icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
amoretspes
4. únor 2017

@sarkakl No to zatím není nic musí ta čárka být stejně tmavá a nebo tmavší.testujes odpolední moc?

vanea
4. únor 2017

@evzenie2016 tyy jo, to kdybych si ty názvy pamatovala :D ale jedny budou v 10tt, odběry krve a nějaký lepší ultrazvuk a ještě něco, potom screening, odběry a takové ty klasiky ve 12tt, odběr z pupečníku myslím, amnio, nějaká kontrola a případně odběr klku či čeho..no a tripple, ale to už je asi běžné🙂 vím akorát, že na ultrazvuky budu chodit každé 2 týdny a pak budu chodit na ty normální krevní testy a měření =) ale moudřejší asi budu, až mi to řekne konkrétněji no...z hlavy si to moc nepamatuju a upřímně mně to na první poslech docela vyděsilo a zároveň jsem byla tak mimo ze srdíčka, že ani nevím, co jsem slyšela :D :D A jak se tobě vůbec daříí? všechno v pohodě, je ti už dobře?🙂)

@hualenka blíží se ovulka dle testíků🙂 aspoň myslím:D uvidíš, jak budou sílit/slábnout🙂

terka228
5. únor 2017

Dobré ráno všem 🙂 Tak já dnes po týdnu dělala poslední testík....zase jsem se uklidnila po těch dvou zašpiněních 🙂 Dále už nic nedělám a počkám na utz ve středu 🙂
Vůbec jsem nedoufala, že se někdy takového testíku dočkám...a tak doufám, že už bude třeba i srdíčko na utz 🙂
@evzenie2016 jak Ti je? Už se vše srovnalo, hlava, špinění... ? Já měla zas včera hnědý hlen, ale od té doby zase nic, tak to snad bude v poho....

alli005
5. únor 2017

@terka228 tak jsem dokoupila i ty Pepino ovulacni 🙂 ze bych z toho tedy byla moudřejší, to nejsem 😀 treba dnes na obou ta první (tedy ukazující pozitivitu) naskocila driv než ta kontrolní.
No neponechavame s manželem nic náhodě 😝 tak doufám, ze bych za 14 dni mohla mít podobně tehu testy 😇 muj původní termín porodu (14.3.) se blíží, tak jsem doufala, ze uz bych mohla byt aspon znovu těhotná...

terka228
5. únor 2017

@alli005 Jj, to odpovídá...včera byly čárky stejně silné a dnes je testovací silnější, takže je určitě dnes pozitivní. To znamená dnes i zítra na to vlítnout :D
Já to myslela tak, že Comfort ksem měla často //, i když v ty samé dny jsem na Pepínu měla jen ducha...Uvidíš, zítra by měl už slábnout.
Každá to hold máme jinak.... Tady jsou moje testy z prosince, kdy jsem testovala dvojmo, protože z testů Comfort jsem nebyla moudrá...
Každopádně se těším na Tvoje // na těhu testu😀 Určitě se to povede !!!!😀

amoretspes
5. únor 2017

@terka228 nemusís vždy čekat až budou obě stejné,uz když se to blíží tak šup na akci,spermie vydrží až 4 dny živé,kdyz se hned neumyjes a neporušila pH. A jinak je doporučení ob den aby měl muž kvalitni sperma.

alli005
5. únor 2017

@terka228 tak to jsi měla fakt dost podobně jak já teď, tak snad se nám zadaří tak, jako vám 😉

terka228
5. únor 2017

@amoretspes to jako jo, to je mi jasné, jenže podle těch Comfort se ovu blížila skoro pořád a pozitivní jsem pak měla i 4 dny...u těch pepino testů mi to bylo jasné, kdy..... A taky to nakonec vyšlo 🙂 A doufám, že bude vše v pořádku i dál. Jsem úplně na začátku 6+5

sarkakl
5. únor 2017

Tak dneska z ranni moci takhle

amoretspes
5. únor 2017

@sarkakl ovu test se z ranní moci nikdy nedělá,protoze hladiny stoupá až během dne.nejlepe odpoledne a nepít alespoň hodinku před testem

