icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
zezule22
13. bře 2017

Holky,poradte.....Po revizi jsem mela měsíc hormony (cely unor).Minule utery jsem byla u gyndarky a ta říkala,ze mi tam dozrávají tri vajíčka,ze se mam snažit otěhotnět.Folikuly nemerila ale byly fakt uz velky. Tak jsem to pochopila,ze mam pred ovulaci a od te doby dělám testy......Ale stále jsou negativní.....Tomu fakt nerozumím.Dr.rikala,ze bych to mela dostat tak za 14 dni....tak abych ovulovala třeba týden pred ms je blbost ne?Ja uz fakt nevím....

kotito
13. bře 2017

@zezule22 ty folikulky nemusely prasknout takže nemuselo k ovulaci dojít :-/ já měla ovulaci i 26DC z 31DC možné je všechno...

denisa3101
14. bře 2017

@llenka_li tak dneska nic :/ asi včera špatný kus

llenka_li
14. bře 2017

@denisa3101 jsem na tom stejne, bud v klidu ;) myslim, ze nas čeká dalsi měsíc snažení. Dnes 11DPO a 27DC.

jullli
14. bře 2017

@llenka_li tak coooo

jullli
14. bře 2017

@llenka_li
@llenka_li nic tam neni? Nebo jak?

llenka_li
14. bře 2017

Vzdycky, kdyz mi testy zaschnou, neco vidím...viz včerejší testy. Vcera jsem sem ten Benu davala a skoro nic na nem nebylo, dneska uz krásná čárka. Na dnešních testech nic neni nebo ja tam neco jako stíny, risky vykoukam, ale neni to ani na fotku a nevim, jestli by to viděl nekdo jiný..nejak no name test, mamatest a Benu...

llenka_li
14. bře 2017

Včerejší po zaschnutí...

llenka_li
14. bře 2017

Dnešní zaschnout nestihly jeste, ale do limitu nic...myslim, ze me čeká MS...

jullli
14. bře 2017

@llenka_li a dnesni?? Na kazdem neco je 🙂

jullli
14. bře 2017

@llenka_li dnesni jsou opravdu cosi bidne :/ zkus vydrzet mela jsi udelst odpo

llenka_li
14. bře 2017

@jullli mam objednané u maxe testy a comforty v Benu od vcera, tak snad mi alespon z jedne lékárny dnes pisnou, ze jsou nachystane. Takze bych jeste odpoledne a ráno zkusila, ale uz tomu nevěřím. Kdyz jsem ducha mela vcera, dnes by to muselo byt vidět o kousicek víc a neni vidět témeř nic, takze jen plany poplach..

radunkap
14. bře 2017

@llenka_li Ahojky, já dneska ráno bílo..Asi mě čeká MS :-/

llenka_li
14. bře 2017

@radunkap vypada to, ze nas všechny 😔

llenka_li
14. bře 2017

Ale pro porovnání vám sem dam jeden a ten samy test vyfoceny v termínu a po 12h - ten nahoře. Je to neuvěřitelny.

jullli
14. bře 2017

@llenka_li no i v tom terminu je duch ty jo a neni treba tenhle casto falesny ? Co to je za test pac jako carka je tam pekna :/ co ted ten dnesni jak se vybarvil zustal stejny?

lory303
14. bře 2017

@llenka_li podle me je nadeje! kolikaty jsi dnes den po ovulaci?

llenka_li
14. bře 2017

@jullli i ten dnes se začíná vybarvovat...a i na tech dnešních na vsech neco málo vidím, ale az po termínu a neni to na ani fotku, myslim, ze to jsou proste prosakliny..je to tento.

llenka_li
14. bře 2017

@lory303 11DPO

jullli
14. bře 2017

@llenka_li tak je to pul na pul ty recenze..dokonce jsem nasla i stejne duchy jak mas ty a asi toctehu bylo..drzim moc palce

kotito
14. bře 2017

@llenka_li moc držím pěsti aby ti to vyšlo, ale na Benu jsem četla recenze hodně podobné woman secretu :-/ na emiminu jsem našla nejvíc recenzí .... Ale víš jak... prostě poščkej jestli dojde nebo nedojde MS
Z emimina : Chci upozornit na testy BENU s citlivosti 10 i 25, ukazuji falesne duchy. 12.den po ovulaci ( vim presne, mela jsem OPU) predevsim test citlivost 25 ukazal jasne ruzovou druhou carku z odpoledni moci. Druhy den rano krevni odber - Hcg 0,5 tzn. negativni… holky, dekuju vsem za podporu a preji vam, at se vam vsechno dari

llenka_li
14. bře 2017

@jullli ty jsi za me takhle hledala, ty jsi hodna 😄 ja uz tomu nevěřím a alespon jsem se hodila do klidu 🙂 muze me to jen mile překvapit, ale ted uz cekam jen tu mrchu 🙂

jullli
14. bře 2017

@kotito ona ma ten 10tkovy a slecna nadava na 25kovy. Ale nnezbyva nez cekat a nebo opravdu ty testy comfort a max

llenka_li
14. bře 2017

@kotito myslim, ze duchy po limitu ukazuji všechny. Prvního hezkého ducha mi po limitu udelal comfort...a to uz cca po pul hodině. Benu mel takovou carku az ráno a delala jsem ho odpoledne vcera. No, chvili jsem doufala, ale ted uz tomu nevěřím 🙂

llenka_li
14. bře 2017

@jullli ty jeste udělám, jak budou nachystane, a pak uz koncim 😄

kotito
14. bře 2017

@llenka_li já teda používám těhu testy dr max a nikdy žádný duch když jsem těhu nebyla. jednou jedinkrát koupil partner woman secret a ty byly s duchama i když jsem těhu nebyla. Max ani po zaschnutí nic.
Dokud nedostane MS pravděpodobnost těhu je 50/50 😉

kotito
14. bře 2017

@jullli píšou v té debatě o obou citlivostech.
A jak ti je?

jullli
14. bře 2017

@kotito presne tak ikdyz ja jednou mela duchy snad na vsech tedtech ale pak ms dorazila cca 4dny opozdena. Ale jinak max opravdu neukazoval falesne...

No jak mi je ted snidam :D
Rano muzu rict ze fakt dobre ale v prubehu dne se zacne tocit hlava a od cca 7do 9 je to kriticke vetsinou zakotvim na wc :D

llenka_li
14. bře 2017

@kotito uz mam Maxe doma, tak ráno udelam..🙂 jestli dřív neprijde MS.

jullli
14. bře 2017

@llenka_li opravdu ho zkus z odpo moci. Takhle na zacatku mi to prijde lepsi nez z ranni

Strana