icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
19. kvě 2017

@alli005 tenkrát když jsem byla tehu, tak jsem z takové skupinky podle TP taky odešla pravé kvůli tomu, co popisuješ...furt se tam děly nějaké hrůzy a já byla úplně na nervy. Kdyby tak jsme věděly, čím to je, ze se tohle děje. Ze tolik holcin o miminko přijde 😢

simi1510
19. kvě 2017

Tak tehu jsem, je tam jedno, je v deloze, je videt zloutkovy vacek a za tyden kontrola

simi1510
19. kvě 2017

A pry kdyz jooo kouka, tak tam neco vidi, ale nemuze mi rict zda je to lepsi nez pred tim nebo ne

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 to jsou dobre zprávy, je jen brzy, příští týden už bude srdíčko...☺️

simi1510
19. kvě 2017

@llenka_li jeho prvni bylo, ze to ted ten myom rychle poroste ☹ nevim zda mit z jeho přístupu radost ty jo ☹

simi1510
19. kvě 2017

Ani nevim jak dle utz vychazi tehu

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 ten týden 6+ něco je proste ještě málo...jdeš přesně za týden? To už bude vše 🙂))) já měla vždycky srdíčko až 8tt..

simi1510
19. kvě 2017

@llenka_li Jj presne za tyden a stejná hodina

Ja vim ze by byl radeji kdybych tenkrat rekla ze jako i kdyz to neni nutne, tak ze si nechám vyjmout ten myom... ale kdyz nikdo nevi co udela. Ptala jsem se několika doktoru na to a konzultoval a to s tim Marou.

kotito
19. kvě 2017

@alli005 já to vůbec nečtu, mám radost tady z vás . a i tak něco přeskakuju,třeba ted jak si to napsala, mě to zase dostalo :-/ nemůžeš za to, jen to prostě nemužu vůbec číst.

kotito
19. kvě 2017

@simi1510 mě podle ultrazvuku řekla těhu až na tom, kdy bylo srdíčko.

alli005
19. kvě 2017

@llenka_li no hodně teoreticky ano, ale jelikož se odběr plodovky dělá pod přímou kontrolou utz, tak doktor po celou dobu vidí, kde je dítě a kam píchá jehlu... udává se zvýšené riziko potratu po odběru plodovky asi 0,5-1%, ale na druhou stranu se nedá prokázat, že ty komplikace nastaly jen díky provedenému odběru.
Myslím si, že pokud člověk dodrží klidový režim po odběru, že je to fakt bezpečné.
Mám několik známých i v rodině, kteří odběry absolvovaly i opakovaně a nikdy se nic miminu nestalo.
A jelikož jsem to už jednou absolvovala, tak vím, co to obnáší a opravdu to není nijak hrozné, a asi mi to za tu jistotu výsledku stojí. Ale každý to může mít jinak.
Nikomu nevnucuju, aby na plodovku chodil, pokud nechce 😉

simi1510
19. kvě 2017

@kotito jako beru ze neni nebo tak zatim. Ale tenkrat se mi líbilo ze mluvil na rovinu... ale ted? Jen vyhybave... a nevim, zarazilo mne ze rikal ze jako kdyz jiooo kouka tak jako jo... ani fotku neda ☹

kotito
19. kvě 2017

@simi1510 mě se přístup tvého doktora nelíbí dlouho. Doufám teda, že si tě s někým nepletu. Dělal ti i zákrok,že?
Já měla podobnou doktorku předtím, těhotenství mi oznámila, že čekáme děcko, vyjadřování ve všem totalně nelidské, buď s námi jednala hrubě nebo obklikou. Ted co mám doktorku čtvrtým rokem naprostá spokojenos. čekáme miminko, šlo vidět jak je šťastná se mnou, že se zadařilo, vše důkladně povykládá a první šmouhovou fotečku mi dala sama s tím,že tam není moc vidět, ale ať mám na porovnání jak miminko rostlo. Nevím no...podle mě v těhotenství potřebuješ svému gyndaři maximálně důvěřovat

janajens
19. kvě 2017

@simi1510 super zpravicky

simi1510
19. kvě 2017

@kotito tenkrat mluvil primo, lidsky, vysvětloval... ted rekne zadne cestování (jak kdybych fetovala), alkohol a kouření....

Muze vas dloubat v podbrisku, v dny kdy byste to mela dostávat, jak kdyz vas stoucha šroubovakem... dam mu posledni sanci pristi tyden a pripadne hold pujdu zase jinam. Jak ja nechtela chodit na gyndu, tak jich vystridam nejvic snad 😃

Ja mu tenkrat věřila, líbilo se mi, ze to bere ze je neco uvnitr a tam ma nejak byt neco. Ze to nebral zda to odpovida ms nebo ne...

