icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
martulaz78
22. dub 2017

Holky poradite me?jsem 5dni do menzes a dnes me bolelo hodne v podbrisku pri sednuti jeste vic a celkem dost.porad chodim na malou a mela jsem bili,ridky vytok.na vytoky netrpim.byl takovy vodnaty,kremovy.muze to byt priznak tehu?nechci si davat nadeje,ale byla bych rada najit konecne // carky....prsa zatim zadna zmena.dekuji moc za radu

jullli
22. dub 2017

@martulaz78 a kolik dni jsi po ovulaci?
Bohuzel to ukaze jen test muzes a nemusis byt tehu

karolinaba
23. dub 2017

@martulaz78 vytok může být příznakem, každopádně odpověď ti dá jen testik..Me ukazoval dušíka už 11 DPO..

vanea
23. dub 2017

@martulaz78 Ahoj, to co popisuješ může být klasické PMS, nebo zánět močáku..jestli jsi vážně těhotná ti napoví jen těhu test. Příznaky takhle brzoučko jsou hodně nejisté, ten výtok jsem měla taky spoustukrát a nic z toho nebylo....tak si počkej na den menstruace a pak zkus testík =) držím 🍀

llenka_li
23. dub 2017

@alli005 moc gratuluju 😍 ty jo, tak jeden mesic biochemko, další nic a teď už to klapne..moc drzim palečky 😉

alli005
23. dub 2017

@llenka_li diky, snad jo😍

alli005
23. dub 2017

@llenka_li a jak jsi na tom ted vlastně ty ? Čekáš na ovu nebo ba MS ?

martulaz78
23. dub 2017

Holky diky.ovulace 15 DC a mam to vzdy tak 29den.zitra jsem 25DC brzo asi na testik co?jsem tak nedockava chjo....

karin1712
23. dub 2017

@martulaz78 já měla slabou čárku 9.den po ovu. Tak možná by zítra něco už vidět mohlo být, ale když vydržíš ještě 2 dny tak to bude lepší.

llenka_li
24. dub 2017

@martulaz78 10.dpo už by něco mělo být vidět...;)

llenka_li
24. dub 2017

@alli005 já jsem ve fázi, ze jsem se na všechno vybodla. Netestuju ovu, ani neberu žádné vitaminy, atd, proste se máme s přítelem rádi a buď do srpna otehotnim, nebo navstivime centrum a necháme si pomoci...docela mi to jde, nemyslet na to, poradně ani nevím kolikaty DC jsem, ale ještě před ovu...a jsem tak nějak v pohodě 🙂

alli005
24. dub 2017

@llenka_li tak to je dobře, ono je to možná fakt lepší to neřešit a nemyslet na to.
Třeba budeš těhotná dřív, než se naděješ 😉

llenka_li
24. dub 2017

@alli005 věřím tomu ;) a hlavně, i kdyby ne, tak po létě už je to tutovka, takže se tím netrapim. Nevadí mi miminko z umělého oplodnění...❤️

martulaz78
24. dub 2017

@llenka_li ja mam taky dvojcatka po IVF...krasne,zdrave.je to uplne jedno jakou cestou.hlavne ze je a zdrave.asi se k tobe pridam a vyprdnu se na testovani.jen me to tak stresuje jak se hlidam..hodne stesti obema 👍

llenka_li
24. dub 2017

@martulaz78 už jsem toho tolik nacetla a nazkoumala, teorii znám dokonale, ale mimi nikde...a to jsem 3x otěhotněla na poprvé, nic jsem nebrala ani netestovala. Fakt si stojím za tím, ze 70% úspěchu je hlava...čím víc se člověk hlídá, chce a děla vše pro to, aby otehotnel, tak to proste nejde. Víme, ze je ovulace a jsme tak vystresovany a v křeči a sex je taková povinnost, ze není snad ani možné, aby se něco živého zrodilo. Takže já se na všechno vybodla, mám plnou skříň zazracnych léku, čajů, testiku a neberu ani prd..a cítím se o milion procent lépe, v sobotu jsme měli tak hezky sexik, ze jsem tomu ani nechtěla věřit...a kupodivu to opravdu jde, na to nemyslet. Co tak čtu, tak holky, co se na to vybodly nebo začaly řešit jiné starosti či radosti nebo už se objednaly a smířily s umělým a najednou sup a bylo. Nebo první z ivf, za boha to neslo a další neplánovaně nebo alespoň nečekaně přirozené a rychle...proto jsem o té hlavě tak přesvědčena. No a holt, když nic, nebudu se trápit roky, v září sup do CARu a miminko si dáme k Vánocům ❤️😍

kotito
24. dub 2017

@randukap Jak je?

