icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
10. kvě 2017

@lory303 a testik? Beres léky?

lory303
10. kvě 2017

@simi1510 aha, dekuji 🙂

simi1510
10. kvě 2017

@lory303 prvni 11 mesicu, ale zamlkle, od revize 7 mesicu. Celkem včetně 2 mesicu tenkrat tehotenstvi nejakych 18 mesicu. Snad ted uz to bude spravne.

Zadna vysetreni jsme nepodstupovali predtim.

aptacek
10. kvě 2017

@lory303 my se snažíme rok a čtvrt, z toho 1x SP a 2x biochemické. Takže taky žádný zázrak. Jinak my tento měsíc taky gel a ta prst.metoda 😀

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li test jsem nedelala, protoze jsem byla na iui - inseminaci - daly mi spermie primo do delohy a pichali mi pregnyl. Kdyz jsem si v prosinci pichala pregnyl, tak jsem mela pozitivní test jeste 11DPO - byla to pregnylova carka. Dr.mi rikala at netestuji. Mam vydrzet do pristi stredy, to jdu na krevni testy. Jinak leky beru od minuleho utery Utrogestan na udrzeni popr.plodu + vaspispiron. A pila jsem Fertipronu.

lory303
10. kvě 2017

@aptacek
@simi1510 to je super 🙂 budu moc drzet palce, at je vse v poradku ❤ my se snazime 11.mesicu a u nas je problem asi u pritele... norma je 32% progresivnich spermii a ted na iui mel jen 13% takze snizena pohyblivost... jsem zvedava na pristi stedu... a boli vas holky uz prsa nebo nepocitujete zadne zmeny?

lory303
10. kvě 2017

@simi1510
@llenka_li
@aptacek jsem skoro stejne po ovulaci jako vy, tak proto me zajima zda pocitujete nejake priznaky, abych mohla porovnat.

simi1510
10. kvě 2017

@lory303 tak trochu prsa, nejdriv to bylo ze bradavky, ted po probuzení prsa jak kdyz je mam prelezele, nebo kdyz sundam pak podprsenku. Silena únava a dle pritele roštu, hlavne prsa se vyplnily.

Jinak si přijdu netehotne, kdyby to nerekl test, tak to ani nevim 😃😂

aptacek
10. kvě 2017

@lory303 vydrž, uvidíš, držím palce 🙂 u mě to taky neni vůbec jistý, včera se mi pořád motala hlava a bylo mi zle od žaludku, proto jsem udělala test a čárka byla hned vidět. Teď ráno už tolik vidět není. Takže buď mi zesílí večer, nebo je to falešný duch, nebo to zase nevyjde..

aptacek
10. kvě 2017

@lory303 a prsa mě bolí, citlivé bradavky

aptacek
10. kvě 2017

@simi1510 jsem chtěla stáhnout ten tvůj pregnancy test na duchy, ale nemůžu ho na Google play najít ☹

llenka_li
10. kvě 2017

@lory303 už to všechno čtu, promiň...přehlédla jsem zpravu...nezbývá tedy než vydržet na ten příští týden a moc moc ti držet palečky ✊️🍀 prstickova metoda, jak píše Simi, po sexu se snažíš prstem co nejvíce spermijek dat na čípek...při ovu je hodně otevřeny, takže jsem to hrnula na ten otvor. No bylo to něco, co ti budu povídat...dělala jsem to třeba až 15minut po, když byl přítel ve sprše...Už jsem to tady psala minuly týden, ze si myslím, ze se povedlo. Tak nějak jsem různé příznaky měla od 1dp. Cítila jsem se jinak. Ty první dny mě silene bolely bradavky a šla na mě jako by chřipka, navaly horka, silena únava, rýma, po 4dnech to hodně ustálo a cítila jsem jen prsa ze stran a byla jsem hrozné precitlivela. Včera jsem ráno měla běhání a nestihla se nasnidat a nebylo mi úplně dobre a ty prsa jsem už cítila dost, ale jen na dotek ze stran i dneska a ode dneska taky dost cítím podbrisek. Jinak kafe mi včera normálně chutnalo třeba..

lory303
10. kvě 2017

@simi1510
@aptacek aha, tak to me prsa nebolí vubec ☹ ale tak uvidim no...

