icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
veronika182
24. čer 2015

@majky777 tak si klidně kup ten dražší do proudu moči taky od Dr.Maxe 🙂

bajunka
24. čer 2015

No já mám jen duchy jsem 13 DPO, ale už od pondělka špiním, tak čekám kdy se to rozjede, teď jsem akorát volala na gyndu, protože jsem dostala trochu strach z mimoděložního těhu,ale řekla mi ať počkám do pondělí jestli se to rozjede nebo ne a pak testnu a v obou případech aťzavolám a objednám se, že to začneme řešit ( jako kdybych MS test byl pozitivní nebo negativní)

sunny222
25. čer 2015

Ahoj můžete mi říct něco k těm mým testům? O víkendu mě začal bolet podbřišek tak jsem si říkala asi ovu a tak jsem prvně zkusila testovat a pak jsem zjistila,že jsem už 23dc a dnes 4den a testy furt stejny...

gambrinkax
25. čer 2015

@sunny222 podle tvych zkratek na testu usuzuji ze nektery si delas rano a nektery vecer ....... ovu testy se maji delat vzdy nejlepe ve stejny cas , jen tak poznas jak sili a jak slabne. Jinak ovu testy jsou negativni....pokud je mas takovy od zacatku cyklu je mozny ze k ovu nedoslo a ze mas anovulacni cyklus

sunny222
25. čer 2015

@gambrinkax delala jsem je tak nejak ve stejny cas...netestuju od zacatku cyklu...jen me to telo klame tak jsem chtela vedet,jak na tom jsem, kdyz me sali telo...delala jsem je prvne a chtela jsem vedet,jak se budou menit behem te doby proto rano a vecer 🙂

apacheee
AMBASADORKA
25. čer 2015

@sunny222 Źádný z těchto testů není pozitivní:(

sunny222
25. čer 2015

@apacheee jsem z toho zmatena podbrisek me s prestavkama boli od vikendu proto jsem zkusila otestovat...jestli ovu nebo jak..

apacheee
AMBASADORKA
25. čer 2015

@sunny222 to je mi líto, ale opravdu musíš testovat vždy ve stejnou dobu a ideálně hodinu před testováním nic nepít

sunny222
25. čer 2015

@apacheee to jsem dodrzovala a nic jsem nepila 🙂 testy nemám tak ted budu čekat jestli prijde červená královna nebo ne...kez by ne 🙂

kajina7
30. čer 2015

Holky co myslíte?

majky777
30. čer 2015

@kajina7 Vypadá to na blížící se OVU ;) tak si nezapomeň ohlídat ;)

majky777
30. čer 2015

@sunny222 Ahojky pokud opravdu nevíš kdy míváš OVU a chceš zjsitit zda ji oparvdu míváš tak dělje test každý den dokud nenajdeš silnou čárku. Já mám delší mens. cykly a OVU mi chodila +- 23-29 den od začátku MS ;)

kajina7
30. čer 2015

@majky777 dnešní ještě není? Mám tedy zkusit ještě zítra?

kajina7
30. čer 2015

Mela jsem cykly 40 dní, teď mám druhý měsíc Utrogestan, tak zjišťuji, kdy by ta ovu mohla být.

majky777
1. črc 2015

@kajina7 Ano určitě si udělej testík ještě párkrát dokud neuvidíš opravdu silnější druhou čárku, nebývá stejná jako kontrolní, ale vyraznější ještě o něco než si měla by měla podle mého být ;) Držím pěsti ;)

krmv
1. črc 2015

Dopoledne je lepsi testovat?

sleepers
1. črc 2015

Holky, pokud můžu radit, nevěřte těm testům ani trochu. Berte je pouze jako orientační. Musely by jste testovat několikrát denně aby jste vychytaly nejvyšší hladinu LH.
Tady mám svoje ovu testy. Asi by leckterá z vás řekla, že není pozitivní žádný. Ale nejsilnější by 15.6. a teď jsem v 5.tt....

bjoucik.15
1. črc 2015

Ahoj přidám se k Sleepers 🙂 ovu testy jsme měla jen jednou pozitivní pak už ne... takže mám buď anovulační cykly a nebo se na ně nedá spolehnout... asi bych to viděla tak, že pokud je čárka o něco silnější než ostatní (musí se dělat i pak) tak je pravděpodobnost ovulace, ikdyž není stejně silná či dokonce silnější...

bjoucik.15
1. črc 2015

dneska je o dost slabší 🙂 takže se dá brát že je pozitivní včera a dnes jsem i zakrvácela, tak žeby ovulační krvácení??? 😕

kajina7
1. črc 2015

Tak dnešní test... o hodně světlejší čárka, tak nevím, jestli to včera byla ovulace, včera mě bolelo i břicho a dnes nic...tak uvidíme 😀

bjoucik.15
2. črc 2015

tak to jsi měla včera pozitivní test a dneska nebo zítra bude ovulka 😉 Já měla včera a dnes slabou čárku, takže poslední test je pozitivní a poznala jsem to tak, že jsem včera trochu špinila a krvácela...takže ovulka byla 🙂

marina5
17. črc 2015

Holky co myslíte? Poslední dole, dnes ráno.

rejni
18. črc 2015

@marina5 Já už bych ho brala za pozitivní. I když se bere ten kdy testovací čárka je stejně tmavá nebo i tmavší ale já už bych to radši dnes pojistila a zkusila si udělat dnes ještě jeden. A taky se ovu testy dělají spíš později než ráno takže ta testovací čárka by mohla být později ještě silnější..

marina5
18. črc 2015

@rejni moc dekuji za odpoved, vcera byla laska, ale pridavam test z dnesniho rana. Tak nevim...

marina5
18. črc 2015

@rejni 2.od spoda je ze vcera vecer 🙂

lzii
18. črc 2015

Ahoj holky, prosím prosím myslíte si že je pozitivní ten poslední test ?? Je dnešní.. Beru Clostík a minulý cyklus jsem ovulku měla 14 DC ... Teď mi to tak moc nepříjde ,ani nemam bolesti podbrišku ... Je možné třeba že už se zadařilo a ovulka nedorazi ??
Díky

veronicka89
18. črc 2015

@lzii pozitivni tovulacni test vypda tak, ze jsou obe carky stejne .... takze nemas ani jeden test ovu pozitivnmi 🙂

lzii
18. črc 2015

To není možný....já mla vzdycky takové testy . Přikládám foto od začátku snažení... Ted jak jsem jiz zminila beru druhy cyklus Clostilbegyt , ale nikdy jsem nemela silnejsi carku nez byla minulý mesic... :( mám testy od Health and safety...
Styk mám skoro denne , a celych 5 mesicu se nepovedlo ..

veronicka89
18. črc 2015

@lzii az bude carka podle tebe nejsilnejsi zkus jeste nejaky test norm. z drogerky ...

Ja delala asi 5 ruznych ovu testu a vzdy byla testovaci carka stejna - nekdy dokonce po zaschnuti silnejsi nez kontrolni ...

lzii
18. črc 2015

OK, zkusím koupit něco jiného, nemáš něaký typ na značku ?? díky moc

Strana