icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
18. čer 2017

@biedronca ano ještě není pozitivní, jak píše julli asi jsi progesteron nasadila moc brzo

biedronca
18. čer 2017

@kotito no jo, řídila jsem se tím co mi řekla a naplánovala moje doktorka.. Může ten UTROGESTAN ovlivnit uvulaci a ovu test?

dasa.77
18. čer 2017

@biedronca ovu test to neovlivní,ale ovulaci to blokuje..... uděláš nejlíp,když ho ihned vysadíš a pak můžeš jen čekat,zda se ovu ještě rozjede nebo ne😉
vzhledem k tomu,že test stále ještě sílí,nemusí to být ztraceno

biedronca
18. čer 2017

@dasa.77 když ho vysadim nedostaví se předčasně menses? Já to vše zažívám poprvé, takže se řídím co řekne moje Mudr.ale když píšete že to uvu blokuje...

dasa.77
18. čer 2017

@nikynikol25 Chybí zapsaná dost důležitá teplota 15.6. Takhle se taky přikláním k tomu,že ovulace proběhla. Ale pokud by teplota 15.6. byla jen 36,8 tak nebyla a graf ji nevyznačí 😉

dasa.77
18. čer 2017

@biedronca já s Utrogestanem nemám moc velké zkušenosti,ale myslím si,že pokud je to dnes 2 dny,co ho bereš,tak to časný příchod MS neovlivní. Být Tebou,tak se teď řídím testama a jsou holky,které ovulaci poznají i pocitově. Pokud test bude nadále sílit /což se zatím děje/, tak šance na to,že ovu ještě proběhne stále je. A po POZITIVNÍM testu a vzestupu teplot (doporučuji měřit) bych nasadila ten UTROGESTAN třeba s dvou denní prodlevou. Dober pak dávku,kterou Ti předepsala.Podle mě je tohle menší "zlo",než v braní pokračovat.Momentálně je nasazený zbytečně

karolinaba
18. čer 2017

@biedronca myslím ze čárka trochu zesilila, je pravda,ze mě testy dr.max a ostatní i když jsem měla ovu ukazovali také slabší čárku a přitom ovu probehla..kup si testy Comfort tam opravdu čárka pěkně vyleze..🙂testuj ještě dál🙂ale klido bych už i snazilkovala..S Utrošem mám takovou zkušenost, že mi ho moje doktorka nasadila až když jsem otěhotněla, brala jsem zhruba od 7tt do 10tt na podporu plodu 😉Takže bohužel,zkušenost před otehotnenim nemám.

nikynikol25
18. čer 2017

@dasa.77 zkoušela jsem tam dát,jen tak vyšší i nižší teplotu a pořád to bylo že ovu měla být 12.6,tak uvidím co namerim dnes ráno,jestli bude nízká bt nebo ne.

katmir
19. čer 2017

Ahoj holciny,hlasim se jako vdana pani. Bylo to moc krasne,jen Praded se nam pomstil,dest,zima 8 st.,ale to nevadi. Pristi tyden dalsi extrem 30 st.,tak to v satech dlouho nevydrzim.

karin1712
19. čer 2017

@katmir moc ti to slušelo. Držím pěsti ať dopadne mimi ze svatební noci

biedronca
19. čer 2017

co myslíte? 🙂 testy Dr. Max. (puntíky vedle datumu značí tulení)

nikynikol25
20. čer 2017

Holky tak co myslíte,ale bojím se abych neměla opět cystu jako před skoro 4my měsíci

karolinaba
20. čer 2017

@biedronca a ten Utroš jsi vysadila?Já ti nevím, nějak mi ta čásrka přijde pořád málo výrazná...kolikátý DC jsi dnes?

Jinak holky, dneska jsem volala k doktorce a celkový výsledek ultrazuk + krev je nagativní, takže mi spadl obrovský šutrák ze srdce🙂

simi1510
20. čer 2017

@llenka_li - tak Leni, konečně mám angela u sebe 😀 a pokud je to něco co zní pomalu jak "wau wau wau wau wau" tak jsem to našla 😀

jullli
20. čer 2017

@simi1510 srdicko zni uplne jako dusot koni 🙂 a kdyz si napocitas tak ma cxa kolem 150-180 uderu za min

jullli
20. čer 2017

@karolinaba super zprava 🙂

simi1510
20. čer 2017

@jullli hele nevím, nenapočítám už nic 😀 dotyčná mi to poslala z vybitou baterkou 😀

