icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
8. kvě 2017

@verusch Jeste vydrz zitra bude vic ;)

verusch
8. kvě 2017

@jullli to si nemyslim minuly cyklus taky byk jeno. Jeden den takovy ale kdo vi no

jullli
8. kvě 2017

@verusch no jde o to ze tohle beni pozitivni test

verusch
8. kvě 2017

Tady testy maji min barvidla takze mebudou nikdy tak vyrazne ty carky

aptacek
8. kvě 2017

@denisa3101
@llenka_li
@radunkap

Ahoj tak co, jak se cítíte 😀

denisa3101
8. kvě 2017

@aptacek ahoj no toť otázka 😂 včera večer jsem měla určitě teplotu "tělesnou" ale nic mi dnes není :/ tak jsem googlila a teplota může patřit i k nidaci tak jsem zvědavá co bude 😊😉 zítra 8 DPO a 22 DC a co ty ? 😉

aptacek
8. kvě 2017

@denisa3101 já zítra 9dpo a divně mě bolí prsa, jinak, z boku a cítím bradavky. Občas mě píchne v podbřišku, jinak nic 🙂 tak to slyším prvně s tou teplotou, takže jsem zvědavá 🙂

llenka_li
8. kvě 2017

@aptacek mám to stejně, cítím prsa z boku, nebolí, ale cítím je a na dotek jsou citlivá..a občas poboliva podbrisek...jinak nic.. ;) jsem 7dp...od zitra testuju 😉

aptacek
8. kvě 2017

@llenka_li už jo? Tak dej echo 🙂 já tak nejdřív středa čtvrtek .. v sobotu má MS přijít.

jullli
8. kvě 2017

@denisa3101 u prvniho syna jsem telesnou teplotu mela zvysenou 🙂

jullli
8. kvě 2017

@verusch no meli by byt aspon stejne silne a ani to bohuzel nejsou

llenka_li
8. kvě 2017

@aptacek Jj, vím ze zitra tam nic nebude, ale středa, čtvrtek už by mělo byt, kdyby se zadarilo...ale teď jsem bez příznaků...na to kolik jsem jich měla před par dny, tak se uvidí, no ;) u mě MS pondělí, jsem 24DC

aptacek
8. kvě 2017

@llenka_li no musíme si počkat 🙂 jsem teď hodně v klidu, vím, že když to nevyjde, tak za týden CAR. Takže něco z toho vyjde 🙂

simi1510
8. kvě 2017

@llenka_li drzim palce! U mne bylo videt 9 dpo 🙂

simi1510
8. kvě 2017

@aptacek drzim palce, treba budes mile prekvapena a jeste rušit navstevy 🙂

simi1510
8. kvě 2017

@denisa3101 to jsem na tebe zvedava!

simi1510
8. kvě 2017

@karin1712 drzim palce a at se co nejdrive pak dockas miminka!

@verusch jeste testuj dále, v tuhle chvili nej pozitivni.

@kateriina_12 tak hezky tulit a drzim palce! U nas sex jediny sex 2-3 dny pred probehlou ovu a dle tehu testu to tam je 🙂

kateriina_12
8. kvě 2017

@simi1510
Děkuji a tobě gratuluji. My se tulili vcera, dnes a mozna zitra. Priteli jsem rekla ze ted proste musi, jinak mu sex staci 1x tydne 🙄😀
Jinak nevim jestli znate jonasovou metodu ale tentokrát mi ovu sedi i podle neho, tak snad znamení 😀

aptacek
8. kvě 2017

@kateriina_12 znám, ale mě to nastejno vychází až v létě 😀

aptacek
8. kvě 2017

@simi1510 kéž by 🙂 ale když po roce nic, tak by to byla sakra náhoda 😀 ale byl ten magický víkend vid 😀 😀

simi1510
8. kvě 2017

@kateriina_12 Jj znám 🙂 u me ale totálně mimo tento cyklus, jak se zkrátil, jinak by to vycházelo taky na ten den 🙂

A Dekuju 🙂

Hold chlapi jsou i takoví, ze ho nemusi mit casto, znám z domova

simi1510
8. kvě 2017

@aptacek prave a pak vetsinou, kdyz je clovek smířen ze ma jit na to uměle.... 🙂

llenka_li
8. kvě 2017

@simi1510 a testovala jsi i dřív nebo byl první ten test 9dp?

Vyšel někomu pozitivní test už 8dp?

A jinak dekuju, budu se hned hlásit, i když zitra bude urco negativní...

llenka_li
8. kvě 2017

@aptacek to je super, ze už jste objednání, to by to pravé přesně mohlo vyjít, když už není žádný stres ;)

Já už teď vůbec nemám takovou jistotu jako na první dny po ovu, to jsem měla fakt hrozné moc příznaků, ale byla to asi jen silná ovu a vše k tomu. Teď jsem úplně bez příznaků 🙄

aptacek
8. kvě 2017

@simi1510 těžko říct no.. bylo by to fajn 🙂 děkuju 🙂

aptacek
8. kvě 2017

@llenka_li já jen prsa a podbřišek. Takže to může být i klasika PMS 🙂

simi1510
8. kvě 2017

@llenka_li Nn, jelikoz ja s tim nepocitala, ze by jeden sex stačil.... a dlouho jakoby pred ovu, i kdyz si umeji pockat, ale ani pred tim cykly to nevychazelo. Az jak se mi hrozne zamotala hlava a to bylo v ten 9 dpo, tak jsem ho udelala

radunkap
8. kvě 2017

@aptacek ahojky, no ja priznaky nemam skoro zadne.. Semtam citim prsa, obcas bradavky, ale noc extra, tak jak tu psaly holky, ze moc boli bradavky a tak.. Proste je semtam zacitim bud cele nebo jen bradavky. V patek me moc bolel spodek, jak by pred MS, ale to je vse🙂 budu testovat asi az v patek. V nedeli cekam MS.

radunkap
8. kvě 2017

@aptacek *nic extra - ta noc byla preklep🙂

aptacek
8. kvě 2017

@radunkap kdybysme ty příznaky aspoň měly všechny stejně 😀

Strana