Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli já říkala ze Max je nejlepší. To je krásná carka 🙂
@arielka222 to mas asi pravdu je krasna mam radost 🙂
Ahoj holky, akorat jdu od dr.a mela jsem folikul 21,5mm, dostala jsem pregnyl, tak se chci zeptat kdy mam mit sex jestli dnes nebo zitra, kdyz je folik tak velky? Dekuji za odpoved.
Ahojky🙂 chtěla bych se zeptat, když jste měly ovu test pozitivní 21 DC jak dlouhé jste měly cykly?
@pavkova28 Vzdyt pisu ze zalezi na lf(zde si precti) https://www.google.cz/url?sa=t&source=web&rct=j...
Ta je v podstate nemena to znamena (13lf)ze kdyz jsem mela ovu az 21dc ms dorazila 35dc kdyz byla ovu 16dc ms prisla 30dc
Děkuji 🙂 tak se nechám překvapit co bude následovat
@sedlackovak krasa gratuluji ;) taky jsem zas dnes nevydrzela :D
@jullli já měla jen dva dny spoždění,tak jsem to zkusila,věřila jsem,že mám zase nějaký problém a ono toto,manžel brečel,tak jsem se hned obědnala jelikož mám 37let a jsem už prý riziková tak uvidíme,doufám,že to už dopadne dobře
@sedlackovak tak gratuluji moc! 🙂
@sedlackovak urcite to dopadne dobre to ja zas testovala hned od 10dpo :D proste jsem vedela ze to tam je 🙂 tak nam oboum budu drzet palce kdy jdes k dr?
@sedlackovak gratulace!!! No mě bude 37 v červnu, takže taky celá riziková 🙂. V pátek jdu poprvé k mudr, snad mě potěší, že je vše o.k. 🙂
@jullli v pondělí jsem objednaná tak uvidíme
@sedlackovak
@kstablova jee holky vy uz budete mit vsechny za sebou dr a ja to snad nevydrzim :D snad se preobjednam
Ale chci aby uz bylo i srdicko a ja nebyla vystresovana
@sedlackovak krasny 🙂
@jullli jen me občas picha na levé straně doufám že to nic není
@sedlackovak neni me picha na obou.. A reknu ti u prvniho jsem mela i zvysenou teplotu a budila se bolestmi a ted mam doma 4leteho raracha 🙂 deloha pracuje

Dobrý den. Testuji první měsíc, tak bych se chtěla zeptat, jestli si myslíte, že se blíží ovu? A jestli je vhodné mit sex každý den? Děkuji 🙂