Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky hlasim se po kontrole 🙂 se synem jsme to obreceli :D cekame dalsiho chlapaka...
@jullli aspoň můžou po sobě dědit oblečení 🙂 hlavně že jste v pořádku!!!
Nejlepší kamarádka byla včera na kontrolním UZ ve 12týdnu a nebilo jim srdíčko. Jsem z toho uplně hotová. To tak člověku dojde, že se kdykoliv může stát cokoliv. Takže od včera absolutně žádné namáhavé věci! Ani ložní prádlo nepřevleču
@kotito to je hrozne ☹ budou zjistovat, co se stalo? Popr. v kterém se to pokazilo?
Jako obcas tu neco podobneho taky prectu... ale musi to byt priserne... ja jsem rada, ze jsem ho videla dneska na utz, jak se zase krasne hybal, i kdyz o par dni mladsi... ale ze tam je a v pohode. I ten angelsounds me dost uklidňuje pak.
A v utery ten screening...
Resi se tu vubec jeste ovu testy?
@majkynac ja jsem ji taky mela dva dny po poz.testiku. Ja jeste tehule nejsem,tak porad testuji. 😉
Ale jsem moc rada,ze jsou tady tehulky. Pozitivne me to motivuje 😀
Ja jsem dnes 2.dc,tak o svatebni noci to nevyslo,ale to neva. Jsem rada i za ms,ktera prisla po 30 dnech po vsech tech zakrocich a hormonech. Tak budu ovu test pristi patek.
Holky tehulky,zustante tady. Vzdyt krom 2-3 netehulek tu nikdo uz neni.
Mne tady nevadite. 😉
Joo,klidne zustante,akorat si tu diskuzi prejmenujte,kdyz sem totiz nekdo da nahodou fotku testu,tak nikdo nereaguje...ale to asi nevadi,kun stoji posledni dobou fakt za * :(
@kotito klidně můžeme 😉
Jeste jsi zapomnela minimálně na @karolinaba a @llenka_li
Holky, co používáte Angelsounds - čím mažete bříško - tuším, že jste se tu o tom již bavili, ale nepamatuju si to a hledat se mi to úplně nechce... díky za radu 😉
Kokosovy olej jsem pouzivala

Ahoj holky,vidím že tady už jste převážně tehulky,ale i tak se zeptám.dnes ve 12 hodin jsem měla pozitivní ovulační test,testuju poprvé,tzn že zítra asi proběhne ovu?sex byl včera večer,myslíte že bude stačit?děkuji 😊