Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Nádhernej testík. Holky, držím vám palce... ať vám to vyjde a vše je hlavně v pořádku!
Cely den me poboliva nebo spis cítím podbrisek, tak bud se chystá MS nebo hnízdí mimi....je to napínavé....jsem 23DC a 7DPO.
Holky drzim palce at to vyjde 🙂
@radunkap juj tak ještěže je to pryč, prstík se zahojí a bude klid 🙂
já problindila celou noc. nesedlo mi jídlo, tak jsem jako přejetá. A to za chvilku vyrážíme do zoo 😀
mám docela hrůzu z MS že bude zase mega silná jak minulej cyklus. Nechtěla bych to dostat v té zoo teda. Holky a co používáte za hyg pomůcky, vy netěhotné 😀 ?
@jullli podle aplikace 12. a podle mě 15tého. Ale bříško divně pobolívá od včera jako právě před MS.
Máme Zoo kousek od domu. Chodíme tam pořád, máme permici s neomezeným vstupem .Jdeme i zítra jen s jinou bandou lidí 😀 Krásně tu svítí sluníčko
já zkusila kalíšek a super. Do práce nebo někam na víkend bych ho teda nebrala. Docela mě překvapil. Je to takové divné,no ale třeba mě poslední cykly nestačil tampon s vložkou. byla jsem hned durch . První den špiním druhý den stojí za to , třetí den normál ,4den špinění a hotovo.
@kotito
@radunkap ja si taky myslim, ze to spis dostanu..neda se nic delat, no. Ale tak porad mame prostor na doufani ;)
Prsa taky necítím...v pondeli ten test a uvidi se 🙂
@kotito to uz by na testiku neco bylo 12DC, kazdej kdo vydrzi déle nez do 10DC je fakt dobrej. Tyhle posledni dny pred MS, jsou hrozne napínavý a ja navíc vubec nejsem trpeliva...🙈
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, když jeden měsíc vůbec nedojde k ovulaci např. z pravého vaječníku, druhý měsíc se vystřídají a budu ovulovat z druhého?Díky🙂
Me teda dneska bolí břicho hodne, cítím oba vaječníky a chvilema me bolí cely břicho....takze cekam, ze to dostanu...😏 24DC.

Tak já dnes 21DPO a test viz níže. Jsem maximálně spokojena