Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli 3 dny do ms v teorii, pokud se lf neprodlouží no
spíš když jsem zkoušela pak po ovu, tak mi hodně zesvětlil,...a teď zas toto 😀 už toho mám dost, nevyznám se v těle 😀
Ale bylo by to hezký no 😀 jsem koukala včera na opakování Popelky na Barrandově... a ta jedna byla těhotná, a říkala, že si pořídili pejska a v ten den nebo pár dní na to nějak zjistila, že je těhotná 😀
Tak jí řekni no, ať nakoupí 😀 že trpíme úchylkou na testování (zase? 😀 )
@simi1510 jj taky jsem sledovala :D
Hele bude to hop nebo trop vim ze mi test po tom uplne pozitivnim taky hned zesvetlal. Takze treba je to dobre znameni obpum nam drzim palce...
No napsat ji zkusim a uvidim kazdopadne ja asi na ovu kaslu to bych si radeji koupila na stredu tt... Vis jak ten ovulak je takove to co kdyby a ono nic. Na tehu bud neco je bo neni
Holky tak dneska ráno takto..testovací čárka mi připadá silnější než kontrolní..co myslíte?
@simi1510 držím moc palce 🙏
@karolinaba Jj, zkus pripadne jeste odpo 🙂 a jinak si to s mužem užívej 😀
@karolinaba krasna po takovem testu u me do 12hod byla ovu
Holky děkuji moc..😊
@pujolka26 takovou čárku jsem měla včera a dneska už výraznější než kontrolní, tak myslím že zítra už bude 100%
@jullli já jsem se bála že to tento měsíc ani nedorazí..dnes jsem 19 DC a cyklus mám normální 29 dní..asi po kyretáži ještě rozházené..😕každopádně večer jsme si to s manželem užili a teď nevím jestli na to vlítnout i dnes nebo počkat do zítra..😇

Takhle dneska vypadal muj ovu test, kdyz jsem ho zkusila... dneska 8 dpo