Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@janajens pro někoho jsou ale právě 10kové nevhodné. Ukazují pak dost silnou čárku většinu cyklu a je to matoucí.
I já jsem pár cyklů vyzkoušela dva druhy ovulačních testů. A třeba Dr.Max ,nebo jak se teď přesně jmenují mi nikdy neukázaly stejně silnou čárku a už vůbec ne silnější. Dlouho před OVU bílo,pak ze 3 dny náznak čárky a zbarvená tak ze dvou třetin síly byl můj vrchol. Pak to hned sláblo.Takže jsem si třeba po dvou,třech dnech řekla,aha,to bylo jako ONO? 😀
A z netu jsem měla 10kové (růžové tady z koníka)... SPOKOJENOST,ukazovaly hezky a čárka se vybarvila pár dní před,pak byla stejná či malinko tmavší než kontrolní a hned za dva dny zase slabá. Mě vyhovovaly. Ale pokud máš vyšší hladinu LH,může Tě to zbytečně mást a pak radši používej ty 20ky. Nebudeš mít několik dní pozitivní test
@dasa.77 dekuji moc za to Co jsi napsala ja ziju v drazdanech a objednavam na Amazon. De ale omylem jsem se preklikla s objednala Ted ty 30tkove jelikoz jako v Dm nebudu platit za 400kc za pet ovulacnich testu nebo treba clearblue 10kc za 800 tak objednavam na netu one step tak doufam ze zitra uz zesili I ta 30a ovulky se dockam kdyz uz jsme zacalo pouzivat ten gel na poceti
@janajens Když koukám na tu fotku Ovu testu,tak sice píšeš,že ve skutečnosti je tmavší,ale tím pádem je tmavší i čárka kontrolní 😀 A taky že je to citlivost 20. Záleží,jak moc se dokáže vybarvit.Taky už tohle může být vrchol a zítra začne slábnout. Jinak taky bych to viděla na ovulaci nejspíš v neděli.Později jen v případě,že takto testy vypadají už několikátý den.
taky ..taky...taky.... to se mi zase něco povedlo, moje oči 😨
@obla mě se po gynexu upravil cyklus i ovulace a otehotnela jsem..tedy nevím jestli je to zásluhou gynexu 🙂ale ovulace se mi usadila na ukázkových 14 dc a zkrátila doba cyklu..takže doporučuji, akorát myslím ze by se neměl kombinovat s ničím jiným,krome listovky 😉přeji hodně štěstí
@karolinaba děkuji za povzbuzení !
Konzultovala jsem to a fertipronu můžu ;) tak snad se mi povede stejně. Díky
Se mi holky zdál zase hnusny sen 😔😔😔ze jsem zacala krvacet ve vane a mimi odeslo 😔fuj hnusny pocit a nejhorsi ze ten sen byl jak zivy 😭😭😭
Holky tehotny, stávalo se vám na úplném začátku tehu, ze vás pichalo na čípku, asi na čípku, někde uvnitř? Žádná bolest, ale popichuje mě tam, vždy několikrát za sebou..@
Ženy vím že moc predbiham ale ráda bych názor jiných ... Doma máme Moniku, Rostika a Ellu ... Přítel má Božetěcha a Andreu ... Pro kluka se nám líbí Adam ale víc Richard no a holka Emily, Šarlota a ještě Gábina ... A příjemní Rak(ová) poradite co se k tomu hodí ?
@denisa3101 strašně moc se mi líbí jméno Adam 🙂 už od mala..Emily je hezke, ale nevím, jak bych ji říkala. A Sarlotku má známa a je to moc hezke, říkají ji Šájinko nebo Šájo...😉
@denisa3101 ahoj, z těch,co jsi zmínila mi tam sedí pouze Gábina Raková.... zbylá dívčí jména se podle mě k tomu nehodí.Ale na mě nekoukej,bude to Vaše dítě. Ať si druzí myslí co chtějí. A chlapecké...Adam je pěkné,ale bohužel k tomu příjmení krátké.Richard je lepší,ale zase to jsou dvě "R".... vlastně dohromady tři.
@dasa.77 no chceme aby se líbilo i hodilo k příjemní i k jmen děti :/ je těžko něco vybírat co se líbí mě se zase nelíbí jemu a naopak :/ tady u těch jmen jsme se shodly pak ještě Jan Rak ale spíš ten Richard ale kluka moc neresime to jsme už dohodnutí ale holka je nejistá :/
Tak Emily se muze rikat Emilko, Em, Emčo, Emilinka, Emi, Emisek,... je to zajimave jmeno.
Gábina nevim proc ale prijde mi jménem taková tvrda
@simi1510 tak třeba to bude tvrďačka 😁😁😁
@denisa3101 A co třeba jméno Ondřej? Nebo Vojta? K tomu příjmení mi to sedí.
@denisa3101 tak kazdy ma jiny nazor na to 🙂 a pokud se vam to libi, tak je to to hlavu 😉
*To hlavni

@simi1510 ovulační jsou i 10/20/30kové😉