sarkakl
5. únor 2017

@amoretspes aha tak to jsem nevedela dekuji za radu

arielka222
5. únor 2017

Tak jsem holky ze zvedavosti schválně zkusila poslední ovu test dr. Max. jestli je v tehu opravdu pozitivní...no a je 😂 fakt bych tomu nevěřila 😂

arielka222
5. únor 2017

@terka228 to je kraaasa 🙂 Já si na ten clearblue asi už netroufnu. Počkám asi až na kontrolu u dr. 17.2 🙂 i když bych taky chtěla vidět tech 3× 😃

hualenka
5. únor 2017

@vanea tak dlouho ? Krom zelených, testuji 1x za den

vanea
5. únor 2017

@hualenka a kolikátý jsi DC?

hualenka
5. únor 2017

@vanea 18

vanea
5. únor 2017

@hualenka a testíky furt stejné, nesílí? já mívám ovu 18DC, byla i později...tady ty růžové testy teda neznám, ale většinou se tam drží silnější druhá čárka před ovulací, po ovu to už slábne...a pak, pokud jsi těhu, tak před MS zase zesílí (ale to můžou i z jiného důvodu, není to pravidlem)...případně můžou být tyto testy hodně citlivé..zkusila bych jiný testík, jestli máš..BT neměříš?

hualenka
5. únor 2017

@vanea mysl

hualenka
5. únor 2017

@vanea stejné.
Nemerim. Zkusím zítra koupit jiné

vanea
5. únor 2017

@hualenka zkus a uvidíš no🙂 jako úplně pozitivní se mi ještě právě nezdají..tak bych to spíš viděla na tu chystanou ovulku..ale těžko říct:/ snad bude za pár dní jasno🙂

hualenka
5. únor 2017

@vanea XI dnešní a nevidím rozdíl v předchozích...

hualenka
5. únor 2017

@vanea právě že se mi vůbec pozitivní nezdají když porovnam s ostatními...
No jsem zvědavá jak to dopadne. Ale na zítra jsem objednaná k dr. tak mi třeba tu záhadu rozlouskne 🙂

vanea
5. únor 2017

@hualenka nějaký rozdíl tam je, otázka jak to bude vypadat po zaschnutí🙂 takto vypadá dnešní silnější...a jj , doktorka bude nejlepší, ti poví, co se tam dole děje🙂 držím palec, ať to rozlouskne a zadaří se!🙂

hualenka
5. únor 2017

@vanea to už je po zaschnutí, dělaný v 15h.
Moc děkuji 🙂

evzenie2016
5. únor 2017

@terka228 Ahojda,už obojí snad dobry. Doufám, že i u Tebe! Těším se na.Tvůj UTZ. Kdy že jdeš? Já to zase zapomněla 😇

terka228
6. únor 2017

@evzenie2016 ahojky,jdu ve středu 😀
Jen mám takový kašel,že pískám,takže dnes piletím i k obvodní pro něco,abych tím nekonečným kašláním neohrozila mimi...úplně mně už od včera bolí spodek ,jak kašlu ☹
Jinak hlava i špinění zatím dobrý....Ťuk,ťuk,ťuk🙂

terka228
6. únor 2017

@evzenie2016 ahojky,tak mám na ten kašel antibiotika,které neublíží miminku.Snad ten kašel brzy přejde,protože uż mě bolí celý spodek...

evzenie2016
6. únor 2017

@terka228 Ahojda, do středy už to uteče a jinak přeji, ať atb rychle zaberou! Přeci jen lepší to rychle přeléčit bezpečným způsobem, než vysilovat tělo nemocí. Zvlášt, jestli Tě z toho kašlání bolí břicho. Tak zkus odpočívat, co to půjde!

simi1510
6. únor 2017

@terka228 tak at zaberou a jsi v poradku!

kalabnika
6. únor 2017

Ahoj holky.Mám dotaz,sice se sem asi moc nehodí,ale zkusím 🙂 Při změně gynekol. jak je to s kartou, dá mi ji současný doktor do ruky nebo to nejde? Děkuju a prima den přeju

Strana