Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kristynaa_23 ježíš,to je mi líto☹ Určitě pak cyklus ukaž Dr. Protože podle mně byl bez ovulace...občas se to může stát,ale měla by to vědět.A kdyby se zo opakovalo,pak i řešit.Ty už vlastně bereš nějaké léky,že? Pak by Tě měla sledovat i přes ten utz,aby byla jistota,jestli folíci rostou,a kdy bude ovu...Držím palečky v dalším cyklu☺
@terka228 Teri, přeji krásné první rande 🙂 Určitě pak dej vědět, co a jak 🙂
@terka228 já beru Duphaston.. od první dne za 17 dní 5 dní v kuse ráno i večer.. no, o žádném utz se nezmiňovala, dala mi léky, řekla jestli neotehotnim do dubna, na který se příští měsíc budu objednávat na kontrolu, tak mě pošle na IVF....
@kristynaa_23 aha....asi má každý doktor své postupy....
Tak držím palečky☺
@terka228 délka je crl. A gratulujiiiii!
@terka228 jinak dle měření, gestacni stáří, je zapsáno 6+1, to odpovídá, ne? A jinak počítám, že ten první rozměr...cca 11 mm bude ta zmerena velikost celého vacku. Ostatní zkratky neznám...
tady se holky můžete něco přiučit - seznam zkratek z ultrazvuků 🙂
@terka228 juu krása. Mic gratuluji. Já jdu příští týden ve středu. Už teď mam nervy 🙂
@arielka222 bude to dobrý, uvidíš 🙂 Špatných věcí bylo už dost a dost 😉

Holky poradte matou mě teploty. Test jsem měla pozitivní dva dny,s toho první byl výrazní ale druhy a to druhý den slabší pak už nic na testu. Ale nějak mě matou ty teploty co si. myslíte.