icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
24. bře 2017

@kstablova neboj bude to v poradku ty i miminko. Musis se uklidnit a hodit se do klidu na kolik jdes?

llenka_li
24. bře 2017

@kstablova držím palecky, at je u doktorky vsechno v poradku a ničeho se neboj 🙂 užívej si to tehulkovani 😉

pujolka26
24. bře 2017

@jullli ano 🙂, přesně 26 DC, tak uvidíme 🙂, dnes mi došly ovu testy, tak jdu koupit ty Comfort 🙂

kotito
24. bře 2017

@kstablova obavy nemej!tes se ze se poprve ,,uvidite" hned dej fotecku 👶u. Ja se oblekam a taky jedu.

martinie88
24. bře 2017

@llenka_li dobré ráno 🙂 No hele ani doktor nevěděl proč to tak mám. Prý jsem naprosto v pořádku :D Cca 3 měsíce zpět jsem měla dokonce 53 DC. 40 DC jsem už šla pro radu a řekl mi, že jsem v půlce cyklu a do 14 dní to dostanu a taky, že jo, ale vůbec nechápu jak to bylo možné. Mám dost stresovou práci, tak to možná bylo i tím. A jak je dnes?😉 Mě se teplota od včera zvedla z 36.52 na 36.84 a dle ovu testů ovulace nebyla, tak mám asi nějakou divokou teplotu :D

radunkap
24. bře 2017

@kotito moc držím palce!! Pak dej vědět🙂

martinie88
24. bře 2017

@kotiko @kstablova holky držím také palečky 😉

radunkap
24. bře 2017

@kstablova držím palce, vše bude v pořádku!🙂

kotito
24. bře 2017

Holkyyyy ja mam radost jako prase! 2 foliky 2 a 1,8. Naprosto ukazkove vcetne sliznice

jullli
24. bře 2017

@kotito dala ti pregnyl?? Jeee to je super tak sup sup kralicky 🙂

llenka_li
24. bře 2017

@kotito držím palce, at se zadari...poradne se posnazte, treba budou dvojčátka

llenka_li
24. bře 2017

@martinie88 taky dobry, tak snad se ti ten cyklus srovná, ja udělám dnes odpoledne prvni test, ale jeste je brzy...mam jeste tak 5, 6 dnu čas ;) s merenim BT jeste počkám tento cyklus.

radunkap
24. bře 2017

@kotito huraaa!!!🙂 Mám radost🙂 Kdy čekáš cca OVU?🙂

simi1510
24. bře 2017

@kstablova to bude dobry, neboj! Drzim palečky!

volfikovi
24. bře 2017

Ahoj holky hysterka se hlásí. Zatím žiju . Je mi mizerně jak psychicky tak fyzicky , je proste znát ,ze tech hormonů je až moc:(
Ještě musím vdržet do neděle

radunkap
24. bře 2017

@volfikovi Drž se!

janina92
24. bře 2017

Ahojky, rada bych se zeptala, jestli je mozny mit pozitivni ovu test 20 dc, jestli je teda pozitivni (pridam foto)? Neni to pozde? Cykly mam dlouhe 30 dni. Dekuji za odpoved, Jana. 🙂

kstablova
24. bře 2017

@jullli
@llenka_li
@kotito
@martinie88
@radunkap
@simi1510
Ahoj holky, moc děkuji za podporu. Kontrola dobré, srdíčko bije, mám radost. Další ko mi dala za 14 dní, říkala, že na odběry a screening za 5 týdnů, tak že by to bylo moc za dlouho, tak mám ještě za dva týdny přijít. Jinak podle UTZ jsem 6+5, podle MS 7+0 🙂. Přikládám tu moji skvrnku 🙂

jullli
24. bře 2017

@kstablova no tak super vidis jsem ti to rikala 🙂 ze to bude dobryyy

llenka_li
24. bře 2017

@kstablova Jee, krasny, obrovská gratulace ❤ užívej tehulko 😉

kstablova
24. bře 2017

Moc děkuji holky. Ještě jsem teda dostala utrogestan (2tbl večer) a zákaz sexu. Asi týden maličko špiním. Ale fakt jen lehce. Krev žádná.

llenka_li
24. bře 2017

@janina92 vypada, ze ovu brzy bude, udělala bych test jeste vecer, zitra dopo a zitra odpo a uvidíš, jestli uz bude slábnout nebo bude jeste tmavnout. Dnes vecer bych to pojistila...jinak, pokud bude cyklus jen 30dnu, tak to málo je a chtělo by poresit prodloužení lutealni fáze. Ta by mela byt alespon 11dnu, aby se vajíčko stihlo zahnizdit, ale treba bude tentokrat cyklus o trochu delší..

llenka_li
24. bře 2017

@kstablova ✊️✊️✊️

kotito
24. bře 2017

@kstablova krasna skvrnka!gratuluju k srdicku

kotito
24. bře 2017

@jullli nene nedala,rikala ze prvni praskne cca za 2 dny

martinie88
24. bře 2017

@llenka_li no snad jo, jinak bych měla ovu tak za 3 týdny :D :D Budu držet palečky ať jí máš brzy a třeba budeme spolu i testovat 🙂 No možná je lepší neměřit, mě to tedy baví pozorovat jak se mění, ale doufám, že mě to nebude stresovat :( Uvidíme🙂

martinie88
24. bře 2017

@kstablova jůůů to je nádhera ❤ Budu se těšit na novinky 🤰😘

llenka_li
24. bře 2017

@martinie88 mne by taky bavilo měřit, ale na konci by me stresovalo, jak to vypada a ono se toho na konci taky nic neda držet, videla jsem křivky, kdy se teplota držela a MS prisla, kdy sla teplota dolu, i kdyz byla holcina tehu, atd...
Jinak ja spatne počítala, jestli bude MS jako minule, mam jeste 9 dnu 🙈😄😄 to je doba 😂 ale dobry, docela to utíká. Člověk se na to nesmí upinat a moc na to myslet...kdyz je vsechno takhle daleko, tak to celkem jde. Horší je to 5 dnu pred MS 😂

martinie88
24. bře 2017

@janina92 Ahojky, naprosto souhlasím s @lenka_li ještě zkus testovat a buď bude silnější nebo slabší. Koukám, že jsi testovala včera v 1 a dnes v 11. Pokud bude test slabší tak je klidně možné, že test byl nejsilnější dnes ráno nebo včera večer. Cykly máš dlouhé 30 dní, víš kdy máš normálně ovu? Asi budeš mít tento cyklus déle ovu a o to se ti i posune LF, ale doufám, že příchod MS, už nebudeš řešit 🙂

kotito
24. bře 2017

@radunkap bylo mi receno snazit za 2 dny a pak kazdy den tyden.hned jak dorazim domu curam na test.vcera byl na dr max pidi duch tak jsem zvedava na confort

Strana