Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Mohu vás tu požádat o radu ?
Druhý měsíc užívám Fertipronu. Nyní jsem začala s Gynexem. Obojí ve snaze upravit cyklus a otěhotnět.
Mám dlouhé a nepříliš pravidelné cykly.
Minulý měsíc, kdy jsem začala užívat Fertipronu se mi cyklus protáhl až na dlouhých 34 dní ( bývá v rozmezí 30-32 dní ) s tím, že menstruace trvá vždy týden. Podle měření ovulace z dřívějška jsem zjistila, že probíhá okolo 19tého dne.
Nyní jsem dostala v pondělí MS, začala jsem tedy užívat i Gynex. Tentokrát žádný PMS, žádné krveprolití .. ale hezky slabá MS, trvající pouze 4 dny. Dnes je pátek a MS pryč.
Chci se zeptat, jak to ovlivní ovulaci? Mám opět začít tedtovat ? Nebo ?
@obla to je otazka, radeji bych zacala testovat od nějakého 10dc, kdyby nahodou. Nemyslim si, ze by se ti objevila az tak moc dříve. Treba muze byt o tyden driv, ale taky pozdeji. Hodne zalezi na tom, kolik dni pak mas od ovu po termin ms. A zalezi jestli ten dalsi cyklus bude stejne dlouhý nebo ne...
To jak dlouho trva ms v tom nehraje roli 😉
@simi1510 děkuji .. já si říkám, jestli se mi zkrácením MS konečně nezkrátí i cyklus. Začnu tedy od 10tého dne testovat.
Od porodu mého desetiletého syna je to s cykly a MS fakt horor.
Ve 2014 jsem prodělala spontánní potrat ve 12 tt 😞.
Už mi moc času nezbývá, nejsem nejmladší .. a rádi bychom, aby to letos opravdu klaplo.
@kotito no vidíš 😀 tak třeba bude překvápko no... S chlapem jsem pak domluvená, že budeme ale určitě chtít vědět, co to bude 🙂 Prý chlap nemá rád překvapení 😀 Večer si prostě užiju Carmen s Luckou a Noidem (po xté 😀) a bude to. Nenechám se otrávit protivností doktora... Mohl mít případně blbý den...
Jako chápu to, že kolik ženských mu tam projde rukama, kolika musí koukat dovnitř atp. K tomu to vedro teď zase.... ale stejně.
Je tam, bude v pořádku a srdíčko do příštího týdne se objeví. Nesmí to být jen špatné u mně 🙂
@radunkap tak to radost mám taky, bála jsem se, že řekne, že tam nic není... Jsem nedávno viděla starý díl ordinace, kdy právě Slavíková měla pozitivní test a všechny příznaky a že nakonec si to vsugerovala.... Člověk nikdy neví co pak čekat. A hlavně že není mimo dělohu. Snad budou příští týden lepší ještě zprávy 🙂
@radunkap já mám to kolísání zase u Maxe, každý den jinak. Dneska už byly zase krásné, ale teď dva dny nic moc...už bysme se na to testování měly vybodnout. Testiky mas taky krásné, sílí a to je důležité..ono se to do té moci dostává tak prazvlastne ;) vem si, ze hcg v krvi jsem měla ve středu 595 a ve čtvrtek úplně světly Max a dneska už byl tmavší, ale ne tak tmavý jako v úterý...tak se vůbec neboj 🙂))

@simi1510 to jsem vubec nevěděla, ze jsi měla posledně takový průběh..
Týden rychle uteče a budeš mít krásnou fotecku a srdíčko ☺️❤️