icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
9. bře 2017

Poraďte, jaké tehu testy nakoupit v Benu, mam Maxe daleko a ted delam objednávku v Benu? Žádný z tech co nabízejí neznám, jejich Benu nemají a mamatest nic moc recenze....chci je mit nachystane na pristi tyden...

jullli
9. bře 2017

@dasenka888 od jake nidace no ja jsem dnes 5+1 a pocita se bud id ovulace a nebo menstruave ne nidace 🙂

jullli
9. bře 2017

@llenka_li ja testovala mamatesty a comfort az ted pouzivam maxe a byla jsem spokkojrna

jullli
9. bře 2017

@dasenka888 kdy jsi mela posledni ms? A ovu vis?

jullli
9. bře 2017

@llenka_li mamatest ukazal uz 10dpo duchy ruzove

aptacek
9. bře 2017

holky, kdo měříte BT, tento měsíc jsem měřila prvně, teplota se mi držela 37,1 a dnes 37,0 - může ten pokles -0,1 znamenat předzvěst MS, která má přijít v neděli? nebo je to jen z toho, že jsem se v noci moc nevyspala 🙂 🙂 dnes jsem 11DPO

jullli
9. bře 2017

@aptacek Pokles o cca 0,1 nic neznamena bud v klidu 🙂

aptacek
9. bře 2017

@jullli díky moc, tak uvidíme o víkendu 🙂

jullli
9. bře 2017

@aptacek o vikendu to mas dostat?
Jinak divej i pres pozitivni tt mi tam taly spadla teplota o 0.1 to vubec nevadi. Jak rikas mohla jai blbe spat nebo malo vyspana caato na wc.. Zima v pokoji

llenka_li
9. bře 2017

@aptacek udělej uz testik, 11DPO uz by mohlo byt neco vidět 🙂

llenka_li
9. bře 2017

@jullli mas tam i ten nidacni pokles, to je husty 🙂

aptacek
9. bře 2017

@jullli jojo v neděli asi. mám to trošku složitější, díky cvičení mojžíšové se mi zkracuje cyklus, i ovu se mi posunula na 14DC takže čekám, že se automaticky posune i MS.
@llenka_li zkusím o víkendu 🙂

aleenka1234
9. bře 2017

@llenka_li ja jsem si koupila testy, které byly zrovna po ruce a nikdy mi žádný neukázal nesprávně. Bud byl pozitivní a nebo negativní 🙂

llenka_li
9. bře 2017

@jullli testiky objednány, 1.udelam v pondeli, to budu 10DPO, 2. ve středu, a pak uz budu jen čekat, jestli dorazí.

jullli
9. bře 2017

@llenka_li jj vedela jsem to uz od neho jelikoz u me bylo proste vsechno jinak. Kazdopadne jsem jedno za to ze pomohlo to ze jsem to tak neresila zacla jsem merit az od 15dc a to jen na popud toho ze jsem byla u dr a zajimalo me zda tedy ovu opravdu bude...
Kazdopadne 16dc folik mel 15mm takze do 19dc krasne vyrostl a doufam ze mu to vydrzi :D :D a poroste mimi dal..
Tady je moje zahradka :D :D na tom z 10dpo uz nic nejde videt jak je moc proschly do 20dpo pockan a pak uz na to kaslu nebo to leze do penez ale je to jak droga :D

jullli
9. bře 2017

@llenka_li drzim mooc palce at nedorazi
@aptacek a tobe taky drzim palce tve nervy bych chtela mit :D

llenka_li
9. bře 2017

@jullli to je husty, takova zásoba 😄 ten pokles tomu vzdycky hodne napoví, od příštího mesice snad začnu taky měřit 😄
Jak vsechno jinak? Cítila jsi se těhotná?

llenka_li
9. bře 2017

@jullli a kdy pujde k tomu dr? Uz jsi to tu řešila, jen nevim den...dnes jsi kolikaty tt, 4+?

aptacek
9. bře 2017

@jullli děkuju 🙂 njn, že to bude rok snažení, s jedním zadařením, které nedopadlo dobře..

jullli
9. bře 2017

@llenka_li no s tim poklesem opatrne min mesic byl taky a nic z toho ale byl pozdeji...
ano opravdu jsem se citila tehotna ..
Od toho 4dpo jsem mela divny vytok ruzovo zluty uz jsem se lekla nejake infekce ale proste nic nesvesilo a 6dpo presel klasicky na bily kremovy...Hodne me boleli bradavky to jsem nikdy nemela vzdy po ovu boli cela prsa ted jen ty q postupne to sililo zacala palit zaha.. 8dpo jsem si zapalila a udelali se mi blbe :D no a 10dpo jsem nasla prvniho ducha byl to mazec sledovat ten test zda tam neco je nebo ne :D

jullli
9. bře 2017

@llenka_li dnes uz jsem 5+1 zacatek 6tt 🙂 k dr jdu 6+1 zacatek 7tt presne pristi tyden na 15.15hod tak drz palce 🙂 mela jsem ale posunutou ovu tak snad to prcek pekne dozene..

jullli
9. bře 2017

@aptacek taky jsme se dlouho snazili ale mela jsem problemy s ovu takze v rijnu jsem byla na laparoskopii od te doby ovu chodila kazdy mes jen prosinec anovulak a ted se povedlo

aptacek
9. bře 2017

@jullli tak hlavně, že se povedlo 🙂 já furt doufám, že nám pomůže to cvičení, příští týden jdu na kontrolu..

llenka_li
9. bře 2017

@jullli Juu, těším se na fotku 🙂)) to uz budu i ja vedet co a jak, ale ja se těhotné necítím. Bolely me hrozne bradavky, ale 3dny po ovu to přestalo, ted me občas jakoby zabrni prsa takový mravenceni a občas cítím podbrisek, ale to je uplne normalka, začala jsem brát inofolic a mohl by to byt i PMS, kdyz jsem mela tak výraznou ovu poprvé v živote, možná poprvé v živote budu mit i PMS...a taky psychika ;)

jullli
9. bře 2017

@llenka_li Dekuju taky se nemuzu dockat fotky...

No budu na tebe mooc myslet at to vyjde 🙂 priznaky vubec byt nemusi to nic neznamena 🙂

kotito
9. bře 2017
jullli
9. bře 2017

@kotito proc ne vyzkouset muzes cokoliv 🙂 mam pocit ze nekdo s nim tady mel zkusenost ale nevim kdo

kotito
9. bře 2017

@jullli jj taky si pamatuju že o něm někdo psal, ale nevím kdo 😀 v lékarně na mě koukali jak na tydýta 😀 když jsem se na něj ptala

jullli
9. bře 2017

@kotito radeji na netu nekdy ti lekarnici nevi ani co prodavaji :D :D ja mam pocit ze terka bych rekla

kotito
9. bře 2017

@jullli tak jsem mrkla na e mimino a objednala si ho do maxe 😀 tak zkusíme ještě mazat. Chci se té AR vyhnout 😀

Strana