icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li kdyz ja miluju lososa, tunaka... ja jsem na ryby 😃 uz od dětství, kdy jsem musela kvuli stitce jist ryby

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 tak to mas blby 😝😄

kotito
18. kvě 2017

@simi1510 já miluju tataráček z lososa mňáááááám si tady děláme dobré chutě 😀
jdu si dát rajčatovou polívku 😀

simi1510
18. kvě 2017

@kotito ten muzu taky, i klasickej, i tunakovej 😂

Jako vim ze ted by se moc tunak nemel kvuli ropě a ja nevim cemu všemu... ale jednou za cas si ho dam rada.

Rajcatovou? Tu tedy nemusím 😃 ja cekam az chlap prijde z nákupu, dostal ukol koupit mi krokety. Mam na ne hroznou chut. Jeste ze mam ten horkovzdusny fritak, ze zadne smazene.

Minule chtel smazeny syr a mne se obracel žaludek pri tom smazeni 😃😂

kotito
18. kvě 2017

@simi1510 já jí taky normálně nemusím, ale povedla se nám 😀 ten friták je super, taky v něm pořád děláme.
na druhé máme kuřecí na hřibech a rýžu. včera byla hrachová kaše s uzeným 😀 bylo mě po ní pěkně těžko 😂 ale musela jsem jí udělat, týden jsem na ní myslela

karolinaba
18. kvě 2017

@janajens Ahojky, my gel použili, zacali jsme když se blížila ovulace a pak ještě cca 4 dny po..používali jsme ho jako normální gel..takže bez aplikátoru, a jsem těhotná🙂držím palce

radunkap
18. kvě 2017

@simi1510 Já taky miluju sushi. Dělám ho doma, ale z uzeného lososa, protože čerstvým lososům moc nevěřím, kdybych ho měla jíst za syrova, tak jedině od rybáře.

karolinaba
18. kvě 2017

@simi1510 tak zítra velký den🙂moc si to uzijte, určitě to bude super..neboj nervozita opadne a bude fajn..😘pak.: pak dej fotku, šatičky jsou krásné a určitě budeš krásná nevěsta 🙂

jinak holky vy tedy děláte chut..tatarak mám hrozne ráda a teď si ho.ho dlouho nedám 😀dneska jdu na kontrolu, tak držte palce..to bude zase drama v čekárně 😢

simi1510
18. kvě 2017

@radunkap od Japonců a tak mi nikdy blbe nebylo, ale sama doma bych se bala delat ze syrové ryby

simi1510
18. kvě 2017

@karolinaba drzim palce! Snad dopadnu zitra dobre no.

karolinaba
18. kvě 2017

@simi1510 určitě neboj 😉já byla nervózní den předem taky..ale spis kvůli různým dodelavkam aby se vše stihlo..bála jsem ze nebudu spat atd..pak jsem dokonce zaspala 😀a celý den jsem si hrozne moc uzila a strašně ráda na to vzpomínám 🙂

karolinaba
18. kvě 2017

@simi1510 a ty budeš taky neboj😘držím palce a děkuju za podporu

karolinaba
18. kvě 2017

@llenka_li a co ty? Jak jsi dopadla na krvi?

janajens
18. kvě 2017

@karolinaba juuuu dekuji moc podle testu bude positivni zitra tak pozitri Max ovulka mi ho použili jednou vcera a zase zitra zkusim a pak v dobe ovulky snad se mi taky tak rychle zadari Jako tobe 🙂

karolinaba
18. kvě 2017

@janajens moc držím palce ať to vyjde😉

janajens
18. kvě 2017

@karolinaba dekuji dekuji opravdu moc slysela jsem na nej chvalu tak treba pomuze 🙏

llenka_li
18. kvě 2017

@karolinaba v pátek 62, v pondělí 292 a ve středu 595, takže snad dobrý ;) ale pořad mám hrozny strach, vlastně ani nevím proč..🙂 musím vydržet do kontroly, pak se mi ulevi..

llenka_li
18. kvě 2017

@karolinaba drzim palečky, určitě to dobre dopadne, hned nám dej vědět 🙂))

alli005
18. kvě 2017

@karolinaba držím palečky na kontrolu, pak dej vědět, jak jsi dnes dopadla 😉

@simi1510 hele já taky miluju sushi a víš co, minulý týden jsem si ho dala (lososový maki a california rolls) - měla jsem na to prostě hroznou chuť, tak jsem poslechla své tělo. Dala jsem si ho, kde už mnohokrát v minulosti a vždy ho měly čerstvé, tak věřím, že těch pár kousků čerstvé ryby miminu neublížilo 😉

