Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 To je pravda, ale on když se zapojí i můj, tak se to dá nějak zvládnout, chtel i ted nejaky ovutesty koupit.ale urco, sehnat něco účinného a i výhodného bude taky ok. To Něva, já vždy v ČR tyto věci...díky za názor, kéž by, jak je u ženský něco, tak je to taky na dlouhý lokte najít příčinu... Jsem jako hodně zvědavá, jestli dojde pak až na spermio, jak dopadne...jestli ne moc dobře, tak je to jasný, jestli dobře, tak to pak bude ještě víc zacarovana situace...
Já vykoumala, že ty vitamíny pro něj budou nejlepší zvlášť, vše jsou jen komplexy, který nazvou nějakým rajcovnim názvem, dají tomu značku a vydělávají na balení i 500,- V DM mají tu značku Das gesunde plus, ta je poměrně levná, mají tam výběru, čistě jen selen 60tbl, ani ne 90,- tak to nakoupit takhle vše co je nejdůležitější... 🙂
@renmilka jasmina, no na memo je opravdu dost času, to ani já se tam zatím nechystám 😀 Jinak oni snad prodávají nějaký spermio testy i na domácí použití... ale nemám zkušenost a nevím, jinak fungují. Jinak až pojedete do Čech, tak doporučuji toho Dr.Maxe, jak ovu testy, tak těhu testy a k těm ovu jsou navíc ty vitamíny 😀
Ach jo, furt neco, dneska mam 32 dc, tyden po ovulce a klesla mi bazalka na 36,3, normalne mam 36,8.. nevi nekdo co by to mohlo znamenat? 🙂 tenhle cyklus je celej nakej divnej :/
Mozna implantacni pokles :-P
@luciestancova jo jo, při nidaci může na den teplota spadnout a pak se zas zvedne 🙂

@jasmina09 Jo, tak to by jsi musela být extra citlivá a trpět často na záněty atd...asi.