Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikynikol25 Chybí zapsaná dost důležitá teplota 15.6. Takhle se taky přikláním k tomu,že ovulace proběhla. Ale pokud by teplota 15.6. byla jen 36,8 tak nebyla a graf ji nevyznačí 😉
@biedronca já s Utrogestanem nemám moc velké zkušenosti,ale myslím si,že pokud je to dnes 2 dny,co ho bereš,tak to časný příchod MS neovlivní. Být Tebou,tak se teď řídím testama a jsou holky,které ovulaci poznají i pocitově. Pokud test bude nadále sílit /což se zatím děje/, tak šance na to,že ovu ještě proběhne stále je. A po POZITIVNÍM testu a vzestupu teplot (doporučuji měřit) bych nasadila ten UTROGESTAN třeba s dvou denní prodlevou. Dober pak dávku,kterou Ti předepsala.Podle mě je tohle menší "zlo",než v braní pokračovat.Momentálně je nasazený zbytečně
@biedronca myslím ze čárka trochu zesilila, je pravda,ze mě testy dr.max a ostatní i když jsem měla ovu ukazovali také slabší čárku a přitom ovu probehla..kup si testy Comfort tam opravdu čárka pěkně vyleze..🙂testuj ještě dál🙂ale klido bych už i snazilkovala..S Utrošem mám takovou zkušenost, že mi ho moje doktorka nasadila až když jsem otěhotněla, brala jsem zhruba od 7tt do 10tt na podporu plodu 😉Takže bohužel,zkušenost před otehotnenim nemám.
@dasa.77 zkoušela jsem tam dát,jen tak vyšší i nižší teplotu a pořád to bylo že ovu měla být 12.6,tak uvidím co namerim dnes ráno,jestli bude nízká bt nebo ne.
@biedronca a ten Utroš jsi vysadila?Já ti nevím, nějak mi ta čásrka přijde pořád málo výrazná...kolikátý DC jsi dnes?
Jinak holky, dneska jsem volala k doktorce a celkový výsledek ultrazuk + krev je nagativní, takže mi spadl obrovský šutrák ze srdce🙂
@karolinaba super zprava 🙂
@simi1510 asi slyšíš krev, ale spíš svojí 🙂 já overovala tak, že jsem si poslechla své srdce, abych věděla, jak zní a jak.je rychlé. Mimi má stejný zvuk, ale jak píší holky...je to fofr....na první poslech tak dvakrát tak rychlejší,.než Tvé srdce. Není to tolik, ale ten rozdíl je znatelný.
@llenka_li měly by přijet zítra dpd 😀 vzala jsem si k tomu i nová sluchátka, mám nejraději ty pecky. Ty sluchátka k tomu jsou na prd, ty nesnáším 😀
a právě tam jsem zkoušela hledat, ale kdo ví co to bylo, protože hned co jsem ti to sem psala, tak se to vybilo, resp. najednou bylo ticho... a já říkám, co to je, snad ne sluchátka? A ono najednou to nesvítilo 😀
@llenka_li spíš, nevím, jak dlouho vydrží 😀 paní jsem psala a ona, že tam dala novou... jenže člověk neví, kde to jak dlouho leželo atp. tak uvidíme. S některými značkami mám lepší zkušenosti a s některými horší 😀 a když teď to nevydrželo pár minutek? 😀 a případně se baterky vždy na něco hodí 😀 chlapovi jsem brala ještě rozdvojku, něco si koupil tady v čechách a přišlo mu to s anglickou koncovkou 😀
@biedronca comfort buď na internetu, nebo globus, popř. holky si je snad objednávají do benu lékárny.
Je možné, že můžeš mít i cyklus bez ovu, těžko říct... Na někoho jsou testy od dr. maxe s takovou citlivostí, že to včas člověk nezjistí.
Teplotu si nezkoušela měřit? Tam bys to poznala, kdybys ji sledovala.
@simi1510 ne BT neměřím vubec, spoléhám na ty testy. Až tak to "snažení" nehrotím, kdybych sledovala BT, , výtok, OVU testy + vše co k tomu patří (zadek nahoru, kontryhel, atd atd)(, myslím, že to tím tuplem nepůjde, protože to bude v hlavě. Takže jen OVU testy nic více.
Ovulaci "pocitově" nepoznám vubec, nějak to moje tělo "nehrotí". Stejně tak mam cyklus pravidelny, nebolestivý, zadne změny nalad atd... HAK neberu rok a půl Snažíme se teprve od dubna.
Ty ovu testy Comfort už do zítra nestihnu nikde sehnat bohužel....

@biedronca ano ještě není pozitivní, jak píše julli asi jsi progesteron nasadila moc brzo