Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek moc mě to mrzí 😢 uvidis, ze se taky dockas a brzy najdeš dvě čárky, které budou silit. Je skvěle, ze už se o vás budou starat a v Caru už přijdou na to, co je špatne..a do konce léta jsi taky tehulka. Až budeš mít info z caru, jaký bude postup a výsledky, určo nám dej vědět 😘
@radunkap co je to za testiky? Pepino, Max a mamak? Maxim už ukazuje míč hezky, máme na něm tu čárku stejnou nebo skoro stejnou ;) s pepino testy nemám zkušenost, ale ukazuji hůře, co čtu, takže taky super, ze ukázal a jestli je to mamak, tak je to zvláštní, ale ten ukazuje méně než cemio...mám ozkouseno 🙂 Myslím, ze jsou čárky moc hezke ;)
Holky tip na obal na prukajdu nektera nemate? Mam rozkladaci
Co je blby, nemám na víkend Cemio už... mám je objednané od středy u Maxe a ještě to ani neodeslali 😏
holky tak jsem na FB našla, že Femibion po požádání vydá spěšl obal , tak jsem si tam brnkla a dnes odesílají 🙂
kdyby jste pak nějaká sháněla. Prý ani nemusím mít prukajdu od nich
@jullli https://www.facebook.com/FemibionCZ/?fref=ts příspěvek 7.října 2016
a paní mi zjištuje akce na něj. Bude začínat v létě asi zase s hračkou nebo dudlíčkama. Bude mi volat během dneška tak pak písnu 🙂
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a koukám, jak se to tu roztěhulilo! To je paráda! Všem moc gratulujiiii a ať to krásně roste a sílí! 🤰🤰🤰❤

@radunkap chtela jsem napsat mene :D