icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
1. bře 2017

@kstablova tak co?je to tam? 🤰 moc drzim pesti

simi1510
1. bře 2017

@jullli já to tam vidím taky 🙂 držím palečky!!!!

kstablova
1. bře 2017

Ahoj, tak 12DPO (nebo 11 dpo - nevím jistě) je HCG 36,6. Stejně zas nic nevím 😀 Tak uvidím co další odběr třeba v pondělí. to už bude i po termínu MS (tedy věřím tomu, že nedorazí)

simi1510
1. bře 2017

@kstablova tak hlavně, že tam nějaká ta hodnota je 😉

jullli
1. bře 2017

@kstablova to je krasna hodnota 🙂 gratulujiii

kstablova
1. bře 2017

@jullli moc děkuji. fakt? Já vůbec nevím, zda to odpovídá nebo ne. Ano, podle těch všeobecných tabulek ano, ale ty jsou až tak všeobecné, že těm jsem byla naposledy v normě i v případě neprosperujícího těhu 😀

jullli
1. bře 2017

@kstablova I bez tabulek je to v poradku :D ber to tak jeste nemas ani po ms 🙂 je to super

kstablova
1. bře 2017

@jullli no to je fakt. děkuji 👍

evzenie2016
1. bře 2017

@kstablova paradaaa, to bude brzy další potvrzene tehu...jupiiiii! 🤰

kstablova
1. bře 2017

@evzenie2016 děkuji. pevně věřím, že ano a tentokrát zdárně až do konce...🙏👍

evabeda
1. bře 2017

Holky, co si myslíte?po dvou měsících zase testuju (11.,13.,14.,15.,16.DC),ale asi porad nic,ze?driv jsem mela pozitivni testy 14. max.15. den..jsou to testy Comfort,ale dnes jsem mela posledni, tak jsem si na zitra koupila Pepino, ale s tema vubec nemam zkusenosti..

gry
1. bře 2017

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebylo. Co je noveho? ☺

simi1510
1. bře 2017

@evabeda řekla bych tak ještě den dva a bude vážně pozitivní!

evabeda
1. bře 2017

@simi1510 a ty Pepino ukazují dobře? nevíš? ty jo, nevím jestli ještě muže donutím🙂))ale budu muset, směřuju to ted ob den a budu doufat..

simi1510
1. bře 2017

@evabeda Pepino jsem měla chvíli, ale s ním má nej zkušenosti asi @terka228 pokud si to pamatuji dobře. Ale měly by ukazovat taky dobře.

alli005
1. bře 2017

@evabeda mně ty Comfort ukazovaly téměř pozitivní už od 10. DC až do 18.DC, ty změny byly minimální. Ale Na radu Terky228 jsem ještě koupila ty Pepino a tam se hezky ukázal rozdíl a pozitivní byl fakt jen jeden den a ostatní dny ta druhá čárka byla viditelná mnohem míň až vůbec. Tak určo zkus Pepino 😉

evabeda
1. bře 2017

@alli005 díky moc! tak myslíš, že mám zkusit třeba ještě dnes ten Pepino? nebo když není pozitivní Comfort, tak to asi nemá cenu, že?

kotito
1. bře 2017

takže já na prd folik 2,5mm doktorka nespokojená. Šlo na mě vidět jak jsem v háji a že co se týče duphastonu moc nevěřím. Zavolala kolegu s tím, že jsem se ho sama zeptala a řekl co ona. Léky jím dobře . Je to koordynovaný cyklus a když by léky makaly jak mají, ovulace bude prostě tak jak má, než zdačnu brát Duphaston 16DC na ovulační testy se mám úplně vyprdnout. Hodně zkreslují a ovlivnuje je hodně faktorů.
U mě jsou možnosti : že folík roste minimální
že praskl a zmenšuje se nepravděpodobné -nikde žádná volná tekutina
Duphaston mám dobrat a 12DC mám přijet na folikulometrii.
Pokud bude příští cyklus stejně na nic odešle nás na kliniku AR
Jediné co bylo dobře byla sliznice, ale ta mi je docela k ničemu 😢

kotito
1. bře 2017

@kstablova Bezva , že to vyšlo! Teď at pěkně hladina narůstá 👶

alli005
1. bře 2017

@evabeda hele jestli je máš koupené, tak už dnes jeden zkus, ať případně vidíš ten rozdíl...
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/ovulacni-test-je-pozitivni/ tady na tý stránce jsem dávala mojí fotku testů (str. 386 této diskuze, příspěvek 5.2. v 10:17), je tam hezky vidět, jak ty Comfort byly pořád skoro pozitivní, ale Pepino 12DC téměř vůbec a pak ten rozdíl 14DC

evabeda
1. bře 2017

@alli005 moc děkuju!

kotito
1. bře 2017

Jinak co se tyce tehu testu narazila jsem na toto.vsechny ze stejne moci

lucka_16
1. bře 2017

Holky, myslite, ze ovu byla? Je to intimed quick test, 25miu.

jullli
1. bře 2017

@kotito picky pocky ty.mas folik 25mm?? Do 26 se bere jako mozny k otehotneni prpc ti nedala pregnyl.. A ano to je presne ono s tim duphastonem ze pocitaji s tim ze se diky clostiku posune ale nekdo tak proste nefunguje...

A jak dlouho se snazite?? Ze te chce poslat pryc??

lucka_16
1. bře 2017

@kotito Já mám po clostilu ovu nejdřív 19DC, takže s duphastonem teď vyčkávám. Jeden cyklus jsem si ovu zastavila, protože jsem to brala podle Dr.😉

kotito
1. bře 2017

@jullli něco přes rok. Nevím proč nedala pregnyl. Pochopila jsem, že je tento cyklus cokoliv zbytečné . Doktorka je opravdu suprová, pomohla nám s první dcerkou , ta je po 8letech , ale to byl problem ze strany partnera. Já měla hodně zdravotní problemy po porodu 3x mi zastavovali laktaci a dlouho jsem jedla sliné léky, takže mi to totálně rozházelo celý organizmus.
Moc tomu nerozumím tomu pregnylu atd...nikdy jsem to nějak nekoumala. Ale určitě kdyby věděla, že pomůže dala by mi ho

kotito
1. bře 2017

@lucka_16 nevím co ted mám teda duphaston přestat jíst? jsem dnes 18DC a jím ho od 16DC pomůžu si nebo si rozhodím vysazením cyklus uplně?

lucka_16
1. bře 2017

@kotito Mě řekli dobrat. Ztratila jsem tak jeden pokus ze dvou. Tenhle cyklus už vyčkávám, až bude po ovulaci.🙂 Jenže nevím, jestli vůbec proběhla😕

jullli
1. bře 2017

@kotito ted uz nevysazuj kdyby to bylbyl den ok ale takhle uz nee...

Nevim jeste nic neni rozhodnuto muze prasknout ale uz ke opravdu horsi prostredi pro to pripadne otehotneni

kotito
1. bře 2017

@lucka_16 já teda ztratila 2 ze 3 :-/

Strana