icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
20. únor 2017

@jullli normalne si mi nasadila brouka do hlavy..asi tam odpoledne zavolam.

jullli
20. únor 2017

@radunkap ja bych rozhodne zavolala, a ty jsi mela problem s abovulacnimi cyky?
Ze mas clostil? Proste kdyz se nasadi hormon mela by byt kontrola

radunkap
20. únor 2017

@jullli ne, jen mam ovulaci dost pozde, buru gynprodyl 16 - 25DC, a ovulaci jsem mela az 19/20DC, tak mi predepsal clostil, aby vajicko dozralo a uvolnilo drive, jak jsem ho tak pochopila..

jullli
20. únor 2017

@radunkap to nemas vubec pozde ovulaci co maji rikat holky ktere maji ovulju kolem 25dc. A tim tuplem bych si trvala na utz kdyz problem s ovulaci nemas... Je dost pravdepodobne ze budes prestimulovana...Udelal by nejlip kdyby ti posunul gynprodyl nez di tebe cpat zbytecne hormony kdyz ovulaci mas.. ;)

kotito
20. únor 2017

@radunkap nene já taky nechodím. Mám to stejně jak ty. Jen clostík 2x denně a místo gynprodylu duphaston. Ovu jsem měla 23-26DC včera ovu test slabší čárka dneska jsem 9DC začíná mě pobolívat v podbříšku na pravé straně

kotito
20. únor 2017

@radunkap já své soktorce, věřím a postupuju přesně jak mi řekla. Není lékařka pro nic za nic

kotito
20. únor 2017

@jullli ono hodně záleží kolika denní cykly @radunkap má, ne? Ono můžeš mít ovulaci třeba 20DC a cyklus ti končí 28dnem ...
já měla 23-26 ze 30DC

radunkap
20. únor 2017

@kotito nevim, jsem z toho rozpacita. Ja svemu gynekologovi taky verim, je to spicka tady u nas. Jsem zvedava, kdy se ti tento mesic ukaze ovulka.

jullli
20. únor 2017

@kotito jasne ze zalezi jaka je lf dlouha. Proto se ma progesteron nasazovat po ovu ;) aby se aspon prodlouzila na cca 10dnu... Jen rikam ze brat clostil bez kontroly je hazard bud to vyjde nebo ne... Je to jako kdyz si nekdo mysli ze kojeni je antikoncepce... Kazde z nas telo funguje jinak a kazde znas hormony funguji jinak ;)

kotito
20. únor 2017

@radunkap mě právě minulý cyklus ovulka šokovala o tolik dřív , že jsem vlastně testla,jakože první testík a on to byl test co už slábl. Takže ted testuju fakt raději dřív

radunkap
20. únor 2017

@kotito 6dc by mel stacit, ne? Uvidime, kdy prijde, ale doufam, ze drive. 1. Dite se vam povedlo taky s clostikem?

kotito
20. únor 2017

@radunkap jo to určitě. Nene dcerka je bez clostíků. Měla jsem ovulaci normálně v půli cyklu . Otěhotněla jsem až jsem úplně vypla. Žádné léky, myšlenky na IVF ...prostě na všechno jsme se vyprdli, začali jsme zjištovat info o dárcích a adopci . Skoro na celé září jsme vypadli k moři a v říjnu byla poslední MS 🙂

volfikovi
21. únor 2017

Ahojky holky
tak první clostík nasazen .. Mám volat na gyndu na objednání už dnes?

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi a jak ti je dneska? Noc byla uz lepsi?

volfikovi
21. únor 2017

@simi1510 Je to lepší 🙂 ještě teda docela krvácím ,ale už mi není tak šíleně dneska už jsem byla i v práci ,clostík sem si raději vzala až potom teda , bála sem se ,že by se mi mohla motat hlava

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi tak to je dobre 🙂

volfikovi
21. únor 2017

@simi1510 jen nevím zda na tu gyndu volat dnes nebo zítra... pokud objednavají na 13DC tak by to vychazelo akorát když se vracíme z dovči

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi to ja vubec nevim, jak to funguje ... jestli to vi nekdo jiny?

kotito
21. únor 2017

@volfikovi nevím jak na tvé gyndě, na mé mají docela cvrkot, takže bych volala dnes, aby mě tam někam vmáčkli, aby se mi nějak aspon trošku hodil čas

volfikovi
21. únor 2017

@kotito u nás je taky šílený cvrkot.... Tak já tam cinknu 🙂

jullli
21. únor 2017

@volfikovi urcite volej dneska 🙂

simi1510
21. únor 2017

@jullli tak jak se máme dneska 2DPO? 😀

Ten můj stav tento měsíc vážně souvisel hele s ovu... ale že jsem to ještě tedy takhle nezažila :-/

volfikovi
21. únor 2017

tak mě chtěli objednat na 11 Dc .bohužel jsme na dovče tak až na 13 Dc s tím,že už to bude pozdě. Tak jsem překvapená ... No takže jdu přístí pátek dopolko🙂

jullli
21. únor 2017

@volfikovi podle me pozde nebude kazdy dr si mysli ze ma zenska ovu 12-14dc a ms 28dnu ale neni to tak urcite folik jeste stihnes a delej si ovu testy tak o 8dc 🙂

jullli
21. únor 2017

@simi1510 caukyyy anooo 2dpo 🙂 krasne mam teplotu nahoru dokonce az dnes jsem vzala duphaston 🙂 tak mam radost ze se teplota zvedla i bez pomoci.. me prijde tenhle cyklus taky zvlastni tak uviime :D treba to k necemu bude

volfikovi
21. únor 2017

@jullli a nezkresluje ten clostík ty testy ?

jullli
21. únor 2017

@volfikovi nene vubec clostik s tim nema nic spolecneho

simi1510
21. únor 2017

@jullli stačíme my, vid? 😀

já rozhodně nemám měsíc co měsíc cyklus 28 dní 😀

volfikovi
21. únor 2017

@jullli aha já myslela ,že jo tak to sem tele 🙂

simi1510
21. únor 2017

@jullli mě šla taky ještě víš o 0,1 než byla včera... tak uvidíme co bude no na konci 😀

Strana