A jeste se chci zeptat na nidační krvacení, meli jste ho?

aptacek
10. kvě 2017

@lory303 já ani předtím, ani teď..

simi1510
10. kvě 2017

@aptacek zkusim ti ho najit

llenka_li
10. kvě 2017

@radunkap Max ukazuje ze všech nejmíň, chtělo by to comfort nebo cemio....jenže se v lékárně blbě shání. Na jiné diskuzi zase píší, ze ty tycinkove ukazuji mnohem silnější čárky..

simi1510
10. kvě 2017

@lory303 minule jo, nic z toho a ted o tom nevim.

Navic mam nechuť k jídlu, nemam chut na nic, obcas i ta zimnice, ale spis ted navaly horka. Pred zjištěním tehu toho 9dpo dvakrat hrozna motolice

lory303
10. kvě 2017

@llenka_li dekuji za vysvetleni. Vim, ze jsem si kdysi psali i do zpravy a ja jsem uplne rada, ze ti to vyslo. Ted jen at testik sílí 🙂 budes zkouset i test Clear Blue, kde ti ukaze i tyden v jakem jsi? 🙂 ja se taky tento mesic citim uplne jinak, ale zase prvni mesic jim utrogestan a nevim, zda to neni utrogestanem, takze nemuzu moc posoudit,, ale prsa me teda neboli na dotek vubec, jen me v nich obcas pichne po stranach... a ty jsi mela nidacni krvaceni?

simi1510
10. kvě 2017

Jinak holky, volala jsem k doktorovi, a mam tam byt pristi patek v 11, ze me chce videt

jullli
10. kvě 2017

@simi1510 tak hlavne nebud zklamana kdyz uvidis jen vacek ;)

radunkap
10. kvě 2017

@llenka_li díky, ten u nas mají - to je ten gravitest 🙂

aptacek
10. kvě 2017

@simi1510 to už bude něco vidět 🙂

simi1510
10. kvě 2017

@jullli nebudu 🙂 vim, ze je to driv, nez to bude. Co pocitam, tak bych tam mela byt 6+1, a to ze klidne by me vzal i tento patek 😃

juliia
10. kvě 2017

@lory303
Bud v pohodě, me kdyz jsem byla tehu prsa zacala bolet az asi 17.den po transferu.😉 Pak to zacalo ovsem pekelně.
Drzim palce, aby IUI vyšlo...to je tvoje prvni?

simi1510
10. kvě 2017

@aptacek ja hlavne doufam, ze to bude spravne uchycene. A pocitam s tim, ze srdicko nebude. Uvidime taky, co dela zatim ten myom taky. I kvuli nemu me objednal tak

jullli
10. kvě 2017

@simi1510 je 6+1 jsem byla ja a uz tam bylo i embrijko ale bez pravidelne srdecni akce 🙂 tak pak pujdes kolem 8tt a to uz uvidis vse 🙂

juliia
10. kvě 2017

@simi1510

Moc ti gratuluji ke // ❤
Sleduji jak krásně sílí a přeji at je vsechno jak ma byt!

lory303
10. kvě 2017

@juliia takže u tebe IUI zabralo hned na první pokus? 🙂 ano, tohle je moje první IUI, ale jak jsem uz psala mame horsi spermie ☹ u vas byl nejaky problem? moc diky za povzbuzení ❤

simi1510
10. kvě 2017

@jullli tak doufam ze mi prineses i v dalších dnech stesti 🙂

simi1510
10. kvě 2017

@juliia Dekuju! Verim, ze je to ted spravne

Strana