icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
karin1712
10. bře 2017

Tak já dnes 21DPO a test viz níže. Jsem maximálně spokojena

jullli
10. bře 2017

@karin1712 krasny je kdy jdes k dr?

karin1712
10. bře 2017

@jullli ještě nevím můj dr má celý týden dovču. Tak mu budu volat v pondělí. To budu 5+3 podle ovu. Tak uvidím kdy mě pozve. U dvojčat jsem měla srdíčka v 6+1.

jullli
10. bře 2017

@karin1712 je ja jsem ted 5+2 🙂 19dpo
K dr jdu 6+1 🙂 tak drzim palce at je vse ok

karin1712
10. bře 2017

@jullli Tak to jsme skoro na stejno. Tak držím pěsti ať krásně bije srdíčko.

majaaa82
10. bře 2017

Nádhernej testík. Holky, držím vám palce... ať vám to vyjde a vše je hlavně v pořádku!

pujolka26
10. bře 2017

@llenka_li já asi ve středu 🙂, měla jsem ovu v neděli 🙂

llenka_li
10. bře 2017

@pujolka26 to budu testovat podruhé ☺

llenka_li
10. bře 2017

Cely den me poboliva nebo spis cítím podbrisek, tak bud se chystá MS nebo hnízdí mimi....je to napínavé....jsem 23DC a 7DPO.

jullli
10. bře 2017

@llenka_li Drzim palce taky jsem kolem toho 7dpo citila takovy divby tlak

radunkap
10. bře 2017

@llenka_li ja mam dnes uplne to same. Boli me podbrisek, ale prasa zatim nic..

jullli
11. bře 2017

Holky drzim palce at to vyjde 🙂

kotito
11. bře 2017

@radunkap juj tak ještěže je to pryč, prstík se zahojí a bude klid 🙂
já problindila celou noc. nesedlo mi jídlo, tak jsem jako přejetá. A to za chvilku vyrážíme do zoo 😀

mám docela hrůzu z MS že bude zase mega silná jak minulej cyklus. Nechtěla bych to dostat v té zoo teda. Holky a co používáte za hyg pomůcky, vy netěhotné 😀 ?

jullli
11. bře 2017

@kotito jee vy jdete do zoo? Ja chci taky :D :D zavidim :P
Ty to mas dostat ted o vikendu? Nebo mas jen takovy pocit? Ja myslela ze az ve stredu :D nejak se neorientuju to je hrozne semnou :D

Jinak ja pouzivala jedine tampony..

kotito
11. bře 2017

@radunkap
@llenka_li mám taky to stejné , ale myslím, že u mě se chystá mrcha . Dnes bych byla 12DPO kdybych počítala , že doktorka 1.3. viděla folik a ten praskl 2.3. ale tento cyklus to moc nekoumu. Spíš si myslím, že ovu nebyla

kotito
11. bře 2017

@jullli podle aplikace 12. a podle mě 15tého. Ale bříško divně pobolívá od včera jako právě před MS.
Máme Zoo kousek od domu. Chodíme tam pořád, máme permici s neomezeným vstupem .Jdeme i zítra jen s jinou bandou lidí 😀 Krásně tu svítí sluníčko
já zkusila kalíšek a super. Do práce nebo někam na víkend bych ho teda nebrala. Docela mě překvapil. Je to takové divné,no ale třeba mě poslední cykly nestačil tampon s vložkou. byla jsem hned durch . První den špiním druhý den stojí za to , třetí den normál ,4den špinění a hotovo.

kotito
11. bře 2017

@jullli já nevím jak ty hormony MS ovlivní , tak s MS čekám tak nějak každý den .

radunkap
11. bře 2017

@kotito chudaku a uz ti je lepe? Ja si dala ve 2,rano brufen a konecne se vyspala do 8🙂
Moc si uzijte ZOO🙂 taky bych sla🙂
pouzivam vlozky, tak nejak uz jsem na to zvykla. Ale kalisek jsem taky studovala a uvazovala o nem, takze rikas, ze dobre?

jullli
11. bře 2017

Tak muj uz opravdu posledni test :D 20dpo uz vam tu nebudu spamovat 🙂 je silnejsi nez vcera..

llenka_li
11. bře 2017

@kotito
@radunkap ja si taky myslim, ze to spis dostanu..neda se nic delat, no. Ale tak porad mame prostor na doufani ;)
Prsa taky necítím...v pondeli ten test a uvidi se 🙂

@kotito to uz by na testiku neco bylo 12DC, kazdej kdo vydrzi déle nez do 10DC je fakt dobrej. Tyhle posledni dny pred MS, jsou hrozne napínavý a ja navíc vubec nejsem trpeliva...🙈

karin1712
11. bře 2017

@jullli super tmavé čárky

sophien
11. bře 2017

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, když jeden měsíc vůbec nedojde k ovulaci např. z pravého vaječníku, druhý měsíc se vystřídají a budu ovulovat z druhého?Díky🙂

jullli
11. bře 2017

@sophien vajecniky se mohou a nemusi stridat. Vetsinou kdyz jeden blbne druhy se snazi prevzit vladu 🙂 ale ne vzdy to jde..
Takze pokud mas ovu z praveho druhy mes bude z leveho kazdopadne neni to 100% to ti rekne jen utz

jullli
11. bře 2017

@karin1712 dekuju uz at je ctvrtek :D

sarkakl
11. bře 2017

Ahoj holky ovulacni test 15DC co myslite?

jullli
11. bře 2017

@sarkakl Jeste neni pozitivni, jak dlouhe mas cykly?

sophien
11. bře 2017

@jullli děkuji🙂takhle nějak jsem si to taky myslela. chtěla bych po revizi otěhotnět, minulý cyklus byla ovulace 12. den, ale teď jsem 20. den a nic, tak si myslim, že možná ani nebude. na pravém vaječníku mi odstranily cystu, tak ten pravý podezřívám, že je nějak zbržděný😀

jullli
11. bře 2017

@sophien To klidne muze byt ja z leveho ovulivala kolem 16dc a z praveho az kolem 20dc a dr rekla ze je to nirmalni proto i cykly byly jinak a hlavne jsem pak poznala ktery vajecnik zrovna jede 🙂

llenka_li
11. bře 2017

Me teda dneska bolí břicho hodne, cítím oba vaječníky a chvilema me bolí cely břicho....takze cekam, ze to dostanu...😏 24DC.

sophien
11. bře 2017

@julli, aha, tak třeba ještě ovulace dorazí. kdyby ne, tak doufám, že příště bude na řadě ten rychlý, je to hrozný pořád čekat tak dlouho. koukám, že jsi těhotná. gratuluju🙂

Strana