icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
aptacek
4. kvě 2017

@simi1510 musím říct, že jsem v té druhé skupině zasmála 😀 tam je prostě 5holek a běda když se zapojiš, nedej bože máš svůj názor 😀 sežerou tě za živa 😀

simi1510
4. kvě 2017

@aptacek asi tak hele 😃 jako ta aplikace mi prisla dobra v tom, nez nekomu ho posílat a rikat, dej to do negativu atp

janajens
4. kvě 2017

@simi1510 promin spatne jsem te pochopila

simi1510
4. kvě 2017

@janajens dobrý, vysvětlily jsme si to... ale je to tam stále víc a víc jak v blázinci... nezlob se

janajens
4. kvě 2017

@simi1510 jasny ja doufam taky ze to neni Jen falesnak

deli_lah
4. kvě 2017

Tak to hodím i semka... který je podle vás pozitivní? 🙂

simi1510
4. kvě 2017

@deli_lah Jsou zaschlé, tak se těžko posuzuje, ale přijde mi že 16DC a 19DC

aptacek
4. kvě 2017

@deli_lah asi 19DC 🙂

kastanek87
5. kvě 2017

@deli_lah taky bych to viděla na 19dc 😉

denisa3101
5. kvě 2017

@deli_lah já se přikláním k 19 DC ... A tyhle testy už bych nebrala ... Za mě jediné už maxovske ... Jelikož tak jak u mě tak vidím i u tebe máš ho pořád pozitivní ...

deli_lah
5. kvě 2017

@denisa3101 akorát mě to pěkně štve... 😀 na maxovi jsem měla vidět velký kulový, tak jsem pořídila tyhle...a na těch je to pořád až moc :-/

alli005
5. kvě 2017

@deli_lah za mě doporučuju ovu testy Pepino 😉

aptacek
5. kvě 2017

@deli_lah max na mě nefungoval. Comfort mi ukazoval stále stejně skoro pozitivní test jako tobě. Začala jsem pít fertipronu a koukej jak se to zlepšilo 🙂 comfort krásně pozitivní a žádné stejné čárky.

aptacek
5. kvě 2017

@deli_lah neber to jako reklamu, nebo tak něco 😀 prostě mi to, co se týče ovulace, hrozně pomohlo. dokonce jsem i četla, že komu se po pití ukázal takhle pozitivní test, otěhotněl 🙂 tak uvidíme jaký zázraky to umí 🙂 u mě to aspoň krásně zesílilo ovulaci..

simi1510
5. kvě 2017

@deli_lah ono by se to posuzovalo jinak, kdyby to byly fotky cerstvych testu. Ldyz jsou zaschle, muze to působit všelijak.

karin1712
5. kvě 2017

@simi1510 Simi přidáte mě do té nové skupinky. Psala jsem té Nikole žádost ale furt nic. Díky.

aptacek
5. kvě 2017

@karin1712
@simi1510
simča si včera ,, rejpla,, tu tam asi nepozvou 😀 😀

simi1510
5. kvě 2017

@karin1712 ja tam nejsem a ani nechci byt. Kdyz chce clovek pomoct, tak je jeste spatny. Nehlede na damy, kterym napisete nazvy testu, aplikace aj. a neumi si nic poradne precist, najit a jen se hned urazi a do cloveka se pak trefili. Mezi takovymi byt nepotrebuji.

simi1510
5. kvě 2017

@aptacek ja si nerejpla 😃 jsem jim napsala doporučení na aplikaci a bylo to spatne 😃😂 kdybych jim napsala vse co si myslim, tak to bude vetsi spoust od nich pak 😃😂

aptacek
5. kvě 2017

@simi1510 máš pravdu no. teď jsou ve své soukromé skupince a bude klid 😀 😀

aptacek
5. kvě 2017

@lizzie2525 tak coooo, myslím na tebe 🙂

simi1510
5. kvě 2017

@aptacek taky jsem si říkala, jak dopadla, zatím se neozvala ☹

karin1712
5. kvě 2017

@simi1510 aha ja to totiž nečetla. Přišlo mi to trapný. Tak jsem to ani nepročítala. Budu tady u Vas, tady to je v poho. 👍

lizzie2525
5. kvě 2017

@simi1510 test je pozitivní, brecim kudy chodim, jsem zoufalá a nevim jak dal... Je to pro me náročné, holky prosim nesudte me, ale je to pro me nova situace, nový okamžik se kterym nevim jak naložit a kromě pritele to nevi nikdo, mama moje se po...Kdyby to vedela, vlastne cela rodina, absolutně nevim ted kudy kam, to ranní zvedání kufru uz to dostatecne vysvětlovalo a ja vedela, ze jen z nervu to nebude. Naopak prsa me uz přestala bolet...

simi1510
5. kvě 2017

@lizzie2525 píšu SZ 😉

simi1510
5. kvě 2017

@karin1712 Lepší nečíst, my tu rádi pomůžeme, poradíme, povzbudíme... tak se tady bát nemusíš 🙂

aptacek
5. kvě 2017

@lizzie2525 ale notak, neber to tak zle. vždyť je tvůj život a tvoje miminko. né tvojí rodiny. měla by jsi chytit šanci za pačesy a ukázat, že jsi dospělý člověk, co za sebe sám rozhoduje 🙂 samozřejmě se nám to komentuje, když nevíme jak to u vás chodí, ale držím palce ať vše zvládneš!

jullli
5. kvě 2017

@lizzie2525 takze nakonec pozitivni? Vcera jsem cely den procita... Na rodinu se vy.... Ted je to pro tebe nove a slzy jsou na miste musis si to nejak vstrebat.ale ver ze nebudes litovat

simi1510
5. kvě 2017

@lizzie2525 hlavně tady tě nikdo za nic neodsoudí, toho se neboj. A jak říkají holky, a i co jsem ti napsala v sz, žiješ svůj život a jste případně na to s partnerem dva, oba jste byli při tom, když se to stalo, tak se o tom dohodněte jen vy dva spolu, co a jak dál.

A je jasné, že hold jsi v šoku, i když si to nejspíš v podvědomí čekala, tušila... a bude trvat, než se to vstřebá, než se s tím třeba sžiješ a přijmeš to. A když ne, tak se hold nedá nic dělat. My hlavy trhat nebudeme, je to tvůj život 😉

lizzie2525
5. kvě 2017

@jullli a da se pak vybudovat k tomu miminku aspon nejaky vztah? Ze bych přestala byt takto zoufalá a smutna..? ☹(( protoze ted je ve mne hrozna beznadej.... Dneska to budeme s partnerem resit... Jste uzasne holky, dekuji vam... Ted nevim kudy kam. Simi dekuji za zprávu, co to pujde, odepisu... ❤️ No ja uz hlavne slysim jak me kazdy bude soudit, ze ve 25 na dite je brzy a tak dale... :((( klasicky kecy

Strana