Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li test jsem nedelala, protoze jsem byla na iui - inseminaci - daly mi spermie primo do delohy a pichali mi pregnyl. Kdyz jsem si v prosinci pichala pregnyl, tak jsem mela pozitivní test jeste 11DPO - byla to pregnylova carka. Dr.mi rikala at netestuji. Mam vydrzet do pristi stredy, to jdu na krevni testy. Jinak leky beru od minuleho utery Utrogestan na udrzeni popr.plodu + vaspispiron. A pila jsem Fertipronu.
@aptacek
@simi1510 to je super 🙂 budu moc drzet palce, at je vse v poradku ❤ my se snazime 11.mesicu a u nas je problem asi u pritele... norma je 32% progresivnich spermii a ted na iui mel jen 13% takze snizena pohyblivost... jsem zvedava na pristi stedu... a boli vas holky uz prsa nebo nepocitujete zadne zmeny?
@lory303 už to všechno čtu, promiň...přehlédla jsem zpravu...nezbývá tedy než vydržet na ten příští týden a moc moc ti držet palečky ✊️🍀 prstickova metoda, jak píše Simi, po sexu se snažíš prstem co nejvíce spermijek dat na čípek...při ovu je hodně otevřeny, takže jsem to hrnula na ten otvor. No bylo to něco, co ti budu povídat...dělala jsem to třeba až 15minut po, když byl přítel ve sprše...Už jsem to tady psala minuly týden, ze si myslím, ze se povedlo. Tak nějak jsem různé příznaky měla od 1dp. Cítila jsem se jinak. Ty první dny mě silene bolely bradavky a šla na mě jako by chřipka, navaly horka, silena únava, rýma, po 4dnech to hodně ustálo a cítila jsem jen prsa ze stran a byla jsem hrozné precitlivela. Včera jsem ráno měla běhání a nestihla se nasnidat a nebylo mi úplně dobre a ty prsa jsem už cítila dost, ale jen na dotek ze stran i dneska a ode dneska taky dost cítím podbrisek. Jinak kafe mi včera normálně chutnalo třeba..
@llenka_li dekuji za vysvetleni. Vim, ze jsem si kdysi psali i do zpravy a ja jsem uplne rada, ze ti to vyslo. Ted jen at testik sílí 🙂 budes zkouset i test Clear Blue, kde ti ukaze i tyden v jakem jsi? 🙂 ja se taky tento mesic citim uplne jinak, ale zase prvni mesic jim utrogestan a nevim, zda to neni utrogestanem, takze nemuzu moc posoudit,, ale prsa me teda neboli na dotek vubec, jen me v nich obcas pichne po stranach... a ty jsi mela nidacni krvaceni?
Jinak holky, volala jsem k doktorovi, a mam tam byt pristi patek v 11, ze me chce videt

@lory303 a testik? Beres léky?