icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
14. říj 2015

@saga100 Já to právě měla na háku celou dobu, až teď tomu chci pomoct, ovutesty, vitamíny atd. A když nic, tak spermiogram.

nada1985
14. říj 2015

@renmilka víš píšu to na mobil ablne mi dotykač 😉

renmilka
14. říj 2015

@nada1985 Tak to joo😀 To nebylo myšleny špatně, 🙂

jasmina09
14. říj 2015

holkyyyyyyyyyyyyyyy v pul sedme cekam vysledky HCG, Dr. mi řekl, že ovulace byla,( mám žluté tělísko), endometrium 13 mm, v děloze nic neviděl, tak uvidíme co to HCG 🙂 to je napětí...ale stačí mi informace, že ovulace byla 🙂

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 No, kraaasa😉 A ty údaje tedy znamenají prozatím co? Já myslela, že žluté tělísko už je to na tuty, nebo ne...? A ty mm?

renmilka
14. říj 2015

WIKIPEDIA: 😀Životnost žlutého tělíska činí pouze 10–14 dní, nedojde-li k oplození. Produkce progesteronu, který má inhibiční účinek na produkci luteinizačních hormonů, na nichž je životnost žlutého tělíska závislá, zapříčiňuje jeho apoptózu. Tomuto stavu říkáme corpus luteum menstruationis.

Po oplození je tělísko stimulováno choriovým gonadotropinem, produkovaným trofoblastem embrya a později placentou. Žluté tělísko se tak udržuje po dobu 6 měsíců a poté postupně zaniká. Progesteron je však vylučován do konce těhotenství ze stádia tělíska známého jako corpus luteum graviditalis. Rovněž je produkován relaxin, polypeptidový hormon usnadňující porod.

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka no Dr. mi řekl, že je možný, že jsem těhu ale, že nechápe ten negativní test, ptal se jestli byla určitě jen jedna čárka, byla jen jedna no. Že to HCG nám to rozlouskne

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Já si myslím, že jsi, poněvadž nad tím testem jsme přece jenom zkoumaly nejdřív, že tam něco je...tak to holt tentokrát ryska nebyla 😉 Já ti to psala už předtím, když jsem tu první fotku toho testu viděla...

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 A jak probíhalo to snažení u vás teď po tom nejpozitivnejsim testu?

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka no 26.9 jsem měla nejsilnější ten test, snažení bylo 25.9, 27.9 a pak jsme to nějak zatáhli, říkala jsem si, že to snad stačí..další snažení bylo až 5.10 :/

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 já myslím, že teda asi to rozhodující by bylo ten den po testu, zase to potvrzuje, že my jsme to prostě uspechali, nenadelame nic, tento měsíc zkusime záměrně také později po traktorovych ryhach

nada1985
14. říj 2015

@jasmina09 ale menstruace jsi měla ne ?a žlutý telisko je co ze jsi jo a jak ti doktor udělal vyšetření jak?

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka no uvidíme, ale každopádně jsem hrozně ráda, že ovu byla, to je důležite 🙂 tak příšti měsíc to zkuste taky den po pozitivním testu 🙂

jasmina09
14. říj 2015

@nada1985 nedostala jsem menstruace tento měsíc, no žluté tělísko je ve vaječníku po ovulaci, takže to znamená že alespoň byla ovulace a taky během těhotenství produkuje hormon progesteron a pak se tomu říka corpus albicans gravidarum 🙂

hanka3054
14. říj 2015

ahojki holky potřebuji radu, konečně se mi podařilo přes testy naměřit ovulaci, včera slabá čárka, dneska dopoledne silná a teď večer zase slaba, to asi znamená že ovulace proběhne do 24-48h? když byl sex včera,kdy zas dnes nebo lepší až zítra? prosím raďte vy toho hodně znáte 🙂

vapka
14. říj 2015

@hanka3054 doporučuji dnes i zítra 😉

jasmina09
14. říj 2015

@hanka3054 ovulace po pozitvním testu 6-48 hodin, takže podle mě tak v den pozitvního testu a ještě jednou pojistit 🙂 já měla pozitivní test 26.9 a snažili jsme se 25.9, 27.9 a pak jsme to zatáhli..právě čekám na výsledky HCG, tak ti za půl hoďku řeknu jestli to stačilo :D jinak Dr. mi dneska ovulaci potvrdil takže test nekecal a to jsem ty dvě// neměla úplně stejné..důležitá je ta dynamika

renmilka
14. říj 2015

@hanka3054 ahoj, no vzrůst a následný pokles LH způsobuje právě ovulaci, po pozitivním testu by měla ta ovu dorazit uz od 6-48h. Jelikož ti zase zeslábla, už je zrovna asi ovulace ve hře, tzn. že teď je ten nejlepší čas to pojistit, bych řekla dnes 😉

nada1985
14. říj 2015

@jasmina09 tak to znamená ze jsi v tom?

jasmina09
14. říj 2015

@nada1985 za chvíli to budu vědět, protože na ultrazvuk bylo ještě moc brzo, vzali mi krev na HCG hormon 🙂

jasmina09
14. říj 2015

holky HCG 1,0 takže nic 🙂

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Fakt..?? ☹ Tak zustanes ve dvojicce se mnou, no😊 To muselo být hrozný, když zvonil ten telefon, vid... Já už bych se klepala, jak ratlik😀 Takže 1,0 je negativní, jo?

nada1985
14. říj 2015

@jasmina09 😉

vapka
14. říj 2015

@jasmina09 to jsem napnutá

nada1985
14. říj 2015

@renmilka ☹ škoda jasminonko

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka jj je to negativní, no co se dá dělat, jedeme dál 🙂

hanka3054
14. říj 2015

tak jsem to ted pojistila holky, verim vasim radam, tak jsem zvedava, jak dopadneme, docela me to uz drti to delani deti, myslela jsem ze to bude hracka ale ono ne,

vapka
14. říj 2015

@renmilka jasmina09 jsem tu holky s váma. To mě mrzí Jasminko, ale tak teď to klapne..... no a jak tedy s menstruací, dá Ti vyvolávačku?

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Přesně, máme šancí habadej😉 Taky jsem si říkala, co tedka s MS???

jasmina09
14. říj 2015

@vapka ne ne nic mi nedal, ono ty 4 dny zpoždění prý není nic hrozného, vypadá to, že jsme tu ovu o den dva prošvihli no :/

Strana