icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
19. kvě 2017

@simi1510 to jsem vubec nevěděla, ze jsi měla posledně takový průběh..
Týden rychle uteče a budeš mít krásnou fotecku a srdíčko ☺️❤️

simi1510
19. kvě 2017

@dasa.77 tak ja nechtela aby me objednal hned, bych tyden pockala, to mne chtel vzit uz minuly tyden.... je to kvuli myomu. A jako necekam, ze bude vse ukazkove, ze vse odpovida všemu....

obla
19. kvě 2017

Mohu vás tu požádat o radu ?
Druhý měsíc užívám Fertipronu. Nyní jsem začala s Gynexem. Obojí ve snaze upravit cyklus a otěhotnět.
Mám dlouhé a nepříliš pravidelné cykly.
Minulý měsíc, kdy jsem začala užívat Fertipronu se mi cyklus protáhl až na dlouhých 34 dní ( bývá v rozmezí 30-32 dní ) s tím, že menstruace trvá vždy týden. Podle měření ovulace z dřívějška jsem zjistila, že probíhá okolo 19tého dne.
Nyní jsem dostala v pondělí MS, začala jsem tedy užívat i Gynex. Tentokrát žádný PMS, žádné krveprolití .. ale hezky slabá MS, trvající pouze 4 dny. Dnes je pátek a MS pryč.
Chci se zeptat, jak to ovlivní ovulaci? Mám opět začít tedtovat ? Nebo ?

simi1510
19. kvě 2017

@llenka_li Jj, bohuzel, a to bylo uplne prvni, poprve, a clovek ani nevěděl co vse prozije... tak ale věříme s chlapem, ze to ted bude to spravne a dočkáme se. Přeci jen jsem tech 7 mesicu ted necekala zbytecne 🙂

simi1510
19. kvě 2017

@obla to je otazka, radeji bych zacala testovat od nějakého 10dc, kdyby nahodou. Nemyslim si, ze by se ti objevila az tak moc dříve. Treba muze byt o tyden driv, ale taky pozdeji. Hodne zalezi na tom, kolik dni pak mas od ovu po termin ms. A zalezi jestli ten dalsi cyklus bude stejne dlouhý nebo ne...

To jak dlouho trva ms v tom nehraje roli 😉

obla
19. kvě 2017

@simi1510 děkuji .. já si říkám, jestli se mi zkrácením MS konečně nezkrátí i cyklus. Začnu tedy od 10tého dne testovat.
Od porodu mého desetiletého syna je to s cykly a MS fakt horor.
Ve 2014 jsem prodělala spontánní potrat ve 12 tt 😞.
Už mi moc času nezbývá, nejsem nejmladší .. a rádi bychom, aby to letos opravdu klaplo.

simi1510
19. kvě 2017

@obla budu moc drzet palce!

kotito
19. kvě 2017

@simi1510 chi ty spíš ted bud zvědavá jestli se ,,z toho něco tam je" vyklube jedno nebo dvě 😀

simi1510
19. kvě 2017

@kotito hele říkal, že je tam jedno 😀

kotito
19. kvě 2017

@simi1510 tak to moje mi řekla, že bez srdeční akce nemůže 100% poznat jestli tam je jedno nebo dvě. A dokonce, že někdy je u druhého miminka srdíčko až třeba ten den později a ona uvidí jen jedno 😀 a další kontrolu je překvápko.

obla
19. kvě 2017

@simi1510 Děkuji. Tobě přeji pohodové, klidné a bezstarostné těhotenství, na jehož závěru se dočkáš zdravého a vysněného miminka ! ♥️

simi1510
19. kvě 2017

@kotito no vidíš 😀 tak třeba bude překvápko no... S chlapem jsem pak domluvená, že budeme ale určitě chtít vědět, co to bude 🙂 Prý chlap nemá rád překvapení 😀 Večer si prostě užiju Carmen s Luckou a Noidem (po xté 😀) a bude to. Nenechám se otrávit protivností doktora... Mohl mít případně blbý den...

