icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
5. čer 2017

@pollini od posledního pozitivniho testu 12-48 hodin

kotito
6. čer 2017

@radunkap jak se daří těhulko?

radunkap
6. čer 2017

@kotito Fajně🙂 a tobě?🙂Kromě masa všechno zvládám, včera jsme po týdnu fotili břicho a je menší, než minulé pondělí😀

kotito
6. čer 2017

@radunkap je to se někdo má 😀 já jsem jak někdo v 6 měsíci 😀
včera a dnes mi je dobře, tak třídím oblečení z čeho dcerka vyrostla. Je na prázdninách, tak mám na to klid 🙂
za chvilku dojde drahouš z práce, tak chceme pořádně uklidit pergolu. Takže takové uklízecí dny teď.
Jinak jsem se asi přejedla ovoce a ted frčím zeleninové saláty 😀
včera jsem měla utopence, nutně jsem ho potřebovala 😀

radunkap
6. čer 2017

@kotito jo, to se mi taky stává, že něco nutně potřebuji, třeba v 8 večer topinku s česnekem a birella😀 Ale vypadá, že se cítíš dobře, ne?🙂

kotito
6. čer 2017

@radunkap jojo ted dva dny fakt super. Tobě teda taky?

radunkap
6. čer 2017

@kotito Mi je super od začátku, ani mi nepříjde, že jsem těhotná, kdyby mě nebolely prsa🙂

kotito
6. čer 2017

@radunkap bezva!

karin1712
6. čer 2017

Ahoj holky tak já dnes hlásím 1 DC přesně po 27dnech od druhé revize. Takže přesně na den jako dřív. Tak ode dneška jsem snažilka hurá. Ovu jsem mívala 11DC tak uvidíme, zda to tak bude i teď.

simi1510
6. čer 2017

@karin1712 tak super a moc drzim palce!!!

kotito
6. čer 2017

@karin1712 super,tak drzim pesti at je z tebe brzo misto snazilky těhulka

katmir
6. čer 2017

@karin1712 super.
Ja uz se tesim a jsem zvedava,kdy bude ovulka. Zda to pojede,jako pred biochemickym a ted jeste po laparce. Svagrova rika,ze bud klasika pulka cyklu,nebo si telo bude myslet,ze jsem v sestinedeli,coz doufam,ze ne.
@simi1510 jak je?
Kde je Ilenka? Mam o ni strach.

simi1510
6. čer 2017

@katmir hele je mi celkem dobre az na výjimky 🙂 necítím se ani nejak extra tehotne, bříško uz vykukuje a to jsem myslela, ze to skryje, kdyz mam par kilo navic... obcas mi neco nesedne a je mi tezko, ale nezvracim, nic... a ok příšerná unava.

Tak budu drzet palce, at se povede!

Nevim, asi se snazi uklidnit stale. Doufam, ze je ok, ani jsem neviděla od ni příspěvek na fb, v nasi skupine :-/

llenka_li
6. čer 2017

@katmir
@simi1510 pročítám vás i tady, jen tak zběžně, nebojte, jen jsem si teď potřebovala dat trochu pauzu od diskuzi, abych se z toho nezblaznila. Po té kontrole jsem byla úplně na dne, teď už je zase dobre, verim a doufám, ze to prdolka všechno dozene..🙂 jste hodne, ze na mě myslíte..;) Kdyby se cokoli špatného dělo, dala bych vám hned vědět...9dnu do kontroly, kde se uvidí 🙂

kotito
8. čer 2017

Holky musim vam to napsat,predstavte si,ze ten muj gel na podporu poceti pomohl oplodnit uz treti zenu!takze nahoda to podle me fakt nebude.po dvou letech snazeni kamaradcina kolegynka po prvnim cyklu s gelem krasneho tm ruzoveho ducha

simi1510
8. čer 2017

@kotito ja to doporučila známe a ta ma ducha ted taky 🙂

Takze ja mu verim. A mozna i ten tvuj putovní přináší stesti? 🙂

Jinak je jasne, ze u nekoho to nemusi pomoci hned, nebo je mozne, ze ho použijí spatne nebo nevim vid. Ale ze diky nemu se nam to ted povedlo. I kdyz to bylo pomalu skoro na termin původního terminu porodu :-/

katmir
8. čer 2017

Holky,uz jen cekam na ovulku a tesim se,az gelik pouzijeme a uvidime.
I kdyz ted na mimco uplne nemyslim,ale zacinam byt nervozni. 9 dni do svatby a ja se bojim,na co vsechno zapomenu. Natoz ,ze je to po 15.5 letech druha svatba,tak si pripadam,jak kdybych mela prvni. 🙂

karin1712
8. čer 2017

@katmir juuu ty se budeš vdávat. Tak hodně štěstí v manželství i ve snažení. Kdypak máš mít ovulku? Já jsem dnes 3DC a ovu mívám 11DC. Tak už taky odpočítávám dny.

