Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 ale to vypada velmi zajimaveee🙂 drzim moc moc palecky, at se podari ❤
Ja stale testy negativni, ryska ruzova a maly duch, ale nic z toho☹, dnes bych mela zacit brat gynprodyl, ale zatim asi pockam. Nevim, jestli se v pondeli neobjednam, at se mi kouknou na vajicka, jestli uz ovu probehla. 3 dny zpatky me moc bolely obe strany, ale testy mam negativni.
je možné mít ovulaci o týden dřív než minulý cyklus???
@llenka_li koukám že ti slábne no mě ještě zesílil 😁 tak kdy to brát že proběhne ovu ?
@denisa3101 krasne testiky videla bych to 12-24 hod
@jullli už včera ale byli pozitivní 😁 dneska jsem myslela že bude slábnout :/ nevím jestli testnout ještě večer :/
@denisa3101 já bych se pro jistotu snažila dnes..
@evabeda no bylo.vcera a musí bejt i dnes včera byla debata a chlap už to ví takže chce a udělá pro to všechno 😍
@denisa3101 no tak to je super!to mas pak v klidku..😊ten muj to nevi, naplanovala jsem nam na pristi vikend wellness, ze tam to da casteji a ona ovu prijde asi do 2 dnu!jak na potvoru..a jeste jsem hrozne nachcipana:(
@evabeda no včera jsem mu řekla že "musíme" a on máš své dny a já ano a dle testů a on ty testujes a já že ano no a teda slíbil a bylo a dneska mám také slíbeno tak snad 😍 no je fajn to říct na rovinu a snažit se i když to.je vlastně jakoby z povinnosti ale co no :/
@denisa3101 muj muz to prave nechce vedet, rekl mi,at klidne testuju, ale nerikam mu to, aby to nebylo ze musi..ale ja zas tak casto nezacinam, ze chci, tak mu to stejne musi byt jasny😀
@evabeda právě já taky ne začínám že chci jelikož když jsem já chtěla na začátku vztahu tak mě odmítal zrovna byl unavený atd takže ne to snažení o sex pak přešlo a čekala jsem vždy až bude chtít on 😁 ale jsem ráda že to ví a myslím si že 10 minut je nezabije aspoň rychlovka 😁
@denisa3101 joo jak chci a zacnu, tak me nikdy neodmitne😊jen jsem tento cyklus nepocitala, ze ovu bude o tyden driv!!:(
@denisa3101 ja mela takhle "skoro černou" carku vcera k večeru....a myslim, ze proběhla dnes okolo poledne. Je po bolesti břicha, ted cítím takový tlak v podbrisku a mam hodne chuť na sex a hrozne bolí bradavky...takze bych taky rekla, ze ovu u tebe prijde do 24h, tedy sex dnes vecer nebo zitra ráno urcite a držím palecky ☺☺

Dnes test takto, porad je hezky silný, ale uz jsou čárky stejne. Vcera odpoledne byla mnohem silnější testovací. Znamená to, ze v noci proběhla nebo bude od vcera vecer do 12-48h? Vcera velká bolest břicha k večeru, i žaludku, nebylo mi dobre, dnes uz bolí jen trochu a přidali se zase bradavky, fakt hodne bolí...