icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
21. únor 2017

já mám 164cm a ted momentálně 89kg 4kg nahoře za ted na hormonech . Mám velká prsa a zadek . Prsa momentálně G H :-/ hrozně na ně působí hormony

jullli
21. únor 2017

@volfikovi jasne jsem taky toho nazoru ze vaha muze hrat roli ale nemusi clovek s 80kg muze byt zdravejsi nez s 50kg ja teda merim 165 a mam skoro taky 80kg :/ bohuzel to mam vsechno v nohach a zadku a fakt mi skocila vaha po tom clostiku :/

jullli
21. únor 2017

@kotito je to hrozne ty hormony ze ??

kotito
21. únor 2017

@jullli jojo no. už se těším po porodu na nová prsa ( chci jen modelaci) 😀 asi nechám i lehce poodsávat prdelku a stehna :D jak říká kamarádky někde přifouknout a někde odfouknout 😀

volfikovi
21. únor 2017

@kotito
@jullli to mě vůbec neříkejte ☹
já mám teda prsa E a bohatě mi to stačí ,už mi bylo i od ortopeda navrhnuto zmenšení ,protože mám křivou páteř.

sakra vždyt ten clostík se bere jen 5 dní jak to ,že nadělá takovou paseku ☹

simi1510
21. únor 2017

Holky, máme to zkrátka těžký. U mě to v cca 13 nebo kolika začalo prášky na štítku... A když se to podařilo i předtím, tak se to povede. A váha je prostě číslo, kolikrát jsem už četla, že na to nemohou být tabulky - výpočet BMI že je taky blbost... Stejně jako je to s cyklem no.

Nejlepší ještě byly rady typu, tak si nech napsat antinu, po té zhubneš... (kámoška přibrala, pár lidí v okolí taky)... já jsem proti tomu, máma už ji dávno taky nechce, kámoška jedna mi říkala, že už se jí zbavila taky... A dokonce nedávno byl článek, kdy se lékaři rozčilují, že ji víc a víc odmítáme... přitom těch horších zkušeností, smrtí související s ní... přibývá...

A věřím, že se nám to holky povede! Důležitější než váha si myslím je ta psychika, to že na to třeba skutečně moc myslíme, soustředíme se, stresujeme a tím si tělo zablokujeme ...

simi1510
21. únor 2017

@kotito já si říkám, že až budeme mít děti (chtěla bych prostě tak 2), tak pak zmenšení a dotvarování (samosebou podle toho jak dopadnu pak 😀 )

A taky bych brala sem tam nějaké to odsátí 😀

kotito
21. únor 2017

@volfikovi já myslím, že mi dělají paseku spíš ty druhé léky- duphaston nebo jejich kombinace.
Také mám od mudry psané zmenšení, ale budu si to platit sama. Mám strach , že nebudou prsa pěkná. Kojit bohužel ze zdravotních důvodů nemůžu. Takže fakt čekám co s nima udělají těhu hormony a šestinedělí a hned jdu.

radunkap
21. únor 2017

@kotito
@simi1510
@volfikovi Holky, tak ja jsem na tom podobne. Mam cca 100 kg a 175 cm, doktor mi rekl, ze by bylo dobre trosku zhubnout a doporucil mi dokonce i nejaky doplnek stravy. Pred dvema roky jsem chodila s manzelem k dietolozce, ktera nam sestavila jidelnicek a ja dala dolu 16 kg. Tak jsem ve ctvrtek najela znova a dneska me vaha prijemne prekvapila - spis jsem s Clostilem pocitala se stejnou nebo vyssi vahou. Ale ty stavy, co ja mam po tom Clostilu..☹

kotito
21. únor 2017

@radunkap není ti dobře jo?

