Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

No já mám jen duchy jsem 13 DPO, ale už od pondělka špiním, tak čekám kdy se to rozjede, teď jsem akorát volala na gyndu, protože jsem dostala trochu strach z mimoděložního těhu,ale řekla mi ať počkám do pondělí jestli se to rozjede nebo ne a pak testnu a v obou případech aťzavolám a objednám se, že to začneme řešit ( jako kdybych MS test byl pozitivní nebo negativní)
@sunny222 podle tvych zkratek na testu usuzuji ze nektery si delas rano a nektery vecer ....... ovu testy se maji delat vzdy nejlepe ve stejny cas , jen tak poznas jak sili a jak slabne. Jinak ovu testy jsou negativni....pokud je mas takovy od zacatku cyklu je mozny ze k ovu nedoslo a ze mas anovulacni cyklus
@gambrinkax delala jsem je tak nejak ve stejny cas...netestuju od zacatku cyklu...jen me to telo klame tak jsem chtela vedet,jak na tom jsem, kdyz me sali telo...delala jsem je prvne a chtela jsem vedet,jak se budou menit behem te doby proto rano a vecer 🙂
Mela jsem cykly 40 dní, teď mám druhý měsíc Utrogestan, tak zjišťuji, kdy by ta ovu mohla být.
Dopoledne je lepsi testovat?
Ahoj přidám se k Sleepers 🙂 ovu testy jsme měla jen jednou pozitivní pak už ne... takže mám buď anovulační cykly a nebo se na ně nedá spolehnout... asi bych to viděla tak, že pokud je čárka o něco silnější než ostatní (musí se dělat i pak) tak je pravděpodobnost ovulace, ikdyž není stejně silná či dokonce silnější...
Tak dnešní test... o hodně světlejší čárka, tak nevím, jestli to včera byla ovulace, včera mě bolelo i břicho a dnes nic...tak uvidíme 😀
tak to jsi měla včera pozitivní test a dneska nebo zítra bude ovulka 😉 Já měla včera a dnes slabou čárku, takže poslední test je pozitivní a poznala jsem to tak, že jsem včera trochu špinila a krvácela...takže ovulka byla 🙂
@marina5 Já už bych ho brala za pozitivní. I když se bere ten kdy testovací čárka je stejně tmavá nebo i tmavší ale já už bych to radši dnes pojistila a zkusila si udělat dnes ještě jeden. A taky se ovu testy dělají spíš později než ráno takže ta testovací čárka by mohla být později ještě silnější..
@lzii pozitivni tovulacni test vypda tak, ze jsou obe carky stejne .... takze nemas ani jeden test ovu pozitivnmi 🙂
@lzii az bude carka podle tebe nejsilnejsi zkus jeste nejaky test norm. z drogerky ...
Ja delala asi 5 ruznych ovu testu a vzdy byla testovaci carka stejna - nekdy dokonce po zaschnuti silnejsi nez kontrolni ...
OK, zkusím koupit něco jiného, nemáš něaký typ na značku ?? díky moc

@majky777 tak si klidně kup ten dražší do proudu moči taky od Dr.Maxe 🙂