kotito
20. čer 2017

@simi1510 to slysis sebe.brisko je plne tepen.jak pise juli je to jak zvuk beziciho kone

simi1510
20. čer 2017

@kotito já momentálně neslyším nic už, jelikož baterka došla, takže je taky otázka, co to bylo z toho za šumění, když to přestávalo fungovat 😀 tak musím počkat, až budou nové baterky

evzenie2016
20. čer 2017

@simi1510 asi slyšíš krev, ale spíš svojí 🙂 já overovala tak, že jsem si poslechla své srdce, abych věděla, jak zní a jak.je rychlé. Mimi má stejný zvuk, ale jak píší holky...je to fofr....na první poslech tak dvakrát tak rychlejší,.než Tvé srdce. Není to tolik, ale ten rozdíl je znatelný.

llenka_li
20. čer 2017

@simi1510 jaké jsou tam baterky, ať jsem připravena? 😄 Já si dnes objednala ten sonogel...takže budu taky brzy zkoušet 👏🏻😁 už se moooc těším 🙂 a prej musíš hledat těsně nad stydkou kosti...no jsem na to zvědavá, pravé jestli ho vůbec poznám 😊 Kdy budou baterky?

simi1510
20. čer 2017

@llenka_li 9V 😀 já objednala od každé značky teď jednu co jsem našla na datartu vyjma těch nejdražších 😀

simi1510
20. čer 2017

@llenka_li měly by přijet zítra dpd 😀 vzala jsem si k tomu i nová sluchátka, mám nejraději ty pecky. Ty sluchátka k tomu jsou na prd, ty nesnáším 😀

a právě tam jsem zkoušela hledat, ale kdo ví co to bylo, protože hned co jsem ti to sem psala, tak se to vybilo, resp. najednou bylo ticho... a já říkám, co to je, snad ne sluchátka? A ono najednou to nesvítilo 😀

biedronca
20. čer 2017

Tak jsem z toho jelen. Příjde mi že čárky nejsou až tak silné, aby OVU byla. Nebo myslíte, že byla?

llenka_li
20. čer 2017

@simi1510 taková blba baterka 🙈 Počítáš, ze ten přístroj strhnes a budeš potřebovat hned několik baterek 😂😉

simi1510
20. čer 2017

@llenka_li spíš, nevím, jak dlouho vydrží 😀 paní jsem psala a ona, že tam dala novou... jenže člověk neví, kde to jak dlouho leželo atp. tak uvidíme. S některými značkami mám lepší zkušenosti a s některými horší 😀 a když teď to nevydrželo pár minutek? 😀 a případně se baterky vždy na něco hodí 😀 chlapovi jsem brala ještě rozdvojku, něco si koupil tady v čechách a přišlo mu to s anglickou koncovkou 😀

simi1510
20. čer 2017

@biedronca zkus testovat dál. Dle testů to zatím nevypadá, že by nějaký byl pozitivní. Ale je lepší testovat stejným testem. A nejlépe to ukazují Comfort ovu testy 😉 Jak dlouhé jinak máš cykly a kolikátý den jsi teď?

biedronca
20. čer 2017

@simi1510 Cykly mam pravidelné cca 28 - 29 dní. Dnes přesně mam 20 DC. Myslíš, že mam vubec zkoušet dál ? První testy jsou Dr. Max, už mi došli, tak dnes jiný z drogerie TETA. Ty comfort seženu kde?

simi1510
20. čer 2017

@biedronca comfort buď na internetu, nebo globus, popř. holky si je snad objednávají do benu lékárny.

Je možné, že můžeš mít i cyklus bez ovu, těžko říct... Na někoho jsou testy od dr. maxe s takovou citlivostí, že to včas člověk nezjistí.

Teplotu si nezkoušela měřit? Tam bys to poznala, kdybys ji sledovala.

biedronca
20. čer 2017

@simi1510 ne BT neměřím vubec, spoléhám na ty testy. Až tak to "snažení" nehrotím, kdybych sledovala BT, , výtok, OVU testy + vše co k tomu patří (zadek nahoru, kontryhel, atd atd)(, myslím, že to tím tuplem nepůjde, protože to bude v hlavě. Takže jen OVU testy nic více.
Ovulaci "pocitově" nepoznám vubec, nějak to moje tělo "nehrotí". Stejně tak mam cyklus pravidelny, nebolestivý, zadne změny nalad atd... HAK neberu rok a půl Snažíme se teprve od dubna.
Ty ovu testy Comfort už do zítra nestihnu nikde sehnat bohužel....

Strana