Já pokud tento cyklus nic tak další cyklus začínám s detoxem od Mačinkové

simi1510
21. únor 2017

@kotito na ten detox jsem nedávno taky koukala

radunkap
21. únor 2017

@kotito No hlava uz se mi dneska netocila, ale chtelo se mi cele dopoledne brecet. Nevim, jestli je to tim, ale jak mi bylo zle, tak jsem si rikala, jestli mi to za to stoji... Piju k tomu ten caj, tak snad se to podari..
Macinkova pro me super do doby, nez jsem sedmy den jedla k snidani mrkev s jablkem, orechy a medem😀 Ale zalezi na kazdem🙂 Ma super ten salat z cervene repy s tvrdym sýrem..

kotito
21. únor 2017

@radunkap co se tíče psychiky, tak jsem na palicu 😀 když nebrečím a nejsem nervozní tak jsem protivná a zlá . Ještěže mám tak trpělivého chlapa. Spíš mě lituje než aby nadaval jak jsem teď náladová.

Já na mačingové měním snídaně. mrkev dám 3 dny dýl ne 😀 jediný co nedám jako fakt nedám je brokolice s česnekem 😀
Vždy mi ten detox pomůže vyčistit plet, dá do kupy zažívání, a pěkně nastartuje tělo na hubnutí.

radunkap
21. únor 2017

@kotito A jsi takova, jen kdyz beres Clostil nebo i pak? Ja dopoledne brutus a ted uz docela dobre..

Jak ti vyhovuje, tak si ji nasad. To uz je davno, kdy ja ji zkousela. Ted jedu podle toho jidelnicku a je to super. Ja - zavislak na sladke!!! - od ctvrtku uplne v pohode bez sladkeho🙂

volfikovi
21. únor 2017

noo tak to potěš já jsem náladová i bez clostiku :D se má teda manžel na co tešit koukám :D
holky a ovlivnilo to někomu třeba sexualní apetit ?

radunkap
21. únor 2017

@volfikovi Ja zatim zadlou zmenu nepozoruji🙂

kotito
21. únor 2017

@radunkap pak mezi lékama je to lepší na duphastonu jsem spíš víc protiva než knoura 😀

kotito
21. únor 2017

@volfikovi u mě apetit pořád stejně moc 😀

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi četla jsem teď v jiném tématu, že prý v příbaláku clostíku je snad, že snižuje sex. libido a prý u té dotyčné to bylo hodně....

volfikovi
22. únor 2017

@simi1510 tak to jsem zvedava co to udělá se mnou. Večer jsem si ho vzala a potim se jak prase ☹ jinak sem dnes koupila ovulanty tak sem na to zvedava

jullli
23. únor 2017

@simi1510
@volfikovi ahojky holky tak co? Jak se mate ;)

alli005
23. únor 2017

Tak jsem zas tu, dnes 1DC...

volfikovi
23. únor 2017

@jullli ahojky
no já rozpačitě 🙂 Po clostíku se nehorázně potím ,ale neskutečným způsobem. Je mi furt teplo , mohla bych snad chodit v kraťasech 🙂 Nemám chuť na sex což je docela sranda když chceme těhotnět :D a brečím i u reklamy na vložky
Jinak dvě hodiny po clostíku mam pocit ,ze mi snad levý vaječník vyskočí z těla ..

radunkap
23. únor 2017

@volfikovi To jsme na tom podobně. Já dneska vzala poslední (7.DC), tak už se těším docela na "normální" režim🙂

radunkap
23. únor 2017

Jaké kupujete ovulační testy? Mám poslední 3 od Dr. Maxe a chci si jít dneska koupit. Máte nějaké tipy, se kterými jste spokojené?

volfikovi
23. únor 2017

@radunkap já ještě musím vydržet do soboty , pak budu netrpělivě čekat na ultravuk ,
Já si ted na testování kupovala maxe .. S ničím jiným sem spokojená nebyla

radunkap
23. únor 2017

@volfikovi Tak to vydrž🙂 Asi zase skončím u toho Maxe..

volfikovi
23. únor 2017

@radunkap já so h zkusila udělat jen tak dnes ,ale je uplně čistý 🙂 Ale je brzy jsem teprve 5DC

radunkap
23. únor 2017

@volfikovi i já včera, úplně bíly. Ale mívala jsem 19.-20 DC ovulku, kdyby se mi to posunulo na 15 DC, tak jsem šťastná🙂

volfikovi
23. únor 2017

@radunkap já jí neměla vůbec .. Takže sem zvědavá přístí pátek jdu na ultrazvuk

Strana