icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kacenka0705
14. kvě 2017

@simi1510 jeeee drzim pesticky at je vse v poradku 🙂 a dekuju my to nevzdavame 🙂 tak uvidime jak to potom vse dopadne

kacenka0705
14. kvě 2017

Jasnacka 🙂 dekuju

simi1510
14. kvě 2017

@kacenka0705 kdyby ted nahodou ne, tak tu s holkami prave doporucujeme ten conceive gel - jediny lubrikacni, ktery nenici spermie a diky kterému se nam tu podarilo otehotnet 🙂 my se od revize snazili 7 mesicu a vyslo to snad diky clostilu, ze se ovu posunula bliz, diky tomu gelu... kdo by rekl, ze to najednou bude a ani tomu clovek pak neveri 🙂

radunkap
14. kvě 2017

Tak posilam🙂 dnes termin ocekavane ms, 13DPO a dort a kyticka pro mou maminku. Snad budeme i my za rok maminky, nektere vicenasobne🙂

simi1510
14. kvě 2017

@radunkap dortik krasny a testiky jeste krasnejsi 🙂

jullli
14. kvě 2017

@radunkap uuzasne 🙂
Skoda ze se nemuzes s mamou podelit 🙂
Jinak dortik i test super

jullli
14. kvě 2017

@radunkap o tu novinku 🙂 a co muz uz to vi?

radunkap
14. kvě 2017

@jullli jj, uz to vi🙂 poznal to hned, jak jsem 10dpo vylezla z koupelny🙂

radunkap
14. kvě 2017

@simi1510
@jullli
A diky za pochvalu🙂

jarmarca
14. kvě 2017

Holky taky prosiim, je pozitivni?? Od vcera je zas silnejsi...akorat jsem 36dc,tak musim zitra naklusat pro tehu test,jinak uz se zblaznim,ze to mam zas rozhazeny;(( no ale pro jistotu jsme to dnes pojistili,kdyby to byla fakt ovu;))

jullli
14. kvě 2017

@jarmarca rekla bych ze je... A zitra tdhu test ;)

jarmarca
14. kvě 2017

@jullli no jsem na to zvedava,ale po dvou letech uz moc nedoufam;) diik, napisu🙂

simi1510
14. kvě 2017

@jarmarca tak to jsem zvedava 🙂 pokud jsi uz ovu mela, tak by mohlo byt prekvapeni 😉

jarmarca
14. kvě 2017

@simi1510 to ja prave moc nevim, jsem po laparce a nechci delat cely mesic ovutesty,abych se na to moc neupinala... Ale podle bolesti a malinkyho spineni by to tak nejak odpovidalo asi na 12 dpo dnes... Ty jsi taky ovu i tehu testy delala vid?a nenasla bys fotku prosiim?;))

simi1510
14. kvě 2017

@jarmarca kolem terminu ms a po terminu

jarmarca
14. kvě 2017

@simi1510 jee to uz jsou pekny carky😉 Diik, se snad zitrka nedockam,nejhorsi je,ze doma tehutest nemam,tak asi az v utery🙈

katkas75
14. kvě 2017

Holky,je možné,že bych měla pozitivní ovu test V DEN ovulace? Teplota odpovídá,hlen snad taky,bolest. Tak jestli máte někdo s ovu testem takovou zkušenost.diky😀

jullli
14. kvě 2017

@katkas75 ja mivala ovu test pozitivni odpo a vecer ci v noci ovu probehla...

jullli
14. kvě 2017

Holkyyy kluci me rozsekali :D jsem opravdu tehotna proste hormony... Poprve v zivote mi donesl kuryr kyticku... Maly po me skocil hned venku s objetim...

simi1510
14. kvě 2017

@jullli jeeeee to je krasny!!!! Mas skvele muze ve svem zivote 🙂 😘

jullli
14. kvě 2017

@simi1510 no reknu ti byla jsem na mekko 🙂
A neboj se nic pristi rok se taky dockas 🙂

simi1510
14. kvě 2017

@jullli ja takhle dostala do práce k pul roci a pak do práce podruhe k narozkam, obrovskou kytici 🙂 ted dlouho nic poradneho 😃

jullli
14. kvě 2017

@simi1510 krasne kyticky dostanes jak se mrne narodi :D nebo treba prstynek :D

llenka_li
14. kvě 2017

Tady jsou krásné kytičky a dortiky...to je hezke..🙂 U nás na to bohužel nikdo není..takže jsem bez kytičky 🙂

@jullli to bych brecela, jsem placka 😉

@radunkap krásný testiky a nádherná modrá kytička, mám tohle kviti hrozne rada 😍

Konečně mám Cemio 😁

janajens
14. kvě 2017

@llenka_li wau nadhera

simi1510
14. kvě 2017

@jullli ja jsem si svatbu naplanovala na 8.8.18, prstýnek si ted uz nekde muzu vybrat 😃 ale tak uvidime jak to vsechno bude no

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li no vidis, krasa! Ta nedorazí! 😉

llenka_li
14. kvě 2017

@simi1510 takové datum, aby jste si už teď rezervovali a možná už teď bude všude plno 😄

No já doufám, dneska nepřišla, tak snad ani zitra, ale hodně mě dnes bolí břicho a bolí mě na jednom místě vpravo, tam nemám vejcovod a bojím se, aby to nebylo zase mimo. Říkám si, co mě tam, v tom jednom místě muže bolet, když tam není vejcovod. Zitra se nemůžu dočkat toho hcg 🙂 ale testiky jsou krásné, tak snad 🙂))

katkas75
14. kvě 2017

@jullli díky 😀

simi1510
14. kvě 2017

@llenka_li podle čínského kalendare je nejlepsi, kdyz je nejvic osmicek 🙂

Vyhlídla jsem si nejaka mista, ale kdo vi no. Jestli to mysli vazne. Nedavno rekl ze ted uz bude muset...

Strana