icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Jo, tak to by jsi musela být extra citlivá a trpět často na záněty atd...asi.

jasmina09
13. říj 2015

@vapka kéž by ale ten test byl sotva duch..

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Ty jo, my si fakt hledáme pořad něco, vid😀 Já zas ty neprůchozí vejcovody, mě napadlo, když se nedaří pořád...

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka njn jedeme všechny diagnozy :D

vapka
13. říj 2015

@renmilka nečaruj s vejcovodama..... prostě teď s těma prostředkama to dáte levou zadní 😀

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Dnes jsem mymu hodila na stůl skleničku s tím zinkem rozpustným, tak to vyzblunk , ani necekl...😀 Jenže pak koukám 1tbl/den....ale ta má 33% zinku ddd.😔 Takže fakt se musím zaměřit na nějaký multimix, hlavně selen, zinek ecko, a všeho hoodne😊

renmilka
13. říj 2015

@vapka Já se na to docela tesim, jak teď budu experimentovat a zkoušet nové ,,metody,, beru to jako ,,novy,, zacatek snazeni s moznym odstranenim priciny neuspechu😊Ještě jsem cetla, že někteří chlapi dostali za úkol si sprchovat kuličky studenou vodou😀

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka ono i ty výživový doplňky někdy stojí docela peněz :/ ale hlavně ať to pomůže, jinak jsem četla o gynex kapkách, prý jsou super..ale mají je jen v čr. Renmilka podle mě u tebe problém fakt není!

vapka
13. říj 2015

@renmilka Jj, ale to by pak musela být extra košilka, aby po té studené sprše něco fungovalo 😀

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 To je pravda, ale on když se zapojí i můj, tak se to dá nějak zvládnout, chtel i ted nejaky ovutesty koupit.ale urco, sehnat něco účinného a i výhodného bude taky ok. To Něva, já vždy v ČR tyto věci...díky za názor, kéž by, jak je u ženský něco, tak je to taky na dlouhý lokte najít příčinu... Jsem jako hodně zvědavá, jestli dojde pak až na spermio, jak dopadne...jestli ne moc dobře, tak je to jasný, jestli dobře, tak to pak bude ještě víc zacarovana situace...

renmilka
13. říj 2015

@vapka já jich mám... 😀 Mu predvedu rovnou všechny😀

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka kočko a nechceš ho rovnou poslat na to spermio? pak to už bude jasný a můžete se soustředit na nějaké řešení 😉

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 No právě, s tím jeho časem 😒 On právě souhlasil a došlo k domluvě po tom novém roce, protože my chcem do Čech, tady je vše hodně drahé a u nás ho v nemocnici doktor gynekolog dělá...

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka no tak každopádně dřím palce, nějak se to vyřeší prostě, ve stejný doufám i u nás 🙂 ale pro zatím čivava 😀

renmilka
13. říj 2015

Já vykoumala, že ty vitamíny pro něj budou nejlepší zvlášť, vše jsou jen komplexy, který nazvou nějakým rajcovnim názvem, dají tomu značku a vydělávají na balení i 500,- V DM mají tu značku Das gesunde plus, ta je poměrně levná, mají tam výběru, čistě jen selen 60tbl, ani ne 90,- tak to nakoupit takhle vše co je nejdůležitější... 🙂

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Díky, tobě taky✊ A čivava je vždy do nepohody😉

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka taky jsem dneska koukala co mají v dm, našla jsem akorát ten femibion a spoustu věci na menopauzu :D

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 na menopauzu je fakt ještě čas😀 U nás to mají hned v regálu na začátku prodejny, jak je i ta zdravá výživa a všechny možný vitamíny , na klouby, klasické atd....

vapka
13. říj 2015

@renmilka jasmina, no na memo je opravdu dost času, to ani já se tam zatím nechystám 😀 Jinak oni snad prodávají nějaký spermio testy i na domácí použití... ale nemám zkušenost a nevím, jinak fungují. Jinak až pojedete do Čech, tak doporučuji toho Dr.Maxe, jak ovu testy, tak těhu testy a k těm ovu jsou navíc ty vitamíny 😀

nada1985
13. říj 2015

@jasmina09 ahoj jak jsi dopadla s testem jsi v tom?

renmilka
13. říj 2015

@vapka Jo??? Tak se mrknu na net... Jo ty ovu od Maxe maaaam...a Femibion k tomu gratis 😉 hazela jsem sem už i foto.

nada1985
13. říj 2015

@renmilka ja jsem všechno skusila vítáminy a nic a stálo mi hodně peněz a oba jsme pořádku všechny vyšetření jsme udělali a vše ok

jasmina09
13. říj 2015

@nada1985 ne bohužel nic 🙂

nada1985
13. říj 2015

@jasmina09 škoda a věřila jsem ze budeš

jasmina09
13. říj 2015

@nada1985 no já taky ale zatím nic 🙂

nada1985
13. říj 2015

@jasmina09 zkus caj. Kontryhel když tak jak potom taky vezmu

renmilka
13. říj 2015

@nada1985 Tak to asi jedině umělé oplodnění.

luciestancova
14. říj 2015

Ach jo, furt neco, dneska mam 32 dc, tyden po ovulce a klesla mi bazalka na 36,3, normalne mam 36,8.. nevi nekdo co by to mohlo znamenat? 🙂 tenhle cyklus je celej nakej divnej :/

jasmina09
14. říj 2015

Mozna implantacni pokles :-P

renmilka
14. říj 2015

@luciestancova jo jo, při nidaci může na den teplota spadnout a pak se zas zvedne 🙂

Strana