icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dasa.77
19. kvě 2017

@simi1510 ovulační jsou i 10/20/30kové😉

janajens
19. kvě 2017

@dasa.77 diky jsem minule prave objednala desitky a Ted omylem 20 a 30

dasa.77
19. kvě 2017

@janajens pro někoho jsou ale právě 10kové nevhodné. Ukazují pak dost silnou čárku většinu cyklu a je to matoucí.
I já jsem pár cyklů vyzkoušela dva druhy ovulačních testů. A třeba Dr.Max ,nebo jak se teď přesně jmenují mi nikdy neukázaly stejně silnou čárku a už vůbec ne silnější. Dlouho před OVU bílo,pak ze 3 dny náznak čárky a zbarvená tak ze dvou třetin síly byl můj vrchol. Pak to hned sláblo.Takže jsem si třeba po dvou,třech dnech řekla,aha,to bylo jako ONO? 😀
A z netu jsem měla 10kové (růžové tady z koníka)... SPOKOJENOST,ukazovaly hezky a čárka se vybarvila pár dní před,pak byla stejná či malinko tmavší než kontrolní a hned za dva dny zase slabá. Mě vyhovovaly. Ale pokud máš vyšší hladinu LH,může Tě to zbytečně mást a pak radši používej ty 20ky. Nebudeš mít několik dní pozitivní test

janajens
19. kvě 2017

@dasa.77 dekuji moc za to Co jsi napsala ja ziju v drazdanech a objednavam na Amazon. De ale omylem jsem se preklikla s objednala Ted ty 30tkove jelikoz jako v Dm nebudu platit za 400kc za pet ovulacnich testu nebo treba clearblue 10kc za 800 tak objednavam na netu one step tak doufam ze zitra uz zesili I ta 30a ovulky se dockam kdyz uz jsme zacalo pouzivat ten gel na poceti

dasa.77
19. kvě 2017

@janajens Když koukám na tu fotku Ovu testu,tak sice píšeš,že ve skutečnosti je tmavší,ale tím pádem je tmavší i čárka kontrolní 😀 A taky že je to citlivost 20. Záleží,jak moc se dokáže vybarvit.Taky už tohle může být vrchol a zítra začne slábnout. Jinak taky bych to viděla na ovulaci nejspíš v neděli.Později jen v případě,že takto testy vypadají už několikátý den.

dasa.77
19. kvě 2017

taky ..taky...taky.... to se mi zase něco povedlo, moje oči 😨

simi1510
19. kvě 2017

@dasa.77 tak ja psala, ze o tom pripadne nevim 😉 kdyz jsou, tak jsou 🙂

janajens
19. kvě 2017

@dasa.77 nee nevypada ji rano byl uplne slaby tady mas poslala dnesni zaschle

karolinaba
19. kvě 2017

@obla mě se po gynexu upravil cyklus i ovulace a otehotnela jsem..tedy nevím jestli je to zásluhou gynexu 🙂ale ovulace se mi usadila na ukázkových 14 dc a zkrátila doba cyklu..takže doporučuji, akorát myslím ze by se neměl kombinovat s ničím jiným,krome listovky 😉přeji hodně štěstí

obla
19. kvě 2017

@karolinaba děkuji za povzbuzení !
Konzultovala jsem to a fertipronu můžu ;) tak snad se mi povede stejně. Díky

simi1510
20. kvě 2017

Se mi holky zdál zase hnusny sen 😔😔😔ze jsem zacala krvacet ve vane a mimi odeslo 😔fuj hnusny pocit a nejhorsi ze ten sen byl jak zivy 😭😭😭

jullli
20. kvě 2017

@simi1510 tak to je hnusny sen, ale vubec si ho nepripoustej nic takoveho se nestane.... 🙂

Me se zase zdal pekny az divny sen :D
Ze budeme mit holcicku, jmenem Mia :D nevim kde jsem na to dosla...

simi1510
20. kvě 2017

@jullli snazim se, fakt hnus, jsem chvili nevedela zda to tak neni ☹ ale rikala jsem si, sla jsem spat, nekoupala jsem se 😃

