icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
7. kvě 2017

@karolinaba veliká gratulace, další meta v podobě srdíčka za tebou ☺️ mám z vás holky radost. A já se ozvu, neboj se nic 😁

simi1510
7. kvě 2017

@llenka_li snad jo. Dekuju! Zatim si to asi moc nepripoustim, kdyz nevim, co tam v brisku je, popr. kolik jich tam je 😃😂

A doufam, ze ty nastoupis taky!!!

karolinaba
7. kvě 2017

@alli005 no hele je mi zle..nezvracím, ale pořád celý den je mi špatně od žaludku..😕nejhorší je to vždycky večer..jinak jsem unavená a prsa se mi už nevejdou do žádný poprsenky 😅co ty? u mě tohle přišlo kolem toho 7tt...

karolinaba
7. kvě 2017

@llenka_li
@simi1510 děkuju za podporu a jsem ráda že si držíme palce navzájem 🙂moc vám to holky přeji 😘

lizzie2525
7. kvě 2017

@karolinaba taky je mi cely den zle, ale nic nevyzvracim. Hrozny pocit ☹

simi1510
7. kvě 2017

@karolinaba kolikatky mas ted prsa? Ja uz pred tim mela podprsenku 36g/gg... a ted je to hruza uz se vejít do neceho a to jsem v 5tt 😃 nevim kam budu chodit nakupovat spodní prádlo 😂

llenka_li
7. kvě 2017

@simi1510 moc se těším na první fotecku z utz ;) to teprve roztajes 😁

alli005
7. kvě 2017

@karolinaba no mě je zatím dobre, psala jsem to tu včera simi1510. Ale tak uvidíme, treba se to jeste změní 😀
Prsa mam asi trochu nalitější, ale zatím to nevyžaduje větší podprsenku 😉

kateriina_12
7. kvě 2017

Ahoj holky, zkousim tento cyklus nove testy a to comfort a nevim zda uz ovu probehla nebo zatim ne. Vzdy me boleko bricho tentokrat zatim nic. Cyklus mam 35 dni ikdyz minuly byl 40. Dnes jsem 24 DC a ovu jeste asi nebyla. Zda se mi to uz ale dlouho. Co myslite vy?☹

simi1510
7. kvě 2017

@kateriina_12 dnesni vypada pozitivne ale

jullli
7. kvě 2017

@kateriina_12 dnes vypada pozitivni nemas lepsi foto toho dnesniho?

denisa3101
7. kvě 2017

@kateriina_12 také se priklanim k tomu dnešnímu 😉

kateriina_12
7. kvě 2017

@jullli
@denisa3101
@simi1510
Zkusila jsem vyfotit jeste jednou. Neni jeste uplne zaschly tak ja nevim, vzdy me bolelo bricho a ted nic.

jullli
7. kvě 2017

@kateriina_12 dnes je pozitivni ale muze byt i zitra takze prijemne snazeni 🙂

simi1510
7. kvě 2017

@kateriina_12 od pozitivniho testu ovu nastává nejpozději do 48 hodin 😉

kateriina_12
7. kvě 2017

@simi1510
@jullli
Diky holky, pozbudily jste me, uz jsem myslela ze budu tento mesic bez ovu. Snad nam to vyjde

simi1510
7. kvě 2017

@kateriina_12 urcite to bude dobry, neboj 😉

karolinaba
8. kvě 2017

@lizzie2525 mám to samé jako ty..celý den špatně od žaludku, večer je mi tedy nejhůř..ziju na pribiňáku, cel.rohlíku a ovoci..jakmile jen pomyslím na maso je mi zle..ale zase si říkám, že někdo zvrací celý den, tak tohle je ta o dost lepší varianta..😉

karolinaba
8. kvě 2017

@simi1510 ty jo,no tak ja mam 80C, a doufám, že na D se nedostanu 😲ale možná ano, protože to je hrůza 😅G..simi, to ti tedy nezávidím..já vždycky večer trpím, když si po celém dni sundam podprdu, asi začnu nosit na spaní nějakou sportovní..

simi1510
8. kvě 2017

@karolinaba ja do doby nez byla tehu tak v pohode, umím si vybrat správnou. Jen obcas bojuji s osypanim na místech, kde je kostice.... ale ted je to horsi 😃😂

karolinaba
8. kvě 2017

@alli005 tak to je super..👍myslím, že teď už to asi nepřijde, ale kdo ví 🙂já mám spíš večerní nevolnosti, než ranní 🙂jo a už teď jsem začala chodit 2x denně v noci na WC, tak si říkám, až to bude pokročilejší, tak si snad na tom záchodě rovnou ustelu😅

karolinaba
8. kvě 2017

@simi1510 to mas asi citlivejsi kuzi..a daří se ti maskovat?Já jsem se zařekla, ze to řekni až pro 1.screeningu, tak klamu co se dá..včera jsmě byli v manželem v divadle a ještě s kamarády a bylo podivný, že jsem si nedala o pouze víno, ale nějak jsem to za mluvila tak snad dobry😀

simi1510
8. kvě 2017

@karolinaba s našima se uvidim dneska na chalupe 😃 a to je jinak rad ze mame uklidit posledni pokoj, at mam kde pracovat atp. Jenže ja ten pokoj budu potrebovat na neco jineho 😃😂

Vcera jsem to musela rict kamosce, ze ta na me drink drink drink 😃

alli005
8. kvě 2017

@karolinaba no uvidíme, někomu začínají nevolnosti pozdeji, někdo je nemá vubec.
Jinak na wc chodím v noci taky minimálně dvakrát 😀

lizzie2525
8. kvě 2017

@karolinaba no ja se vzdycky jakž takz vyspim a jak otevřu oci, uz mam zaludek na vodě, jsk cely den do zatáček :((( je to hrozne... Hlavne kdyz treba vim ze pojedu busem nebo tak, to za chvili nebudu davat ani to! Ja jim taky jen suché rohlíky, bebe sušenky a brambory na loupačku... Je to hrozne, doufám ze se to jeste nezhorší!!! Ale jak říkáš, jeste lepsi nez zvracet cely den... 😰

kateriina_12
8. kvě 2017

Holky tak dnesni testik delany pred chvili, carka se ukazala do minuty. Takze nejspis tento pozitivni. Ted jen nevim kdy se tulit, tuleni bylo vcera dopo, takze asi jeste dnes a nejlépe zitra? Snad přítele prekecam🙏😀

kateriina_12
8. kvě 2017

Jeste fotka testu 😊

karin1712
8. kvě 2017

Holky tak já hlásím dnes 1DC. Přesně po 27 dnech od revize. Huraaaa. Pokud vše bude na kontrole ve čtvrtek ok tak huraaaa do dalšího snaženíčka.

alli005
8. kvě 2017

@kateriina_12 jo jo, dneska je krasne pozitivní, tak hurá na to, dneškem a zitřkem určitě nic nezkazite 😉

@karin1712 tak to je dobre, ze dorazila takhle brzy, držím palce do dalšího snažení

verusch
8. kvě 2017

Konecne pozitivni?

Strana