 screeningu ve 12 tt to nám u dcerky řekli už pohlaví 🙂

mohla bys poradit co mám vyvést s tím zaznamenání dnešní teploty?

kstablova
3. únor 2017

@karin1712 no na něm není na fotce koukám skoro nic vidět. Naživo tam něco je a ani to nemusím moc hledat. Ale právě nemyslím si že by z toho jeste něco bylo....
Koukam ze na te fotce fakt není nic vidět

vanea
3. únor 2017

@kotito hmm..jako ten výkyv není zas tak velký, tak bych si to tam nechala, ale dala k tomu poznámku, že se měřilo jindy/jinak🙂 abys kdyžtak věděla, co to bylo..uvidíš zase zítra co to udělá, snad už se líp vyspíš=))

kotito
3. únor 2017

@vanea jj dala jsem poznámku nechám tak děkuji

vanea
3. únor 2017

@kstablova ahoj, ty já tam sice nic nevidím, ale taky mi to ty první testy dělaly, že já tam viděla stín, a na fotce bylo kulové...držím hrozně moc palce, aby to zesílilo!!!🍀

simi1510
3. únor 2017

@kstablova mne prijde jak kdyz na tom negativu neco vidim.

Ale uvidis co bude 😉

Jaky mas pocit ty? Ze prijde ms?

simi1510
3. únor 2017

@vanea jednou za cas treba ne, ale jak jsem psala Terce, te poloze kdy bys mela byt nahore ty, se vyhnete 😉

jullli
3. únor 2017

@simi1510 ja vas budu podporovat na dalku ;) prave ze kdyz sem nebudu chodit nebudu myslet na testovani atd 🙂

simi1510
3. únor 2017

@jullli mne prijde ze jsem vcerejskem uzavřela konecne rok 216 a ze nemam ani tendence k tomu se ted sledovat 🙂

kstablova
3. únor 2017

Holky nic. Cestuju z města a mam dojem ze už mrcha přišla. ... takže planý poplach 😀

kotito
3. únor 2017

@jullli tak držím pesti a pak se těším na fotečku z prvního UZ ,-)

kstablova
3. únor 2017

holky tak 1DC 🙂 to je zas vzrůšo 😀

simi1510
3. únor 2017

@kstablova tak vítej v klubu 🙂

kstablova
3. únor 2017

@simi1510 mi to chodí fakt jak švýcarský hodinky 😝

evzenie2016
3. únor 2017

@vanea a jaké další testy Ti dr. doporučil? To víš, já jak jsem ten starší ročník, tak jsem taky víc hlidana, tak me jen zajímá, co třeba Tvůj dr volí, ať si rozsirim obzory 🙂

sarkakl
4. únor 2017

Holky tak 16 dni od prvni menstruace a zatim takhle tak nevim no

hualenka
4. únor 2017

Ahoj holky, nad výsledky mi začíná rozum stát; testuji ze zvědavosti od 7meho dne cyklu, duchy chápu, ale už mi nejde narozum síla těch dalších testů. Zelené jsou 10tky a růžové 20tky... Čím to může být že neslabnou ? Děkuji za odpověď/i 🙂

Strana