icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
13. říj 2015

@renmilka Takže selen, gelík, košilka a to by bylo aby nebylo 😀

keny123
13. říj 2015

@renmilka a bereš nějaky vitaminky???a chlap?muj bere selzink bral i u druhého prcka je to super na spermoníky...a já do ovu kontryhelový čaj ,gynex, a calibrum ted dochazi tak mam listovku... a nachystanej nosifol....

keny123
13. říj 2015

tak jsem trošku ted dočetla a jak říkáte chlapum selen a zinek a to je prave ten selzink 🙂

luciestancova
13. říj 2015

Dneska se mi zdálo o pozitivním těhotenském testu, už blázním :D

vapka
13. říj 2015

@luciestancova To je normální, je to v podvědomí, ale třeba to klaplo, no ted jen čekat a čekat...

luciestancova
13. říj 2015

@vapka spíš mám pocit, že zase nic, už od ovulace mě bolí v podbříšku jako před menzes...

vapka
13. říj 2015

tak u nás to nebylo dlohé snažení, přítel nic nezobe, ale myslím, že i chlap by měl podpořit ty svoje bičíkovce 😀 Jinak já mám mutaci MTHFR, hypo funkci štítné žlázy, mám za sebou konizaci čípku, akutní císař kvůli preeklampsii, no a to mám snížení počet krevních destiček, tak pravidelně docházím na kontrolu na hematologii.... Já tedy s tímto výčtem, zobala a zobu Femibion a občas tam hodím i acidofolan...

vapka
13. říj 2015

@luciestancova mě také bolelo...

renmilka
13. říj 2015

@luciestancova Mě taky !!!!

renmilka
13. říj 2015

@luciestancova Ale já jsem 4 d.c. a takový sny, mě hrabě😊

renmilka
13. říj 2015

@keny123 Já brala stabilně z DM drogerie ty a-z depot, tam máš vše a i listovka 100% ddd. Teď tu mám gratis k ovu testům 7 tbl. Femibionu a zas něco koupim, no. Ale můj právě zatím nic navíc nebral, no. Právě zjišťuji, co se vyplatí.

jasmina09
13. říj 2015

Nevydržela jsem a testla jsem dneska..je tam něco ale je to hodně slabýýýýýý na 13-14 DPO...zítra jdu na gyndu, pže mě fakt bolí vaječníky..typují to na zánět :(

renmilka
13. říj 2015

Teď koukám, že jsem dokonce mymu před pár měsíci koupila v tabletách na rozpuštění zinek plus vit.C, dokonce myslím, že jsem mu to párkrát udělala, ten zinek😀😀 no a teď tu asi pět tablet jen tak čeká, nějak tou dobou jsme to asi ještě neresili, jak teď, ale teď zacnem, takže sehnat hlavně selen....

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Hele holka, nechci nic říkat, nebuď naivní, ty jsi v tom ! Jedna už si myslela, že má slepak a bylo to tehu😊A já tam fakt slaboulinkou vidím a jsou lidí, kteří mají hooodne dlouho negativní nebo slabý😊

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka no jenže to jsou ty k*koty co mi už jednou udělaly falešnou čárku, je to okem normálně vidět ale nevím jestli to není ryska 😒

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka zítra jsu na gyndu, jenže tam stejně nic neuvidí kdyby to zázrakem bylo těhu, ale chci vyloučit ten zánět, pže to už není normální jak jsem nafoukla a ty vaječníky fakt cítím 😒

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 jo aha, tak to porovnej, kde ta čárka je😉

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka na tom předtím po zaschnutí ta čárka pak už nebyla vidět, tak uvidím jestli na tomto zůstane ale mělo by to být rozhodně silnější teda, nechci se zbytečně radovat 😕

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Uvidis, ale když máš bolesti, nedostala jsi to a teď ten dusík, ale u tebe je to právě všechno buď a nebo 😀 Ale já si myslím, že joooo😊

jasmina09
13. říj 2015

@jasmina09 tak hodím ještě foto až to bude úplně suché 😖

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka takto po zaschnutí..ale nevím jestli to není jen ryska 😕

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Takhle vidím, jakoby jen rýhu, která by byla něčím jakoby ostře protlacena do toho papíru...

luciestancova
13. říj 2015

@renmilka taky po ovulaci? a bylo z toho něco? já mám tyhle bolesti po ovulaci poprvé, tak snad není něco špatně ☹

renmilka
13. říj 2015

@luciestancova A co po ovulaci?😀 Já teď nechapu, co...

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka ta bíla rýha je právě hned vedle ty jakože čárky 🙄

luciestancova
13. říj 2015

@renmilka psala jsem tady 2 zprávy 😀 jedna o tom, jak se mi o tom zdá 😀 a druhá o tom jak mě po ovu bolí v podbříšku.. myslela jsem, že odepisuješ na tu bolest...? 😀

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka takže asi ho*nko 🙂 no nic zítra jdu na gyndu..

renmilka
13. říj 2015

@luciestancova Ne ne, na ten sen...to 😀 bylo už ne poprvé, ale teď si to pamatuju, jak to bylo pozitivní... To je hrůza 😨

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Těžko říct 😒 Je to takový zvláštní.... Jo jdi radši na gyndu, už jen, kdyby to byl zánět, tak to pak není vůbec dobrý na plodnost.. Ale třeba se dockas překvapení 😉

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka podle mě asi vadný test 😀 jj, na gyndu zítra ať se na mě mrkne i proč to teda nepřišlo, už kašlu na to těhu to není prostě 🙂

Strana