Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

dost mě bolej bradavky a mám nateklá prsa, je možné že je ovu až dnes? :-O uplně pozitivní test byl 26.3
Holky,mám ovulační testy Confort už 7 dní tak tmavé, že z nich vůbec nejde poznat, kdy byla ovulace...jaké se vám ještě osvědčili značky testů,kromě Pepína a Dr. Maxe???
@simi1510 můj chlap je na stejno :/ nepotřebuje to každej den jemu stačí co 3 dny 😁 práci má těžkou dělá střechy a vše co se staveb týče ale i fasády atd od rána do večera takže večer přijde dobitej a není chuť na to :/ a vůbec nemá šajnu že testuju ovulaci 😁
@kotito ja to mela minuly cyklus také, ve ctvrtek vecer a patek ráno pozitivni test, pak uz negativní, uz v patek odpoledne negativní a prsa me nejvic bolela sobota, neděle....pak to přestalo. Ale nekdo je citi az do MS.....ja zatim tento cyklus bradavky necítím vubec, ale uz me pěkné bolí břicho a test se začíná vybarvovat...myslim, ze zitra bude pozitivni..
@ebh taky jsem to tak jeden měsíc měla a bylo z toho těhu, kolik dc jsi?
I mne ukazovaly ovulaky tehu a ja se divila, ze uz je mam tyden silné pozitivni 😄
A nasadila jsem vcera ACC, sobe i priteli 😋 tak uvidime...😉
@denisa3101 on jeste comfort neni uplne pozitivni zitra nebo vecer bude vice... Testuj jeste vecer cca kolem 5-6 a samozrejme snazit se uz muzete :D
@denisa3101 věřila bych comfortu
@jullli že by ovu tak brzo při 28-29 denních cyklech ? :/ No sex byl včera po 4 dnech 😁 chlap na ten sex moc není a už vůbec ne aby to bylo každej den :/ tak počítám že spíš zítra bude "akce" 😁
@denisa3101 brzo?? To neni brzo vidim to tak na 13dc ci 14dc a to je ukaaazkove :D tak drzim palce.. Ze se ti chlapi aspon pri tom snazeni nepremuzou :D
@jullli právě nepremuzou :/ to je těžko no donutit chlapa večer po sichte aby něco bylo :( tak když bude zítra tak to bude ok ne ? No já mám ukázkovou ms fakt na den přesnou vždy do 29 dne cyklu ji mám někdy už 26-7 špinění a pak se rozjede jindy zase rovnou 28 rovnou rozjezd 😁
@denisa3101 ted bych cekala ze by ms dorazila kolem toho 26.. A treba vubec nedorazi

@kateriina_12 já mu nic nějak neoznamuju 😀 a občas si říkám, jestli vůbec ví, že to zase nevyšlo... Nemít sex x dní mu zkrátka nevadí... Ale minule jsem se s ním bavila, zase se vrátila ke všemu, co nás potkalo minulý měsíc, a trochu se polepšil 😀