Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@llenka_li ted jsem se divala jak jsme meli sex v tom unoru a meli jsme 5dnu pred 4dny pred pozitivnim testem, den pred a v den pozitivniho testu. Takze se mohlo zdat ze toho bylo malo a ono ne... Ale samozrejme je to individualni.
Ale mam pocit ze zrovna tys rikala ze mate spatny spermio ne? Kde bych teda rekla ze je potreba dobre nacasovani
Tak jsme to dneska prubli, jsem 22 dc, a vetsinou z 22dc na 23dc probíhá ovu, tak uvidime co bude ted ...
Tak dneska "pojisteno", jestli to nebude, tak uz nevim 😃😂😂😂 jen mam pocit, ze ovu jeste neproběhla :-/
@denisa3101 to jo, tak uvidime, co z toho jeste bude 😄😉 a kdy to prijde, holky ze skupiny Kdy si udelat tehotensky test řešily piti ACC před ovu, uz jsem o tom jednou četla...to je divny, to nemuze byt přece tim...a ja hlavne nevim, kdy je 3 dny pred ovu..🙈
Ahoj holky
takze dnes jsem vlezla na vahu a to jsem neměla dělat naprosto mě to sejmulo :(
Mám o 7 kg více než jsem měla tkaze má váha při 150 cm činí 93 kg
Po tomto zjištění jsme se rozhodli,že snažení za pomocí hormonů ukončíme , ve čtvrtek ještě dojdu na ultrazvuk predpokládám ,ze foliky nebudou tak pak konec a objednavam se k obezitologovi :( Jsem z toho uplne zničená citím,že sem přibrala,ale že to bude taková darda to tedy ne

@martinie88 tak tak, ten ukáže ;) urcite to vyjde 👍