katmir
8. čer 2017

@karin1712 ja ted uplne nevim,nevim jak se to bude chovat po laparce. Ale ted jsem 9.DC,tak uvidime. Tuleni je skoro denne,a ovulku budu sledovat a pak zautocime gelikem😝

volfikovi
8. čer 2017

Ahoj holky takze ja sem dnes 45DC . Těhotenství bez ovulky nehrozí tak prostě zas mi tělo nefunguje. Ale prdím na to k Dr nejdu zas by me cpal hormony . Mam z Vas radost děvčátka a všem drzim palce a preji zdravé mimísky 😉

janea823
8. čer 2017

Tak já už jsem z toho jelen..včerejší test jsem dělala dvakrát, vyhodila jsem ten stejný typ. To vypadá jako 2 ovulace nebo se mi to zdá..?

karolinaba
9. čer 2017

@volfikovi nezkoušela jsi ten gynex?Me krásne srovnal cyklus a je to přírodní..

karolinaba
9. čer 2017

@janea823 mě připadá až ten 8.6 ze by mohl byt pozitivní..testovací čárka musí být výraznější než kontrolní..ještě se testuj..zítra, pozítří by to mohlo už být ok😉moc držím palce

karolinaba
9. čer 2017

jinak holky já včera byla na screeningu, dle ultrazvuku vše ok, ještě tyden výsledky na krev a stejně ještě půjdu na ten prenascan..pro jistotku..a vkládam foto človíčka 🙂

alli005
9. čer 2017

@karolinaba krásný človíček 🙂 to je dobře, že UTZ je OK a výsledky z krve budou určitě taky 😉 🌹
Mě čeká screening přesně za týden...už bych to chtěla mít vážně za sebou, čím víc se to blíží, tím víc jsem nervóznější, aby bylo tentokrát všechno v pořádku.
Naštěstí jsem rovnou po screeningu objednaná i na genetickou konzultaci, takže v případě blbých nebo hraničních výsledků budeme hned řešit další postup - obávám se, že ten minulý DS mi už vždycky ty výsledky bude zkreslovat, myslím, že se to totiž započítává :-/

a co ostatní těhulky - jak se máte a kdy koho čeká další kontrola ? @llenka_li @simi1510 @kotiko @radunkap @jullli

jullli
9. čer 2017

@karolinaba no krasne miminko 🙂

@alli005 ahojky diky za optani. Jinak nepocita ted mas novy odber krve a vse zalezi na miminku neboj bude to v poradku ;)

Jinak my rosteme pekne po nedeli uz 20tt letii to silene. Na kontrolu jdu 30.6 a pak 10.7 tak snad konecne budeme vedet co cekame

radunkap
9. čer 2017

@alli005 Ahojky🙂 Moc moc držím palce, ať vše dobře dopadne🙂 Já se mám až moc dobře. Vůbec mi nepříjde, že jsem těhotná, všechno můžu, kromě kuřecího masa, to jsem přestala jíst. Takže si to zatím užívám🙂 Na kontrole jsem byla 29.5. a už krásně tlouklo srdíčko. Na další jdu 26.6. A to už se prý budeme domlouvat na odběry, tak jsem zvědavá, to už budu končit 10tt🙂

simi1510
9. čer 2017

@alli005 Ahojky 🙂 mne se to krátí, v pondeli odbery a prvni tehu poradna, mam dostat uz i prukazku. Vcera jsme zacli 10tt. Jinak odbery na screening mam 20.6., ultrazvuk pak 4.7.

A az na par výjimek mi nic neni, zadne zvraceni, prsa neboli, podbrisek nejak taky ne,.. jen hrozna unava.

alli005
9. čer 2017

@jullli díky 🙂 to by bylo popravdě fajn, kdyby se to tam nezapočítávalo, ale když ti výsledky může ovlivnit věk, tak proč ne předchozí DS... za týden budu chytřejší 😀
Ty jo, ty už jsi v půlce !!!! to to letí - tak snad vám už konečně toho 10.7. potvrdí tu holčičku, myslím že jsi psala, že to na ní vypadá, že ?

@radunkap @simi1510 koukám, že je nám všem plus mínus stejně "skoro nic" 🙂 což je vlastně dobře, že netrávíme dny nad záchodovou mísou.
tak snad to tak bude pokračovat i dál a všechny kontroly dopadnou na jedničku 😉

kotito
9. čer 2017

@karolinaba krasne miminko.ukazalo jestli holcicka nebo kloucek?ja jdu v pondeli.hrozne se tesim

@alli005 jsem dnes 12+5 nevolnosti ustaly,jen nespavost me zmaha.jinak super.zrovna me poboliva bricho,vzy to tak mam v terminu, kdy by mela byt MS. Vezla jsem dcerku k nasim na prazdniny,dnes jsem se vracela,mela jsem sraz s kamoskama ve meste,ale po ceste spoustu stromu s tresnema a pole s hraskem me trosku rozhodily plany 😝 musim byt doma,kvuli wc.jedla jsem to celou hodku a pul cesty 😀😂 tak se musim valet doma.aspon se doopalim

Strana