Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510
@amoretspes
Diky holky, no ja dopiju ty caje a uvidim... ale je to neprijemne, kdyz nevim ani to, ani to 🙏😀
@evzenie2016 dobrou noc a ať se povede se z toho vyspat!
Dobré ráno všem 🙂
Prosím o radu...trošku jsem ráno zašpinila růžově, ale jen malinkato.....vím, že jsem měla muže brzdit při ranním sexu, ale prostě to nešlo....určitě se to zašpinění váže k tomu sexu, že? Máte s tím někdo zkušenost? Kdyby se to ale během dne opakovalo, mám asi hned volat MUDr., že?
Dám si vanu a snad se vše uklidní...aspoň jsme dnes doma, když má syn pololetní prázdniny 🙂
Ahoj holky, tak dneska první ultrazvuk za námi🙂)) bylo nádherně vidět tlukoucí srdíčko, stáří ponecháme na 6+4tt, je prý sice malinko menší, ale srovná se to🙂 (ovulka později). Na kontrolu jdeme zase 15.2, jsem z toho úúúplně vykolejená :D :D 😍
Achjo, takové dobré zprávy, akorát závidím :-/ Já měla dnes příšernou noc a hned ráno jsem volala na gyndu a prý mám mít klidový režim. No nevím jak mám být v klidu, když tu akorát nad vším přemýšlím ☹ Co si představit pod klidovým režimem? :O asi bych neměla trajdat někde venku, že...
@vanea Tak to jsou super zprávy. Moc gratuluji.
Já jsem dnes taky taková rozhozená. Furt přemýšlím nad tím zda se to tento měsíc povedlo. Cítím se tak jinak, mám tlak v prsou, a včera jsem čučela jak puk, ale když jsem se večer převlékala tak mi z jedné bradavky vytekla kapička. Což jsem nikdy neměla, pouze v těhotenství a při kojení. Tak se tak nějak bojím abych neměla plané naděje. Dnes jsem podle OVU 9DPO. Podle teplot to zatím vypadá dobře ale do MS daleko (9.2.)
@evzenie2016 Ahojky, jak je dnes? BolíTě ještě hlava? Já toho sice málo naspala, ale dobrý...
@vanea krrrraaasnyyy! Tak to mám radost, že i to srdíčko bylo. Tak jste se poprvé s fazolkou viděli a seznámili 🙂 A kdy jdeš příště? To bude změna!
@terka228 Ahojda, prosím Tě, já taky objevila nějaké špinění, rozlezelo se mi to, tak jsem raději skočila k dr, abych byla v klidu. Udělal mi UTZ, nenašel nic, že by někde krvacelo, žádný hematom a říkal, že se to občas stává. Buď nějaká nepohoda mezi maminou a malinkym a tak.něco někde zakrvaci, nebo i čipek, jak de mění, tak může něco být přesně jak píšeš, všechno je prokrvene, já bych to viděla na ten sex. Každopádně říkal, že je jen potřeba nasadit klidovy režim, což je polehavani, sestřička mi pak říkala ležet si a třeba podložit nožky. Takže kliiid,vsechno bude ok a jen se setri.
@evzenie2016 Jj já taky, on mi říkal už ve dveřích, že už bude, prý jak jsem hubeňour, tak to půjde hezky vidět:D ale teda ty nervy!!! od včerejška mně hrozně bolelo v podbřišku a jakoby mně píchalo ve vaječníku, tak jsem se naprosto vynervovala, že to bude mimo...takže dneska obrovská úleva:D na další ultrazvuk jdeme 15.2. a pak zas za týden/dva cca, to už mi budou dělat i nějaké ty testy🙂 dneska po shlédnutí ultrazvuku krev nakonec nebral, prý je to zbytečné, když se to tam vrtí:D
@vanea Gratuluji k srdíčku, bylo vidět brzy. U mě v 5+6tt nebylo nic, pak až v 7+0 a to už bušilo jak o závod.
@terka228 Neboj, to bude dobré. Příště tolik nedivočit🙂
@evzenie2016 Včera byli asi erupce na slunci. Přišla jsem z práce taky úplně vyždímaná, bolelo mě úplně všechno. Syn naštěstí spolupracoval a já se až do večera mohla válet.
@evzenie2016 Děkuji za uklidnění....a jak dlouho jsi špinila???

@cristie fungují jak na koho... mě rozházely komplet cyklus před cca 2 roky