icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
28. únor 2017

@jullli volala jsem na gyndu, mudra má pacientku až bude mít čas zavolá mi . leky už jsem měla 3

llenka_li
28. únor 2017

@simi1510 koukam, ze mas ozkouseno uplne vsechno 👍 tak ted uz jen věřit a držet palce 🍀

simi1510
28. únor 2017

@llenka_li po revizi jsem prave nasadila ten nosifol... pak zkusila femibion, ze ho vsichni chvalili... pak nekdo, ze je lepsi mimistar, tak ten beru dva mesice ted no, ale nevim...

Minule jsem si chtela dat džus ananasovy a sup, alergie jak vysita... a donedávna jsem takovy problem nemela...

Proste jak chce příroda, tak bude no

jullli
28. únor 2017

@kotito Aha no tak pristi mesic hodl nasadit az po prokazane ovulaci

simi1510
28. únor 2017

@llenka_li dle doktora je dobry pry ale vedet, ze nam to jde (ja se jen obcas ptam, zda to nebyl v tu chvili jen zazrak)... tak hold uvidime.. na posledni kontrole vse ok, zadna cysta, po revizi vse ok a ani zadny nalez a zbytky... jen ten myom vzadu, ktery tomu udajne ale nema vadit...

kotito
28. únor 2017

@jullli tak mi volala zpět. zítra mám přijít na kontrolní ultrazvuk.

jullli
28. únor 2017

@kotito tak super ze to nenecha jen tak 🙂 treba bude dost velky folik rychle pichne pregnyl a bude dobre mas fpto ovu testu? Uz jsi delala?

kotito
28. únor 2017

@jullli budu dělat až kolem 16 hodiny jak včera. Jsem zvědavá na ten zítřek.

jullli
28. únor 2017

@kotito tak pak posli jak to vypada

evabeda
28. únor 2017

@simi1510 Ahoj Simi, tak já jsem dnes 15DC, zobem s mužem oba vitamíny, snažili jsme se 11. a 12. den cyklu, zkusila jsem po pauze zase ovu testy, ale nic, tak jsme dali pauzu..za chvíli zkusím další a snad už něco bude, před tím jsem mi ovu posunula pěkně na dřív (brala jsem pyridoxin a fakt to pomohlo prodloužit lf), tak nevím, proč se mi zas ovulace posouvá na později:( No numeroložka (kolegyně, nebyla jsem u nikoho záměrně), mi řekla, že mám štastný rok na potomka a nejlepší měsíc je únor - tak už na to máme jen poslední den a ještě k tomu bez ovulace!🙂)))takže smůla..taky už mě to nebaví, nevím proč to nejde, snažím se být pozitivní, docela se mi to dařilo, ale po těch negativních ovu testech tedka to zase nějak ztrácím..uvidíme🙂 Tobě přeju, at se zadaří a MS nedorazííí!už si to zasloužíš!

simi1510
28. únor 2017

@evabeda tak držím palce!!! Si ta příroda a tělo s náma dělá vážně co chce no :-/

Mně tu jedna kartářka psala, jak to prý záleží na mně, kdy se budu chtít snažit, že už je nade mnou miminko a podívej 5. cyklus a do této doby nic 😀 Sice razím motto, vše se děje z nějakého důvodu a vše má být jak má být... ale tomuto už nevěřím 😀

evabeda
28. únor 2017

@simi1510 jojo, taky mi kamarádka říká, že to miminko už na mě čeká, že tam je nachystaný..tož kde to vázne?🙂 taky si říkám, že věci jsou tak jak mají a musím přijmout to co je, a být vděčná za to co mám..to jsem🙂 Moje mamka se mnou otěhotněla den před MS, tak někdy to jít musí!!!

jullli
28. únor 2017

@simi1510 tak kamaradka my.dovezla 25kovy test... Takze ten udelam nejdriv tak v sobotu takze zitra testovat nebudu

arielka222
28. únor 2017

Holky tak dnesni kontrola dopadla dobře. Mimisek má necelých 2,3cm. Málem jsem brečela jak tam sebou mrskal 🙂 mám ale stále nařízený klid doma a za tři týdny další kontrola. Snad už to tedy bude vse v pořádku. Dr říkala že to už určitě bude dobry když tak hezky roste.

kstablova
28. únor 2017

@arielka222 krásný mimčo malinký 🙂. 👏❤

jullli
28. únor 2017

@arielka222 jezis bobecek

simi1510
28. únor 2017

@arielka222 to je tak krasny!!!!!!

kotito
28. únor 2017

jsem uplně rozhozená z toho duphastonu 😒

jullli
28. únor 2017

@kotito bud v klidu a tenhle mes to neres co ten test?

