Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@renmilka já ho měla v pohodě do teď začalo se srát během státnic, byla jsem na gyndě, nejdřiv mi řekly. že ať beru HAK ( no jak bych otěhotněla nevím), pak jsem šla po druhé protože jsme hrozně dlouho špinila, dostala jsem progesteron na zástavu špiněni, měla jsem jít 2 DC na hormonální profil, jenže mi ta MS přisšla tak debilně, že jsme zrovna byli pryč no a tento cyklus se zatím nedostavila vůbec..a na gyndu se mi už nechce, stejně ti hovno pomůžou, vyčkám, snad se tělo nějak srovná..pokud ne tak mi nic jiného než gynda nezůstane
@jasmina09 Tak jako bych je někam nakopala, kdyby mi cpali HAK...vždyť je to strašný svinstvo, tech negativnich ucinku, dokud to není nutný, tak určitě ne. Tak uvidis, ale pak to určitě bude lepší nějak řešit, jak funguje i ta ovulace, kdyžtak pak dávají vyvolávačku, ale s tím zkušenosti nemám, ač jsem asi v 16ti byla půl roku bez menses. Těžko říci, jak to mas s ovu, když třeba menses přijde tak pozdě. Třeba by nebylo špatný vyzkoušet to měření sonem. Já zas hledám mimo přítele i další možné mouchy u mě, teď me napadla průchodnost vejcovodů.... 😒
jinak z našeho tria zbylo nakonec vapka solo 😀 😀
@jasmina09 A my ,,Duo Unpregnant,,😀😀😀 Přesně já mám také mezník do konce roku...ještě jsem zkoumala ty tvé ovutesty a tam se u tebe spekulovalo vlastně u toho večerního, když na to pořádně koukám, tak mi přijde, že ta čárka testovací je trochu světlejší 😒 Buď ti stačilo tolik hormonu k ovu nebo možná jen anovulak, tak hlavně testovat a testovat teď, já se teď na to taky zaměřim. Jen si tak říkám, že mě se možná nevyplatilo ten spěch bez rozmyslu, viděla jsem pozitivnaka test, jak svin, tak hned bylo snažení a pak už nic, možná je zrovna lepší se snažit třebas až ten další nebo to určitě dalším dnem pojistit, třeba nemá spermie s čekací výdrží, víc jak pár hodin 😒 Že by to bylo brzy už v den poz.testu ??? Co myslis...
@jasmina09 Ten anovulacni je možný... Jinak asi budeš muset koupit zas nový teploměr 😀 ...Vem si ty testy u mě, tmavota jak noc ...a co? H**** 😀 Tak můj nejpozitivnější byl sobota v pět někdy, to bylo i hodku před to snažení a pak houby😀Tak když to sfouknu, mohla být ovu nejpozději i v pondělí a já musím počítat záměrně s malou výdrží, takže asi už umřeli ☹ Jenže mě dohnaly ke spěchu symptomy, které mě napovedely ovu, už v pátek mě pichal vaječník a ty prsa byly úplně lehce zase citlivější a test vcelku taky hezký... Že by bylo možný mít tyto pocity třeba tři dny před vlastní ovu už?
@jasmina09 Kdyby byl můj na to takový jako že třeba i dvakrát za den, tak by jsme nemohli minout 😀 Jenže to je těžší no, ale ono se to povídá, když ženská pak nemusí v podstatě nic dělat, je jen ,,těleso,, na oplodnění😀 Ale pro něj je to vysilující někdy, poněvadž fakt hoodně maka a je někdy opravdu unavenej. Tak teď holt vyčkávat, až se mrcha ozve😊 Nebo zkusit teda ještě testovat, třeba se to ještě vyvrbi úplně nečekaně.... Tak já budu spekulovat, jak aby jsme ty ,,styky,, načasovaly co nej...kdyžtak můžeš hodit taky nějaký nápad😊
Viděla bych to ani ne moc pozdě ani tak brzy: co třeba 12h po pozitivnakovi a pak pojištění za 24h? Teď si někdo řekne: takhle holka NE! Snažení na povel je to nejhorší, co můžeš udělat! A já řeknu: Na slepo jsme stříleli dlouho a žádného čápa netrefili, toz nám zbývá zkouška ,,na recept,, 😝
Někomu mooooc děkuji za srdíčko, moc mě potěšilo 🙂
@renmilka teda to si me moc nepotesila .... ted uz tomu mc neverim ze by se nam zadarilo z jednoho sexu v den pozit. testu ☹
@gambrinkax Tak třeba spermie tvého přítele vydrziii 😉
@gambrinkax Kdy se to má u tebe vyvrbit?
@renmilka za 7-9 dni by nemela dorazit mrcha
@gambrinkax Tak uvidis, já měla ten test pozitivní asi v pět, snažení chvilka před tím a je z toho mrcha 🙄 Prostě u nás asi brzy...každopádně uvidí se teď u tebe a buď mě svitne možnost že fakt brzy a nebo se utvrdim v tom, že je pravděpodobně u nás někde problém 😒 A držím palce 🙂
@gambrinkax Ale ta doba snažení není vůbec špatná 😉 Až po 12 hodinách, tam je udání 6-48h. No, kdyby došlo k nejpozdější variantě, musely by být spermie schopny přežít den a půl, coz není žádná tragédie, pokud je přítel zdravý... Naděje tam je určitě dobrá 😉
http://www.prozdravi.cz/conceive-plus-lubrikacn...
Tady holky kdyby to někomu pomohlo... Já uvažuji, že špatný to být nemusí 🙂
@gambrinkax no my jsme měli taky málo šup sem šup tam tento měsíc, tohle byl můj nejslinější test, sex den poté a pak až za 6 dní 😕 mrcha nikde, test negativní, takže asi tak 😀

@vapka To je dobře a objektivně posuzovat ovutesty😊