icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
terka228
6. únor 2017

@evzenie2016
@simi1510
Holky děkuji,snad to brzy přejde...🙂

hualenka
6. únor 2017

@vanea na UTZ vše v pořádku, ale vůbec to nevypadá že by měla být nějaká ovulace. Dr udělala stěr a v pátek se dozvím zda nemám nějaký zánět a nasadila by se antibiotika 🙄 ale v tom případě nechápu co mi ty testy měří... 😵

hualenka
6. únor 2017

@kalabnika měl by ji poslat novému lékaři

kalabnika
6. únor 2017

@hualenka díky

vanea
6. únor 2017

@hualenka Tak to je dobrý fór teda :/ a co to je vůbec za testy, ty jiné jsi ještě asi nezkoušela co?

kotito
6. únor 2017

Holky tak ja pri prvnim cyklu s lekama takto,snad zustane teplota pekne nahore

kotito
6. únor 2017

@terka228 určitě brzo zamakají a bude líp ,-)

radunkap
6. únor 2017

@kotito moc hezké, držím palce! Kdy mají dojít měsíčky? Jak jsem Ti psala, tak tento měsíc jsem měla zánět močáku a antibiotika, tak jsme si říkali, že tento měsíc snažení vynecháme. No a přísahám, že kdyby jsme nenechali, tak si myslím, že jsem těhotná. Cca 5 DPO jsem zašpínila a prsa mě vůbec nebolí, zato bradavky mám citlivé. No akorát mě pobolívá už cca 5 dní břicho jak před MS..🙂 Včera jsem dobrala 10 gynprodyl a uvidíme, kdy příjde..

kristynaa_23
6. únor 2017

@radunkap zdravím, můžu se přidat?

Mám to samé co vy, akorát bez těch antibiotik a zánět močáku, jinak beru Inofolic, Kyselinu listovou a každý měsíc Duphaston 1-0-1 5 dní.. ovulační test jsem měla pozitivní 29 - 30.1., od té doby párkrát zašpinění a teplota mi vyskočila nahoru, držela se a dnes klesla.. + ty bradavky.. menstruace by měla být snad každým dnes, tak uvidíme

radunkap
6. únor 2017

@kristynaa_23 Ahoj, S teplotama ti moc neporadim, ja nemerim. Jen beru Gynprodyl 16-25DC a ted mi gynekolog napsal Clostilbegyt 3-7 DC, ale ten zacinam brat prave az po MS, co ted prijde. Ja nikdy bradavky citlive nemela, vzdy me bolely prsa. Jak dlouho se snazite o miminko?

kristynaa_23
6. únor 2017

@radunkap Možná tak půl roku.. ale duphaston jsem dostala až ted v prosinci s tím, jakmile do jara neotěhotním, tak mě pošle na další vyšetření na IVF.. já ty bradavky mám ted takhle snad prvně, prsa mě bolely jen občas.

kotito
6. únor 2017

@radunkap no nevím jak s MS pohnou léky nebo jestli až je doberu MS dojde hned. Mám zítra poslední. Jinak MS bych měla mít 14.2.
Takže vy jste se nemilovali nebo milovali a vypadá to i přes nemoc nadějně? Jsem v tom zamotaná 😀

hualenka
6. únor 2017

@vanea ty zelený jsou z internetu a ruzovy Pepino. Dnes sem si ještě koupila v lékárně a v drogerii, pak s testováním končím . Hned sem jeden ve 12 zkusila a je tam duch a je to 25 hodnota, zkusím ještě v 18. Dr říkala že ty testy jsou "k ničemu". Když si vemu včerejší proužek a na UTZ nic,j je to na hlavu...

kotito
6. únor 2017

@kristynaa_23 já beru clostil 3-7 a duphaston 16-25
mě mrcha dojde druhý den po klesnutí teploty

kristynaa_23
6. únor 2017

@kotito minulý měsíc jsem měla tak, že jsem 2 dny měla stejnou teplotu a další den přišla.. uvidíme..

kristynaa_23
6. únor 2017

Takto to dnes vypadá.

radunkap
6. únor 2017

@kotito milovali, ale davali jsme si pozor, teda aspon myslim😀BYlo by to krasne, ale podle me spis zazrak..No uvidime. Budu na tebe moc myslet, at nedorazi a podari se to. mi vzdy dojde MS 4-5 dni po poslednim prasku..