Holcicka a Mia jo? Trosku netypicke jmeno 🙂

jullli
20. kvě 2017

@simi1510 no vidis to byly jen obavy to je jasne ;)

Tak me osobne se Mia libi, a tim ze mame Sebastian nemuzeme vybirat treba anicka, maruska atd :D to same u kluka nemuzeme vybrat treba frantisek, atd.. Proste ceske jmena nejsou pro nas :D

simi1510
20. kvě 2017

@jullliale tak Sebastián mi prijde hezke jmeno a hodí se i sem 🙂 jako ja za taková ty typická česká jména nejsem nejak taky. U nas jestli to bude holka, tak nechci aby byla jménem po mne a jsme u velkého problemu 😃😂

jullli
20. kvě 2017

@simi1510 neeee sebastiÁn na to jsem hakliva :D a hrozne :D on ma A...

Tak to bych v zivote nedala :D to bych opravdu neprezila

simi1510
20. kvě 2017

@jullli promiň, to mobil 😀

Jenže jak se dohodnout s chlapem? 😃😂 co se libilo mne jemu ne...

jullli
20. kvě 2017

@simi1510 pak si udelejte karticky se jmeny co se aspon trochu shodnete a vyberte 🙂

llenka_li
20. kvě 2017

@jullli Jee, já u 1. tehu taky chtěla Miu ;)

llenka_li
20. kvě 2017

Holky tehotny, stávalo se vám na úplném začátku tehu, ze vás pichalo na čípku, asi na čípku, někde uvnitř? Žádná bolest, ale popichuje mě tam, vždy několikrát za sebou..@

denisa3101
20. kvě 2017

Ženy vím že moc predbiham ale ráda bych názor jiných ... Doma máme Moniku, Rostika a Ellu ... Přítel má Božetěcha a Andreu ... Pro kluka se nám líbí Adam ale víc Richard no a holka Emily, Šarlota a ještě Gábina ... A příjemní Rak(ová) poradite co se k tomu hodí ?

llenka_li
20. kvě 2017

@denisa3101 strašně moc se mi líbí jméno Adam 🙂 už od mala..Emily je hezke, ale nevím, jak bych ji říkala. A Sarlotku má známa a je to moc hezke, říkají ji Šájinko nebo Šájo...😉

dasa.77
20. kvě 2017

@denisa3101 ahoj, z těch,co jsi zmínila mi tam sedí pouze Gábina Raková.... zbylá dívčí jména se podle mě k tomu nehodí.Ale na mě nekoukej,bude to Vaše dítě. Ať si druzí myslí co chtějí. A chlapecké...Adam je pěkné,ale bohužel k tomu příjmení krátké.Richard je lepší,ale zase to jsou dvě "R".... vlastně dohromady tři.

denisa3101
20. kvě 2017

@dasa.77 no chceme aby se líbilo i hodilo k příjemní i k jmen děti :/ je těžko něco vybírat co se líbí mě se zase nelíbí jemu a naopak :/ tady u těch jmen jsme se shodly pak ještě Jan Rak ale spíš ten Richard ale kluka moc neresime to jsme už dohodnutí ale holka je nejistá :/

simi1510
20. kvě 2017

Tak Emily se muze rikat Emilko, Em, Emčo, Emilinka, Emi, Emisek,... je to zajimave jmeno.

Gábina nevim proc ale prijde mi jménem taková tvrda

denisa3101
20. kvě 2017

@simi1510 tak třeba to bude tvrďačka 😁😁😁

dasa.77
20. kvě 2017

@denisa3101 A co třeba jméno Ondřej? Nebo Vojta? K tomu příjmení mi to sedí.

simi1510
20. kvě 2017

@denisa3101 tak kazdy ma jiny nazor na to 🙂 a pokud se vam to libi, tak je to to hlavu 😉

simi1510
20. kvě 2017

*To hlavni

radunkap
20. kvě 2017

Ahojte🙂 tak vy mate takove hezke tema-jmena??🙂 to je fajne🙂

@simi1510 Simco, my dnes na male dovci v Jesenikach a po ture jsme usli a probudil me sen, ze jsem umrela u porodu..:-/ takze taky nic moc☹

Strana