@llenka_li hcg ti stoupá hezky, to bude určitě dobrý 😉 ale musela jsem se pousmát nad tvou poznámkou, že po kontrole se ti uleví... taky jsem si to myslela - v úterý jsem byla plná radosti a včera bum, zase strach co když ještě přestane bít srdíčko, co když zas ten screening dopadne blbě.... takže moc bych ti to přála, aby se ti po kontrole ulevilo, ale obávám se, že to vždy bude jen taková částečná úleva a pak zas začnou další "obavy" do další kontroly, ale předpokládám, že to tak má víc lidí, ne jen já....
opakuju to sama sobě - je potřeba se od těch černých myšlenek co nejvíc odpoutat a nestresovat se, protože to miminu škodí 🙂

katmir
18. kvě 2017

Ahoj holciny
V pondeli mi prijde gelik,tak ho v cervnu snad vyuziju. 🙂

kotito
18. kvě 2017

@simi1510 já jsem od cateringu, takže kupujeme pouze v rybárně. Nikdy bych nekoupila v marketech

kacenka0705
18. kvě 2017

Ahoj holky mam takovy dotaz S pritelem se snazime o miminko a jsem 20Dc. Uz 3 dny mam takove zvlastni tlaky v podbrisku a sem tam me pichna na jedne i druhe strane podbrisku. Ten tlak je vazne zvlastni v podbrisku jako by me tam neco pnulo hlavne v leeze na zadech. A od vcera me boli v krizi. Chodim casto na malou ale nastydla opravdu nejsem ani me nepali pri moceni nic. Hlavne zanet.moc. mechyre poznam mela jsem ho uz nekolikrat. Tohle je vazne jine. Ovulace byla pred par dny takze ta to taky neni. Je mi hlavne tak zvlasne jinak. Vim ze na tt je jeste brzy. Ale zajimalo by me jestli by to mohlo byt zacinajici tehotenstvi a jestli ma nekdo s temito priznaky zkusenost. Protoze uz jsem opravdu bezradna. Dekuji vsem za kazde pismenko 🙂 Kata

kotito
18. kvě 2017

@kacenka0705 těhu to být může a nemusí. Nezbude ti nic jiného než čekat.

simi1510
18. kvě 2017

@kotito já když už ryby, tak si je objednávám z rybáren... ale stejně. Bála bych se doma, abych to nepoto 😀

simi1510
18. kvě 2017

@alli005 si snad na nějaký pak zajdu taky, když bude neutuchající chuť... defakto klidně zítra bych jedno měla po cestě k doktorovi/od doktora 😀

llenka_li
18. kvě 2017

@alli005 😄 asi mas pravdu..🙂 taky jsem si říkala, ze se snad něco kam termínu MS, ze když nepřijde, tak se mi strašně uleví, pak jsem to posunula na to hcg, ale včera mi nepřišlo, ze vylezlo tak hezky jako posledně, takže zase panika. A teď do toho, jak mě pořad poboliva to břicho, tlačí podbrisek, mám jako tlak na mocaku pořad, občas mě i pichne na čípku...no dostala jsem se až do panickeho strachu..a proč vlastně? Nevím...proste je všechno koňak než v těch tehu před tím, přijde mi, ze není normální, abych měla břicho pořad takhle citlivý a pořad mě někde tlacilo, tak jsem to posunula na kontrolu a srdíčko. U té si myslím, jestli to do ni doklepu, se mi dost uleví...ale uvidíme 😁 takže verim, ze se taky bojis, je to hrůza. A hrozné mě to mrzí. Ze nehyrim štěstím, ale spis negativismem 😏 přijdu si úplně trapná, je to boj...a úplně závidím těm, které jsou v pohodě. Mám pocit, ze do kontroly v 8tt nemůžu vydržet, když jsem 4+3 🙄🙈 ale těší mě, ze neblaznim sama..Myslím, ze všem se nám hodně uleví po screeningu, ale už srdíčko je obrovská meta 🙂))

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 já bych se toho mini kousku, co v maki je taky moc nebala a klidně bych si ho dopřála ;)

llenka_li
18. kvě 2017

@katmir drzim palečky, ať to s nim klapne ;)

simi1510
18. kvě 2017

@llenka_li u mě je jedna meta, embryjko, další srdíčko, pak screeening... a porod 😀

llenka_li
18. kvě 2017

@simi1510 já bych tu metu s embryjkem rada přeskočila a šla k dr až na srdíčko, ale to je zatím jen teorie. Podle toho jak to má psychika doposud vede si myslím budu rada, když vydrzim do 6+ 😂 v úterý půjdu ještě na krev a když bude OK, ve středu zavolám k dr..;)

Strana