kotito
28. únor 2017

@jullli no neřeš... je to druhý cyklus na lécích kdy ho beru na prd a příští cyklus je poslední, pak to do sebe ládovat nechci. Mám nahoře 6kg , jsem náladová jako blázen, nafouknutá a taková jakási nesvá :-/ test pozitivní . dělám Maxe nemám čárku stejně silnou jako kontrolní,ale takto mi značí ovulaci. Vím podle BT z dřívějška

jullli
28. únor 2017

@kotito pak ai das 3 mes pauzu a jeste 3mes muzes brqt... Bohuzel tvuj dr ti pri predepispvani leku mel vse rict nemusela by jsi ztratit takhle mesice... Pokud je test pozitivni hupsnete na to a nemysli zitra jdes k dr mrkne se jak to tam vypada a pripadne se domluvite jak dal..

kotito
28. únor 2017

@jullli tulení bylo ráno 🙂 štve mě jen to, že jsem to do sebe ládovala zbytečně :-/

jullli
28. únor 2017

@kotito no tak zitra to pojistite a bude ;)
Tak zbytecne, ona neni 0 sance ze to neklapne jen je proste mensi kdyby ten progesteron byl nasazen tak jak ma....

kotito
28. únor 2017

@jullli ještě žes mi to napsala!!! Fakt děkuju. Já si říkala že bude krásně sliznice nachystaná na zavrtání vajíčka :-/ nechtěla jsem nic moc koumat a tak jsem dopadla 😀
nic jdu si nalít sklenku 😀
tobě to kámoška vyřešila dobře, aspon tě to neláká testovat zbytečně brzo

jullli
28. únor 2017

@kotito jen si dej taky si dam 🙂 asi cervene :D nene prave opak pred tou ovu to je spatne. Ale rikam nemusi to tak vubec byt a muze se samozrejme povest.. Vzdyt to znas...
Noooo... Moc ne :D zitra nebo ve cttsi sjedu pro klasiku musim kvuli tem lekum

kristynaa_23
28. únor 2017

@jullli
@kotito

Ahojky, četla jsem tu vaši konverzaci s duphastonem, který teď taky beru. Začala jsem ho brát už v sobotu a v pořadí už je to 3 mesic.. když blokuje ovulaci, jak je možné že mi testy takhle značí ovulaci během brání toho hormonu? I jde vidět, že čárka docela sílí řekla.. každopádně doktorka mi též neřekla nic o tom, že ten prášek blokuje ovulaci.

jullli
28. únor 2017

@kristynaa_23 tohle ale nejsou pozitivni ovu testy? A mas prokazanou ovu i bt ci utz? Pac ovi test nestaci ;)

Jinak progesteron nasazen prilis dopredu pred ovu brani ovulaci zcela uspesne.ale pokud je progesteron nasazen treba 16dc a je 17dc prokazana ovulace v teorio se da otehotnet. Avsak procenta klesaji jelikoz jakmile se produkuje progesteron meni se hlen a sliznice a prp pripadne oplozeni je to hodne tezke... Staci ti tohle jako vysvetleni?

Dalsi vec proc ti tp dr nerika? Jelikoz si blahove mysli ze by jsi mela mit ovu drive nez se nasadi progesteron a nejak nepocita ze lidske telo si mnohdy dela co chce

majaaa82
28. únor 2017

@jullli presne tak to je. Mne chodila ms po vysazeni HA jak do housli, takze jsem dostala Utrogestan od 16DC. A ja se pak divila, ze nemuzu pres rok otehotnet. Sla jsem do Gestu (car), tam mi pan doktor rekl, at vse vysadim a zacal sledovat. Ja uplne zdrava, manzel ukazkove spermio... hned druhy cyklus, co jsem nebrala Utrogestan, jsem otehotnela. A ted znovu, po odstaveni dcerky se spustil prvni cyklus a jsem zas tehotna. Moje gynekolozka tohle zvorala, kdyz mi nevysledovala ovulaci. A ja nevedela, ze Utrogestan ovulaci blokuje. Kdyz jsem ji to po case rekla, ze jsem se to docetla, rekla mi, ze je to nesmysl. Ze ji neblokuje (ano, neblokuje, ale meni hlen...) a dal to neresila. Nevim, proc tohle tak podcenila, jinak je hrozne fajn, k tehulim se chova uplne jinak. Mile, citlive. Tak jsem u ni zustala, i kdyz jsem chvilku vahala.

majaaa82
28. únor 2017

@majaaa82 prdlajs, od 20.DC jsem ten Utros brala. A kdyz jsem otehotnela pak po vysazeni, tak ovulace byla 21.DC 😉) Takze je pravdepodobny, ze jsem ji fakt pres rok spuntovala tim progesteronem...

radunkap
1. bře 2017

@jullli Ahoj, já mám podobný problém. Gynprodyl jsem měla brát 16.-25 DC a ovulace 19.-20. DC.. Když jsem to řekla gynekologovi, tak mi řekl, ať teda nasadím 18.-24. DC, ale později určitě ne. Tak jak teda? Zkusím dát na Vás tady a vzít to tento cyklus, jak se má. Takže v den ovulace nebo až den po ovulaci? A mám ho brát teda 10 dní? Za každou radu ti budu moc vděčná!

Strana