icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
15. kvě 2017

@llenka_li jsou krasny ty testy hele, dej vedet výsledek 🙂

simi1510
15. kvě 2017

@llenka_li tak chlap taky ceka co a jak u doktora. Ani jeden z nas se zatim poradne neraduje. Je to asi normalni po tom vsem predtim

simi1510
15. kvě 2017

@jarmarca ty nas tu napinas 😃

katmir
15. kvě 2017

Holky,to je nadhera.
Jdu si obj.gelik,hned po laparce vyzkousim.
Vsem moc gratuluji. 🙂

jarmarca
15. kvě 2017

No holky ja dnes v noci vubec nespala, jsem taky pekne vyblaznena 😅 az pojedu z prace tak tt koupim a udelam ho hned odpo,uz ted nepiju abych to nemela moc naredeny 😂

karolinaba
15. kvě 2017

@llenka_li
@simi1510 holky, to je super, krásné testíky❤Tak to vypadá, že se všechny dočkáme🙂Prostě jaro 🙂 Já jdu na kontrolu tento čtvrtek, tak držte palce, ať je vše v pořádku 🙏 Je mi pořád špatně, ale už je to trošičku lepší, nebo jsem si už zvykla, a prsa bolí..pekelně 😈A pak další kontrola až za měsíc, screning..uvažuju že ukecám doktorku, aby mě vzala mezitím ještě jednou, jinak se asi zblázním😅 dnes 8+5...

Holky, co už dítka máte, kdy vám přestalo být špatně?

jullli
15. kvě 2017

@karolinaba u prvniho mi spatne nebylo nikdy ani jednou. Ted u druheho zacinam ve stredu 16tt a je mi spatne stale :D

llenka_li
15. kvě 2017

@simi1510 asi jo a možná ani neumí tak dávat najevo emoce a jsou víc nohama na zemi...pro mě bude zlom dnešní večer. To hcg hodně ukáže...a taky ta MS...dneska je napinavej den 🙂)) a zrovna dneska mě nic nebolí 😄

llenka_li
15. kvě 2017

@karolinaba drzim palečky, ať prdolka krásné roste. Bude to 1. kontrola nebo už 2.?

simi1510
15. kvě 2017

@karolinaba Tak držím palce, mě to čeká v pátek a bojím se hrozně, popravdě. Ale snad to tentokrát dopadne dobře. Špatně mi nijak není, jen únava, občas podbřišek, v noci nemohu moc spát....

simi1510
15. kvě 2017

@llenka_li držím palce, ona ale nepřijde určitě 🙂 A hcg bude určo super!

llenka_li
15. kvě 2017

@karolinaba mne u prvních dvou děti taky nebylo špatne, teď mi po ránu, než se najim je nic moc a nemám na nic chuť...přijde mi, ze má všechno najednou hodně výraznou chuť, docela oříšky jim, zobu cely den.

llenka_li
15. kvě 2017

@simi1510 taky si myslím, ze nepřijde, protože ti hcg tam je a myslím, ze by muselo napřed klesnout, než by MS přišla, ale toho hcg se bojím hrozné moc...

karolinaba
15. kvě 2017

@llenka_li bude to druhá kontrola, první byla před 14 dni, doktorka mi pro jistotu na těch 14 dní teď nasadila utroš, že prý podpoří plod než bude funkční placenta a ještě 1/2 tabletky predisolu, taky jen na těch 14 dní..ještě zobu Femibion, tak si říkám, že jsem to snad maximálně podpořila🙂uklidňovala mě i doktorka, tak jsem zvědavá. KD yjdeš na kontrolu ty?

@simi1510 já tě úplně chápu, když jsem šla poprvé, tak jsem seděla v čekárně jak zařezaná, až se mi sestřička smála..a když mě doktorka brala na ultrazvuk a čekala jsem co řekne, tak mě málem omyli😅teď se to zase blíží a mám stejný strach😖musíme si říkat, že už jsem si to špatný vybrali a bude to fajn❤

@jullli já tě úplně lituji😨stěžuju si že mi je špatně, ale můžu být tedy ráda, že nezvracím..manžela sestřenice má tři děti a zvracela u každého celé těhotenství a ještě prý i měsíc po porodu😵když mi to říkala, tak jsem se uplně zastyděla, že může být hůř..le tedy doufám, že ty ten případ nejsi a udělá se ti brzy lépe.

