icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
12. kvě 2017

@radunkap chtela jsem napsat mene :D

jullli
12. kvě 2017

@radunkap za me je to lepsi odpoledne vzdy ukazal lepe az cca 18dpo sem testla rano

radunkap
12. kvě 2017

@kotito Já nepřibírala po clostilu🙂 Spíš jsem měla vždy o kilo míň..A ty neboj, kila půjdou po porodu dolů🙂

kotito
12. kvě 2017

@radunkap ja mela takovou 11 dpo taky.zacala tmavnout 12 Dpo a taky odpoledne.

kotito
12. kvě 2017

@aptacek drzim pesti,tam urco pomuzou 😘

radunkap
12. kvě 2017

@kotito Tak snad..

alli005
12. kvě 2017

@aptacek to mě mrzí ☹ každopádně jak psaly holky, určitě vám v Caru pomohou! držím moc palce a dej nám občas vědět, jak se daří 😉

llenka_li
12. kvě 2017

@aptacek moc mě to mrzí 😢 uvidis, ze se taky dockas a brzy najdeš dvě čárky, které budou silit. Je skvěle, ze už se o vás budou starat a v Caru už přijdou na to, co je špatne..a do konce léta jsi taky tehulka. Až budeš mít info z caru, jaký bude postup a výsledky, určo nám dej vědět 😘

llenka_li
12. kvě 2017

@radunkap co je to za testiky? Pepino, Max a mamak? Maxim už ukazuje míč hezky, máme na něm tu čárku stejnou nebo skoro stejnou ;) s pepino testy nemám zkušenost, ale ukazuji hůře, co čtu, takže taky super, ze ukázal a jestli je to mamak, tak je to zvláštní, ale ten ukazuje méně než cemio...mám ozkouseno 🙂 Myslím, ze jsou čárky moc hezke ;)

simi1510
12. kvě 2017

@aptacek to me moc mrzi ☹ drzim palce, at se miminka dockas!

llenka_li
12. kvě 2017

@jullli nemůžu se dočkat..už teď si přijdu nějaká velká 🙈 prsa mám o dost větší a i ten pupek, no hrůza, ale teď to už nemá smysl řešit..po porodu to půjde dolu 😉 hlavně, aby všechno dobre dopadlo.

kotito
12. kvě 2017

Holky tip na obal na prukajdu nektera nemate? Mam rozkladaci

radunkap
12. kvě 2017

@llenka_li První je ovu test max, druhy je tehu test max a třetí je gravitest (cemio). Mi se zdají pořád stejné a dneska ráno dokonce světlejší, ale jak říkám, zkusím to ještě odpoledne.

jullli
12. kvě 2017

@kotito ja dostala obal papirovy i s prukazkou :D

llenka_li
12. kvě 2017

@radunkap taky nemám testiky dnes silnější než včera večer..tak snad to bude dobrý. Mám 3dny do MS.

jullli
12. kvě 2017

@llenka_li holky na 11dpo je to super kdyz vzpominam na muj :D

radunkap
12. kvě 2017

@llenka_li u tebe jde vidět, že sílí, hlavně max🙂
@jullli Děkujeme, po ránu jsem z toho taková nějaká nesvá.. snad bude sílit

kotito
12. kvě 2017

@jullli já měla na dcerku gumovej k průkajdě ted je to taková harmonika, bude hned ko, tak na to musím něco sehnat

jullli
12. kvě 2017

@kotito joo harmoniku mam taky ale prave ma obal

kotito
12. kvě 2017

@jullli koukám já mám od femibion, tak mrknu do papírnictví a když nebude nic sedět něco spíchnu 🙂

simi1510
12. kvě 2017

@llenka_li mas je hezky 🙂

llenka_li
12. kvě 2017

@radunkap když porovnání včera ráno a dneska ráno, tak jo, ale včera večer a dneska ráno, tak ne. Ten Max, ten jo, no. Ale ostatní jsou stejný a ten tycinkovy 25 facelle je dokonce slabší než včera. No taky mám strach...do pondělka se holt budu hodně stresovat.

llenka_li
12. kvě 2017

@simi1510 myslet pozitivně ! 😂

llenka_li
12. kvě 2017

Co je blby, nemám na víkend Cemio už... mám je objednané od středy u Maxe a ještě to ani neodeslali 😏

kotito
12. kvě 2017

holky tak jsem na FB našla, že Femibion po požádání vydá spěšl obal , tak jsem si tam brnkla a dnes odesílají 🙂
kdyby jste pak nějaká sháněla. Prý ani nemusím mít prukajdu od nich

jullli
12. kvě 2017

@kotito jeee a jak to vypada?

kotito
12. kvě 2017

@jullli https://www.facebook.com/FemibionCZ/?fref=ts příspěvek 7.října 2016
a paní mi zjištuje akce na něj. Bude začínat v létě asi zase s hračkou nebo dudlíčkama. Bude mi volat během dneška tak pak písnu 🙂

kotito
12. kvě 2017

@jullli tel přímo na paní co to zařizuje 272 084 216

simi1510
12. kvě 2017

@llenka_li jak naschvál vid?

evzenie2016
12. kvě 2017

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a koukám, jak se to tu roztěhulilo! To je paráda! Všem moc gratulujiiii a ať to krásně roste a sílí! 🤰🤰🤰❤

Strana