@kristynaa_23 já brala duphaston predtim a prestal mi fungovat asi po 2 letech. Akorat, ze ja ho brala kvuli MS, protoze jsem ji mela nepravidelnou. A ted mi to prave zmenil na ten Gynprodyl. Akorat muj problem je, ze mam ovulaci, az kdyz zacnu brat gynprodyl a to pry je spatne..

hualenka
6. únor 2017

@radunkap ahoj taky beru gynprodyl, pocitujes s ním nějakou změnu k lepšímu ? Já ho dostala na úpravu cyklu, respektive abych to vůbec dostala. Beru ho od května 2016...

radunkap
6. únor 2017

@hualenka ahoj🙂 Zmenu zadnou..krom toho, ze mam pravidelnou MS teda. Vyhovuje mi a zadne vedlejsi ucinky nemam, jestli se ptas teda na to..

kristynaa_23
6. únor 2017

@radunkap
@hualenka

ehm, vždy, když začnu brát duphaston, mám ovulaci první nebo 2 den, tenhle měsíc znovu.. beru zatím od prosince no.. všude jsem četla, že pokud není ovulace před duphastonem, potom už nebude, protože to potlačuje a já ji mám 1 nebo 2 den.. taky jsem ho dostala na úpravu cyklu, protože jsem cyklus měla klidně i 50 dní.. minulý měsíc jsem MS dostala čtvrtý den po dobrání, takže bych řekla, že jsem to podle minulýho měsíce měla dostat snad dneska :D ale jistá si tím na 100% nejsem :D

hualenka
6. únor 2017

@radunkap a probíhá u tebe ovulace ?

hualenka
6. únor 2017

@kristynaa_23 já mám pocit že sem marná a totálně bez ovulace 👽
Tento měsíc se mi alespoň objevily druhé čárky na testu, včera docela dost silná a dnes mi dr řekla při UTZ že se u mě žádná ovulace nechystá...

radunkap
6. únor 2017

@hualenka podle testu a hlenu ano..Doktorem to overene nemam.

kristynaa_23
6. únor 2017

@hualenka aha, vy ještě chodíte na ultrazvuk? já soudím jen podle testů.. doktorka mi jen řekla, že si mám měřit teplotu a při zvýšení o půl stupně testovat, abych věděla, jestli vůbec ovuluju.. já měla dvě čárky na testu i minulý cyklus, ale ne tak silný jako tenhle..

hualenka
6. únor 2017

@kristynaa_23 ne ne, to byla shoda náhod. Šla jsem na prohlídku a recept...

kristynaa_23
6. únor 2017

@hualenka aha aha, tak jsem v klidu :D

vanea
6. únor 2017

@hualenka tak uvidíš no, je to záhada..by mně zajímalo, na co ty testy reagují, když se ovu nekoná...ale je fakt, že nějaké holky je tu namáčely do džusu či čeho, a taky jim vyšly pozitivně na ovu :D je to bordel..každopádně budu držet palečky, aby ovu dorazila a podařilo se ti ji vypátrat!🙂

hualenka
6. únor 2017

@vanea způsob jak vyhodit peníze 😈
Děkuji, jsem na to zvědavá. Mám ještě gynprodyl na 2 měsíce a pak mám zase přijít na kontrolu.

vanea
6. únor 2017

@hualenka mně třeba fungovaly testíky fakt spolehlivě=) zkus třeba měřit tu teplotu, jestli ti testíky takto nevychází, to může taky hodně napovědět) já to furt zatracovala a nakonec se to povedlo hned první cyklus měření =)

vanea
6. únor 2017

@hualenka a nebo se na nějaké měření vyprdni úplně a nějak tomu dejte volný průběh=) jak dlouho už se snažíte vlastně?

Strana