Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@denisa3101 mas krabičky? Je mozne, ze ten druhy ma nižší citlivost. U ovu testu jsou taky nejake dve citlivosti.
A jinak samosebou snazeni. Je? Bylo? 🙂 co chlap, je to lepsi?
@simi1510 krabičky nemám :/ snažení bylo včera předevčírem a dneska večer taky radši 😁 včera jsem to chlapovi řekla a chce do toho.dat vše takže ví že teď se "musí" tak mu to problém nedělá 😍
@denisa3101 tak to je super! Mozna je lepsi s tim chlapem mluvit na plno a ne tajit nic v sobe....
Drzim palecky.
Za kolik hodin, dni od pozitivniho ovu testu mas ovu?
@simi1510 tak já mu nechtěla říkat přímo ze mám ty dny a prostě musí bejt sex on se mě vždy ptal kdy je mám ale teď když to bylo.potvrzene testama tak.jsem mu to řekla že by bylo fajn ty 3 dny sexovat a vydržet to 😁 a kdy byla ovulka netuším neboli mě ani břicho ani žádný hlen :/
@denisa3101 tohle uz slabne takze ovulace probiha super..
@kotito kolik jsi dpo?? Bradavky mi taky malem praskly a prsa me boli stale :D
@jullli jj ještě dneska sex a pak už jen čekání no
@denisa3101 pripadne dejte jeste zitra hele 😉
@simi1510 no já mu řekla že od zítra asi bude mít pokoj 😂
@denisa3101to to pekne pojistujete😊my na to mame asi jeden pokus a to dneska..takze tento cyklus zadne velke snazeni😄
@evabeda tak vyšlo to dobře v pátek končily dříve takže sex zvládnul včera už měl volno tak taky bylo a dneska taky bude jsme mu řekla že jeden den to ještě vydrží 😂 no a teda ještě zítra a pak bude mít do pátku klid 😂😁
Ahoj holky, poctivě vas čtu, ale nejak jsem nestíhala přispívat... koukám, ze je tu par adeptek na // v nejbližší době 👏🙏🙂 tak moc držím palečky.
Já jdu v úterý k te doktorce a uz se nemůžu dočkat, co mi řekne... protoze "divné" věci okolo mých posledních cyklů pokračují ...
dnes ovu test viz. fotka
Jsem zas zmatená jak jarní včela - vím sice, ze tento při plné pozitivitě je ještě tmavší... ale stejně, jsem teprve 10 ( nebo 11)DC - ani to neumím poradně určit, protoze jsem ten predmin. tyden špinila uz od pondělí a MS se to prehouplo ve stredu nebo ctvrtek - těžko říct, co bylo jeste spineni a co uz MS.... navíc ted ve ctvrtek jsem zas 1 den spinila....
@alli005 ale pozitivní už je 😊
Holky mě teda testy zesláblý takže už probíhá ovulace a chci se zeptat jelikož cítím nějaké píchání v podbřišku zda by to mohlo bejt ono :/ jak poznám ovulaci ? 3 dny před pozitivním testem jsem měla pobolivani jak na ms + hlen (výtok) včera nic no a dneska to píchání v podbřišku :/
@denisa3101 já to z 90% poznám druhý den na teplotě, že vzroste a vím, že proběhla. Ale jakmile probíhala, tak podbřišek pobolíval a to trvalo pár dní i po tom

@simi1510 Já měla takhle brzy ještě ovu test negativní...pozitivní byl myslím až v den vynechání a dál 🙂