Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@denisa3101 jestli vcera, tak to byla ovu vcera...v sobotu posledni pozitivni test a ovu za 12-48h, takze to vychází 🙂))
Ja mam ty bolesti porad a nejak nebyly větší nebo menší 😏 takze fakt nevim, no v patek mi bylo i spatne a bolela me cela leva strana od spodku az k ramenu a žaludek, ze jsem si musela vzít prášek, protoze jsme sli ke tchanovi na grilovacku...takze asi ten patek, no. Ale jinak tlak byl sobota i neděle.
Kdy zkusíme test? ;)
@denisa3101 tak jsme na tom podobně, já dnes 15DC, ovu byla dle všeho včera🙂 jak dlouhou míváš LF?
Holky, kdo jste sledovaly moji srdeční záležitost a držely mi palce..tak jste držely perfektně!!!Vše v pořádku, moc děkuji za podporu!!!Dnes si s mužem na to dáme i šampano🙂
@evabeda nevim jak měřit LF :/
@denisa3101 to je doba od ovulace po den, kdy přijde menstruace, takže jestli si vedeš treba v mobilu kalendář, tak koukni zpětně, kolik dnů to bývá-mělo by to být neměnné.Prostě kolik dnů po ovu ti přijde MS.Mělo by být aspoň 10 dnů..
No min mesic byli testy pozitivní 14,15,16 DC a 29 došla MS ... Nemerim BT a minulé měsíce jsem takové věci neřešila snažíme se teď první měsíc
@denisa3101 aha, ok tak to casem vysledujes😊 pokud byla,minule ovu 17DC, tak bys LF mohla mit 12dni, ale z jednoho cyklu to nezjistime
❤
@martinie88
@llenka_li Zdravím, hlásím jak se to dál u mě vyvíjí 🙂 bohužel nakonec nevím kdy přesně jsem měla ovu protože jsem neměla kde sehnat ovu test, byla jsem v Rakousku a většina krámu byla zavřená. Ale podle toho posledního testu bych mohla být cca 9 DPO, nicméně včera jsem očekávala ms, ráno šla na wc, kde jsem našla hnědou šmouhu, trochu mě bolelo břicho...ale pak všechno ustálo, dneska jsem to taky nedostala, a od vysazení HAK mě snad poprvé bolí prsa. Vím že na test je brzy podle té opožděné ovu. Tak SNAD to vyšlo a ms už fakt nedorazí, je to nekonečný čekat..😉 🙂🌹
@janina92 jůůů tak třeba byla ovu déle a šlo o nidaci 🙂 těším se na testiky 🌷😉 já zatím 17DC a ovu nikde, ale ješte mám čas🙂
@martinie88 a jak mas dlouhe cykly? Je videt ze nase tela jsou nevyspitatelna 🙂..hlavne aby prisla..je to mozny ze to byla nidace, tak premyslim kdy udelat test...spravne asi 14 dni po ovu coz je podle me v sobotu ale to asi nevydrzim do te doby 😀
@janina92 no já to mám různě, ale většinou cca 30-33, ale posledně 40 DC:/ takže paráda. To pomalu vykoupím ovu testy v Praze 😀 No naprosto tě chápu. Taky bych nevydržela 😉🌷
@martinie88 Tak to urcite testuj dal, je dost mozny ze se ovu posunula 🙂 jj ja si uz taky pripadam jako blazen, bud si kupuju ovu testy a nebo tehu testy 😀 to musi byt hrozny byznys tyhle testy 😅
@llenka_li ahoj jak pak ses na tom ty ? 😊

@jullli 👍 jinak MS necekam přesně na své narozeniny...tak uvidime, jestli je budu mit zkažené nebo to bude nejkrásnější darek 🙂 ale bojím se te své oslavy, jsou to 30, takze samozrejme halda lidi a vsichni uz mi ted píšou, ze nemuzu dožít půlnoci a ted si vemte, ze bych mela ducha....14.4., kdyz je ta oslava, budu 13-14DPO a to bych musela jit s pravdou ven, jinak by me nenechali byt a bylo by to stejne všem jasne, protoze to vsichni vi, ze se snažíme, a pak bych to treba zase dostala jako posledne a to by bylo super teda 🙄