Jinak čile kamufluji, teď o víkendu jsme měli oslavu jeden den a druhý den dámskou jízdu, tu jsem maskovala aperolem(ve skutečnosti italská oranž.limonáda s ledem a pomerančem)😅objednala jsem si jí i domů, určitě budeme ještě grilovat, tak ať mohu kamuflovat i doma🙂

karolinaba
15. kvě 2017

@katmir přidávám pozitivní zkušenost s gelem Conceive, také jsem otěhotněla..samozřejmě nevím jestli to není náhoda..měli jsme klasické balení bez aplikátorů a používali jsme jako normální gel..držím palce ať jsi brzy fit🙂

jullli
15. kvě 2017

@karolinaba ka prave znam taky maminy co prozvracely cele tehotenstvi a opravdu doufam ze muj pripaf to nebude... Nebo me trefi.. Ale je to opravdu lepsi po 13tt se to zmirnilo byvalo hur

llenka_li
15. kvě 2017

@karolinaba a co bylo vidět, když jsi na první kontrole byla 6+5? Určitě jsi udělala maximum a hlavně, určitě to bude dobre a srdíčko bude busit o 106 🙂))

jullli
15. kvě 2017

@karolinaba tak to dobre kamuflunes teda :D to by me nenapadlo :D

llenka_li
15. kvě 2017

@karolinaba to jsou hrozny nervy ty kontroly, mě taky asi klepne v čekárně ☺️

katmir
15. kvě 2017

@karolinaba u prvni jsem nemela jen na nic chut,ale spatne mi nebylo. U druhe jsem si to vynahradila. Do 17.tt mi bylo porad na blindeni.

jullli
15. kvě 2017

@katmir a mas dve holcicky jo?

karolinaba
15. kvě 2017

@llenka_li Byla jsem 7+1, srdíčko už krásně tlouklo..🙂Tak snad bude i ve čtvrtek 😉 Ale ta doba mezi pozitivním testem a první kontrolou byla nesnesitelná😅
Právě, taky mě málem kleplo..ještě jsem tam čekala asi 15 min...bylo to jako věčnost..

@katmir ono je to asi individuální...já si jen říkám, že mám dneska pocit že mi je trochu lépe a bojím se aby neodcházeli příznaky z nějakého důvodu...snad ne...snad se to jen rovná..

@jullli bylo neodkladné něco vymyslet😅seděly jsme ve čtyřech v hospodě, určitě by jsi všimly..

Každopádně, jestli máte některá ještě nějaký tip na kamufláž, dejte vědět😅

martulaz78
15. kvě 2017

@karolinaba a hned se zadarilo po gelu?ja ho ted zkusila tak jsem zvedava 😊

martulaz78
15. kvě 2017

Holky,ktere uz se zadarilo a mela by naprodej Gynex?koupim 😉

llenka_li
15. kvě 2017

@karolinaba taky bych chtěla jit, v pondělí za 3 týdny budu 7+2. Ty jo, 3 týdny, to je úplně v nedohlednu 😄

kotito
15. kvě 2017

@karolinaba me u dcerky zacalo cca 10 tyden a bylo az do porodu 🙄 ted mi je jinak spatne.spis mi je hodne slabo,a vadi mi pachy.bylo mi spatne bez jidla,pak po nem a ted zas bez nej 😂

kacenka0705
15. kvě 2017

Tak holky vcera vecer byl taky test na ovulku taky pozitivni. Mazleni bylo 🙂 ted uz jen cekat jak to dopadne 🙂

simi1510
15. kvě 2017

@karolinaba máma to kamuflovala tak, když ji nalévali vínem, že to lila do trávy pod stůl, když to bylo venku 😀

Kolega v práci, když byli na setkáních v Polsku/Rusku, tak to lili prý pro změnu do kytek 😀 Byl totiž abstinent a vodku nesnáší 😀

simi1510
15. kvě 2017

@martulaz78 nám se to po gelu povedlo 🙂 Jen uvidíme, co kontrola v pátek, jestli je vše na svém místě 🙂

simi1510
15. kvě 2017

@kacenka0705 Držím palce!

Strana