icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
1. bře 2017

@jullli jj jako v tulení budeme fungovat normálně tak třeba ... tyjo mě to tak hrozně rozhodilo :-/

lucka_16
1. bře 2017

@kotito ja ted cekam, vsude pisou, jak dup. brzdi ovuaci. Doktorka mi sice tvrdila, ze to neni pravda, ale stejne s nim tenhle posledni cyklus vyckavam. Poprve jsem mela krasny folikul, jen by byla ovulace dyl. Ale uz nebyla kvuli dup.☹

lucka_16
1. bře 2017

@kotito a progesteron meni delozni sliznici a tim je pak i mensi sance na uhnizdeni😉 ale i tak, drzim palce, aby to u tebe dopadlo jinak nez u me.

snezenka26
1. bře 2017

Zdravím ženy, po kontryhelovem čaji se mi cyklus srovnal na 28Dc dnes jsem 10dc a můj dnesni ovulcni test vypadá takto 🙂 počítám ze me nadejne dny budou o víkendu

jullli
1. bře 2017

Jsem to ale kraava :D vim vim ale proste porad si rikam ze jestli to ted vyslo.. Carka je proste i na druhem testu tak snad nekeca a udrzi se to zitra volam dr... Ze mam ducha abych nevysadila duphaston

kotito
1. bře 2017

@jullli ❤👍

jullli
1. bře 2017

@kotito snad bude 👶

kotito
1. bře 2017

@jullli určitě jo! co máš za značku testíků?

majaaa82
1. bře 2017

@jullli gratuluju ti, to neni dusik 😉 U me byla taky takova carka, pak silila a pak se tazasekla... a z krve to vypada na neprosperujici tehu. Tak snad budes mit vic stesti nez ja...

jullli
1. bře 2017

@kotito ty mam mamatest pak cemio ale to je stejne a pak jeste comfort uvidim zitra

jullli
1. bře 2017

@majaaa82 i to se bohuzel muze stat :/ clovek nic nenadela... Taky uz mam za sebou jedno nevydarene proto mam i ted duphaston... Tak snad bude silit jak ma..

kotito
1. bře 2017

@jullli mrcha má dojít kdy? v sobotu?

jullli
1. bře 2017

@kotito jj v sobotu

jullli
1. bře 2017

@kotito akorat pokud budu dal brat duphaston tak nedojde takze musim sledovat testy

radunkap
1. bře 2017

@kotito ty brdo, tak s takovou zpravou od lekarky jsem u tebe neppcitala☹ to mi je lito.. Ale ja bych se dal snazila, nic za to nedate a treba se podari. Mi doktor rikal, at beru gynprodyl jak mam, i kdyz je ovulace pozdeji. No tak nevim. Ale tento mesic asi pockam do 20.-21 dne a zkusim to posunout. Drz se❤

radunkap
1. bře 2017

@jullli krasny test❤ mam radost🙂

jullli
1. bře 2017

@radunkap dekuju snad bude silit...

Jinak holky jak se tady bavime o tom duphastonu tak jsem ho taky nasadila pozdeji a treba to opravdu k necemu je 🙂 ( ikdyz ja to mam schvalene od dr)

kotito
1. bře 2017

@jullli tak tfuj tfuj tfuj By jste měli listopadčádko 🙂

kotito
1. bře 2017

@radunkap no nejsem nadšená,ale pořád si říkám, že už jednu krásnou dceru máme...to mě trošku uklidnuje... ale nebudu si hrát na hrdinku .Docela mě to mrzí, že je to tak jak je to .
Držím pěsti at to výjde tento cyklus vám

kotito
1. bře 2017

jinak čůrala jsem na ovu test a slábne

jullli
1. bře 2017

@kotito no my rijnatko 🙂 asi konec bych rekla sla bych na cs...
@kotito
Tak treba praskne dnes v noci vajo

kotito
1. bře 2017

@jullli ajo počítám blbě 😀 jak má být velké aby prasklo? v tomhle jsem absolutně mimoň 😎

jullli
1. bře 2017

@kotito muze prasknout cca 20-26mm
Ale jsou exttrmy treba i necelych 30mm 🙂 kazda mame vaja jina oplozeni schopne 🙂

kotito
1. bře 2017

Holky na zdravi a na pevné nervíky

jullli
1. bře 2017

@kotito mnaaam aperol??

kotito
1. bře 2017

@jullli jj a všimni si ledíků ve tvaru pindíků a pipinek 😀 čekám kdy mi tam poplavou ledy ve tvaru spermiček nebo folíků 😀

jullli
1. bře 2017

@kotito haha ty jsou dobre :D
Mnam dala bycj si uz jsem dlouho nemela

kotito
1. bře 2017

😂 a taky dlouho mít nebudeš 🤰👶😂 možná tak cucnutí

jullli
1. bře 2017

@kotito snad to tak bude :D ale m normalne chut na sklenku piva tak si asi dam

kotito
1. bře 2017

@jullli jasný já si dělala srandu 🙂 já si taky dávala malé pivko v těhu nebo dvojku bílého. určitě to nevadí ,když do sebe člověk nelije tvrdý alkohol 🙂

Strana