Jako chápu to, že kolik ženských mu tam projde rukama, kolika musí koukat dovnitř atp. K tomu to vedro teď zase.... ale stejně.

Je tam, bude v pořádku a srdíčko do příštího týdne se objeví. Nesmí to být jen špatné u mně 🙂

simi1510
19. kvě 2017

@obla moc děkuju! Snad se konečně v lednu dočkám prvního 🙂

janajens
19. kvě 2017

Ovulacni to by mohla byt v nedeli Max ovulka Co holky

simi1510
19. kvě 2017

@janajens je možné, že zítra už bude pozitivní a pak nejpozději do 48 h bude

janajens
19. kvě 2017

@simi1510 aha on je tmavsi ale na Fotce vypada svetlejsi takze max v pondeli teda bude

janajens
19. kvě 2017

@simi1510 je to sila 20ctka

simi1510
19. kvě 2017

@janajens ovu jsou 20, nebo 25 snad. Tam jiné nejsou, nebo o tom nevím. Není to jako s tt

janajens
19. kvě 2017

@simi1510 nevim jak u vas ale minule jsem Mela z internetu desitkove Ted man 20zkusim jeste vecer teda a zitra

radunkap
19. kvě 2017

@simi1510 tak to jsou dobre zpravy🙂 pristi tyden uz to bude vsechno viditelnejsi, uvidis🙂 mam radost, ze je tam, kde ma byt🙂

simi1510
19. kvě 2017

@radunkap tak to radost mám taky, bála jsem se, že řekne, že tam nic není... Jsem nedávno viděla starý díl ordinace, kdy právě Slavíková měla pozitivní test a všechny příznaky a že nakonec si to vsugerovala.... Člověk nikdy neví co pak čekat. A hlavně že není mimo dělohu. Snad budou příští týden lepší ještě zprávy 🙂

radunkap
19. kvě 2017

@llenka_li kocko, ty mas cim dal krasnejsi carky🙂, to ja je tak silne nemam teda..to je vcera odpoledne..snad je vse dobre

radunkap
19. kvě 2017

@simi1510 to vis, ze budou🙂 drzim palce 🙂

simi1510
19. kvě 2017

@radunkap určitě je, neboj se! Já třeba u toho cemia pak kolísala, jeden den míň, druhý den zase silnější.... On taky každý test může mít jinak barvivo... 🙂

simi1510
19. kvě 2017

@radunkap moc děkuju 🙂

radunkap
19. kvě 2017

@simi1510 dekuji za uklidneni🙂 dneska jsme byli na motorce a mela jsem trosku respekt, ale nakonec dobre, uzili jsme si to🙂

llenka_li
19. kvě 2017

@radunkap já mám to kolísání zase u Maxe, každý den jinak. Dneska už byly zase krásné, ale teď dva dny nic moc...už bysme se na to testování měly vybodnout. Testiky mas taky krásné, sílí a to je důležité..ono se to do té moci dostává tak prazvlastne ;) vem si, ze hcg v krvi jsem měla ve středu 595 a ve čtvrtek úplně světly Max a dneska už byl tmavší, ale ne tak tmavý jako v úterý...tak se vůbec neboj 🙂))

radunkap
19. kvě 2017

@llenka_li diky..no snad je vse ok, jeste musim chvili vydret, nez pujdu na kontrolu

simi1510
19. kvě 2017

@radunkap
@llenka_li

tak ono stačí, jak piješ, jestli víc nebo míň, kolikrát si byla do té doby na wc... může být méně barviva v testu a všechno pak vypadá jako, že slábne... a my se nervujeme. Je lepší to utnout v nějakém bodě 🙂

dasa.77
19. kvě 2017

@simi1510 taky mi na posledním UTZ řekl,že se mu něco nezdá.... ale to něco nedokázal identifikovat a řekl,ať přijdu tak za dva měsíce

Strana