kotito
24. dub 2017

@radunkap 😀

radunkap
25. dub 2017

@kotito Mi dobře, a tobě?😀 V pátek jdu na vajíčka, tak jsem zvědavá. Tento cyklus beru nějak volněji. Taky moc nechodím, jen sem tam nakuknu, ovu testy začnu dělat asi dnes a to jen, abych si pohlídala ovulku s gynprodylem, ať se mi to nekryje. Tak uvidíme🙂

kotito
25. dub 2017

@radunkap tak super! Pak pisni kolik ceka vajicek 😉
Ja jdu k mudr ve ctvrtek. Je mi docela lip.prsa teda furt au,ale uz tolik neblindim.musil ale asi co 2 hodky neco snist,treba jabko .kdyz nesnim je mi spatne a na omdleti.takze se furt cpu 😀
Muj zacal blbnout tak jak u dcerky ,takze me laduje orechama,seminkama,zeleninou ovocem a zakazuje skoro vsechnu praci.ne ze bych tim teda trpela 😂 ale takhle mi to tehu moc neutece

radunkap
25. dub 2017

@kotito Budu na tebe myslet, ať je vše v pořádku a jak má být. Dej pak vědět, i jestli je tam jednou nebo dvě🙂 A hýčkání si užívej🙂

martulaz78
25. dub 2017

@llenka_li mam stejny pribeh jako ty.prvni tehotenstvi ani nevim jak.pak ivf ale problem byl u byvaleho manzela,takze jina cesta nebyla mozna.no a ted mam noveho partnera a rozhodli jsme se pro miminko.je to uz 10 let od dvojcatek a je me 38,snazime se od unora.v lednu jsem vysadila HA.no a u me blazinec testovani,vitaminy a akorat jsem se z toho hlidani rozhodila.mam to dostat 3-4 dny a uz se pozoruji,ze.prsa atd.zadna zmena,takze to asi dostanu.stejne bych to snad ani nepoznala vubec si to nepamatuji.taky si dame cas do leta a pak s tim budem neco delat....takze co mam testiky nakoupeny dotestuji at se jich zbavim a uz zadny nekoupim....

llenka_li
25. dub 2017

@martulaz78 je to těžký, hlavně u některých holcin, které mají za sebou peklo, potraty a roky snažení a to třeba jeste děti nemají...tam je potom jasné, ze prožívají peklo a těžko to hodí za hlavu..ale u těch ostatních to fakt chce asi jen klid, tak snad to pomůže i nám..já tomu věřím 😍

martulaz78
25. dub 2017

Kolik je tobe let a jak dlouho se snazite?proste to vypustime a co ma byt bude.👍

llenka_li
25. dub 2017

@martulaz78 je mi čerstvých 30...;) prášky jsem vysadila v listopadu, v prosinci jsem otěhotněla, v lednu laparo a od té doby se snažíme..🙂

martulaz78
25. dub 2017

Je to jsi mladounka oproti me.to me mrzi....muj pritel jeste deti nema,ale doufam,ze je ok.ja brala HA jen rok a rikala jsem si vysadim ji a hned se zadari.jo prd.dokonce jsem mela i 2krat do mesice menzes.po 12dnech.mudr me presvedcovala,ze se to stat muze a ze jsem v poradku...bastim kys.listovou a u te zustanu.nic tim nepokazim...

llenka_li
25. dub 2017

@martulaz78 tak věk asi úplně špatný není..🙂 Přítel taky děti nemá. Své dvě děti mám z předešlého vztahu...tak snad se dočkáme ;)

llenka_li
25. dub 2017

Musím se s vámi podělit..byla jsem na masáži a paní, co masiruje, naše dobra známa se hodně věnuje i čínské medicíně, atd. A říká mi, nebudeš mít MS tenhle víkend a já ne a ona, super, tuhle neděli je nějaký super plodný den. A já fakt? Zrovna mi na ten víkend vychází plodné dny tak nějak...tak říkala, ze je to tutovka, ze nic víc už být nemůže. Tak schválně 😂 kdo čeká ještě ovulku tento víkend?

radunkap
26. dub 2017

@llenka_li ahoj, já budu tuto neděli 14. DC, tak že by naděje??🙂 V patek jdu na folíky, tak uvidíme🙂

llenka_li
26. dub 2017

@radunkap já na tyhle věci moc nevěřím, ale ona je hrozné super a jsou s její matkou hrozné šikovný, co se tyče masáži a téhle alternativních věci..teď ráno jsme se zase viděly a znovu mi to opakovala. Nezapomeň na ten víkend, dejte děti k babičce a to by bylo, aby se to nepovedlo...ze takhle silné plodné dny nejsou moc často ;)

Tak drzim palečky i tobě 😉

kotito
26. dub 2017

holky , tak jsem zbytek gelu na podporu početí dala kamarádce, co se snaží něco přes 2 roky. Měří BT, hlídá se ovulačníma testama a právě mi poslala testík 11DPO už ne s duchem ale čárkou. Takže opravdu myslím, že na něm něco bude. Já se chytla také první cyklus s ním

Strana