A ted? :-/

Sla jsem se najíst do meka, a ani to nesnedla, ze mi to nechutna.

Musim tomu mimi verit, ze to zvládá, i kdyz mi nic moc neni... a ze tam bude v poradku.

Kdyz by nahodou, tak pak zkusim kontakt, co mi dala tady Lucka (@jullli)

simi1510
19. kvě 2017

Jo důležitý 😂😂😂 ptal se mne, proc mu po noze jakmile ma kratasy leze moucha 😂😂😂

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 taky jsem v prvním tehu měnila doktora kvůli jeho přístupu a vyjadřování se k tomu. Teď mám 3. a tehu jsem s nim zatím nebyla, tak uvidíme 🙂) ale ono hlavně takhle na začátku ten správný přístup, být pozitivní, podpořit tu tehotnou a všechno vysvětlit, nebrat to jako na běžícím pasu, je strašně důležitý..ale neboj, u tebe je všechno v pořádku ☺️ a bude ;)

simi1510
19. kvě 2017

@llenka_li Dekuju moc! Jsi zlata! Snad jo. Jako behem ani ne 9 minut jsem byla pryc...

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 no pravé, chudák to nedal prostor to ani vstřebat, popřípadě se na něco ptát....ale kašli na to. Je to dobre. Mas to, co 80% v 6+0 vlastně podle ovu 🙂

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 včera jsem nám všem zapálila andilka, pro štěstí...aby ty naše drobečky opatroval 🙂)))

Takže to bude dobrý ;)

simi1510
19. kvě 2017

@llenka_li vis ja nevim proc jako rikal, Joo jako kdyz se hodne zadivam, tak jako neco jo... a to rekl po tom, co rekl ze srdecni akce neni zatim

Ale mam pry narok no... tak zas kdyby neco, tak me neobjedna hned za tyden, ze?

simi1510
19. kvě 2017
sticker
simi1510
19. kvě 2017

Ja jinak koukala a loni jsem byla v 7.tt poprve, kdyz jsem krvacela, pak v 8.ty, v tom 7.tt to odpovídalo nějakému 4tt, ze jen tecka. Tak to musi byt proste ted to spravne! A konec 🙂 musim mit přeci radost z toho 🙂

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 oni umí vidět i naznak jako asi ze už se tam něco připravuje...ale asi nechce říkat nic, dokud to nebude 100%...tak vidíš ;)

llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 a embrijko viděl, něco asi jo, když přemýšlel nad srdickem...a ty jsi šla na první kontrolu před tím a už jsi spinila nebo krvacela?

karin1712
19. kvě 2017

@simi1510 buď v klidu to samé jsem měla já před 9.lety. odešla jsem po první kontrole, kde mu dr. řekla: No něco tam je, ale jestli je to dítě to nevím. Odcházela jsem s brekem. Za týden jsem šla k novému dr. a ejhle dvě mimi a obě se srdíčkem ❤❤

simi1510
19. kvě 2017

@llenka_li ted zadne krvaceni nic... ono taky jsem radeji brala utrous co jsem mela doma z loňska

Loni jsem krvacela asi tyden po tom co jsem to zjistila, po sexu, to jsem sla na pohotovost a od te doby vse horsi a horsi. Na te pohotovosti jeste doktorka milionkrát nepříjemnéjsi nez tento doktor

simi1510
19. kvě 2017

@karin1712 taky dobry.... bude mit sanci pristi tyden, kdyz to bude stejne nebo horsi pujdu jinam...

simi1510
19. kvě 2017

@llenka_li po ultrazvuku mi rika - ze mi muze rict tri veci - jsem tehotna, je tam jedno a je v deloze. Rikal ze je tam zloutkovy vacek, vic nejak nerekl. Tak nevim. Co jsem zahledla, tak je mensi gestacni vacek, v tom bublinka...

dasa.77
19. kvě 2017

@simi1510 Ahoj,někteří doktoři jsou prostě takoví. Nejspíš mu vadí,že spousta holek chodí zbytečně brzy a pak jsou zklamané,když tam není vidět to,co očekávaly. Ti doktoři to zažívají několikrát denně a jen někteří se dokážou vcítit do situace nastávající maminky.
A objednal Tě za týden proto,že v začátku je ten vývoj hrozně rychlý. Jeden den skoro nic nevidí a klidně za 3-4 dny může být srdeční akce. Hodně záleží na tom,jak dobrý má UTZ, a taky jako moc chce něco najít.😉

Strana