icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evabeda
6. črc 2017

@simi1510 domácí test? to slyším prvně🙂

simi1510
6. črc 2017

@evabeda Jj je několik verzi domácího testu na zjištění jak jsou na tom spermie, taky existuje domaci test zenske plodnosti. Kouknu na internetu 🙂

Kdyby nahodou vas nechtel hned nekam poslat 😉

evabeda
6. črc 2017

@simi1510 Díky! už na to koukám, o tom jsem neměla ani potuchy...to jsou vymoženosti🙂 ale na kolik je to přesný a pravdivý? Uvidím, možná to nechám na to září a nebudu to přes prázdniny řešit.

simi1510
6. črc 2017

@evabeda od toho treba babystartu pisou ze 97 procent... je to na vas 🙂

Zatim si užívejte a muzete treba vyzkoušet ten conceive gel 🙂 pomohl tu několika z nas, a po doporuceni i kamarádce 🙂

evabeda
6. črc 2017

@simi1510 o tom gelu přemýším, to je fakt...jen nevím, jak se na to bude chlap tvářit🙂 jak jsi to zaonačila ty?🙂)

simi1510
6. črc 2017

@evabeda chlap o tom nic nevěděl, pouzila jsem ho cca 10 minut pred sexem 😃 Zkus pripadne pouzit a muzicka svést 🙂

evabeda
6. črc 2017

@simi1510 a prosím tě měla jsi ten aplikátorech nebo bez? Já jen jestli je nějaká míra, kolik toho má být a proto jsou třeba ty s aplikátorem lepší, nebo je to jedno.

simi1510
6. črc 2017

@evabeda mela jsem oba, za mne ale lepsi s aplikatorem, nejen ze jsi schopna to nanest cim bliz k hrdlu, tak i mnozstvi mas dane.

Nektere holky si tu stezovaly, ze kdyz se toho da vic, tak se to některým chlapům nelibi a misto sexu pak je utrum.... hlavne cim vic ho pak i das, tim vic to pak tece

evabeda
6. črc 2017

@simi1510 tak už jsem objednala s aplikátorem🙂Ted budu mít rozpor jestli mu to říct, že to zkusíme s tím, nebo neříct..🙂

simi1510
6. črc 2017

@evabeda je to na tobe, ty vis nejlepe, jak to treba přijme :🙂 a drzim moc moc palecky!

katmir
6. črc 2017

@evabeda ja mam s aplikatorem a manzelovi to nevadi.
Ted budeme zkouset druhy mesic s gelikem,tak uvidime 😉

evabeda
6. črc 2017

@katmir díky za reakci! no snad to tomu mýmu taky nebude vadit..přeju hodně štěstí!

dasa.77
6. črc 2017

@evabeda ahoj, za mě teda neříct 🙂

kotito
6. črc 2017

@evabeda za nás pozor na množství, davala bych max 1/4 , je hodně vodovej, a několikrát jsme měli po tulení :-/ měli jsme bez aplikátoru a davala jsem fakt malinko, pak už jen raděj na pindu,abych věděla přesně kolik .Záleží jak moc jsi vlhká, já to neříct stejně by to poznal,protože jsem ho fakt vyplavovala.museli jsme davat fakt minimum
každopádně první cyklus s ním se zadařilo. Pak jsem ho dala kamarádce, ta kolegyni a všechny první cyklus snažení s ním // 🙂

karolinaba
7. črc 2017

@evabeda Ahojky , i nás se taky zadarilo po geliku Conceive a brala jsem Gynex..😉Aplikátor jsem nepoužívala, chlapovi jsem ani neřekla ze je to nějaký spesl gel, používali jsme jako klasický lubrikac.Moc držím palce🙏

evabeda
8. črc 2017

@kotito tak to je velka uspesnost🙂kez by nam to taky vyslo...objednala jsem s aplikatorem, takze i tak dat treba jen pulku toho? Je fakt, ze zadny lubrikanty jsme nikdy nepouzivali, takze to manzel urcite pozna...

evabeda
8. črc 2017

@dasa.77 taky to tak citim, ale asi je velmi velka pravdepodobnost, ze to pozna, kdyz jsme nikdy zadne lubrikanty nepouzivali a jestli je to tak moc tekuty...

terka228
8. črc 2017

@evabeda My jsme taky před tím žádné nepoužívali....a navíc je přítel dost přízemní, takže by tomu ani nevěřil. Já se o tom nezmiňovala a on nic neřešil😉 Je tam toho malinko... 🙂

evabeda
8. črc 2017

@terka228 diky za odpoved. a mela jsi ten s aplikatorem a pouzila ho teda cely? promin, jestli se ptam hloupe, ja jen fakt nevim, jak to udelat😅 byla bych radsi, kdyby to nevedel...

simi1510
8. črc 2017

@evabeda s aplikatorem jsem davala vse, resp vse co se dalo z toho pouzit 😉

simi1510
8. črc 2017

@evabeda muzes jit na záchod nebo koupelny, a pujdes ho pak svést 😉 nic neříkej a je to. Muj nevěděl co a jak a ani to nijak nekomentoval

evabeda
8. črc 2017

@simi1510 diky!😉

terka228
8. črc 2017

@evabeda jj, měla jsem ten s aplykátoren. Vždy jsem ho zavedla, co nejhlouběji a vymáčkla všechno....a bylo to OK 🙂 nic nepoznal 🙂 Nemusíš se toho bát 🙂

dasa.77
8. črc 2017

@evabeda taky nepoužíváme lubrikanty a nic nepoznal
gel jsem použila zatím jen dvakrát,jednou dokonce PO ,protože to bylo neplánované,ale nemyslím si,že by v tom byl až tak velký rozdíl. Spermie si na případnou ovulaci umí počkat a tak to beru stejně

volfikovi
12. črc 2017

Ahoj holky tak jsem z toho jelen a nevim zda jit k Dr či ne. V pondeli jsem byla 77 den cyklu najednou bolest na prave straně podbrisku a rozjela se červená . Jenze trvala cca 4 hodinky slabě a konec od te chvíle nic. Bolest na pravo se projevuje hlavne vecer pres den jsem Ok. Myslela jsem ze to resit nebudu kdyz to nedostanu i kdyz ten cyklus je uz dlouhý ale tohle me rozhodilo . Šli by jste k Dr nebo vyčkali co bude a zda to jeste nepřijde ?

alli005
12. črc 2017

@volfikovi já bych tedy byt na tvém místě k doktorovi zasla 😉

simi1510
12. črc 2017

@volfikovi já bych taky raději šla k doktorovi. Ono i když se třeba člověk nesnaží přímo o mimčo, tak ať se podívá doktor, co je případně špatně nebo co se děje. Dlouhé cykly jsou i tak dost naprd

jullli
13. črc 2017

@volfikovi podle popisu cysta. Urcite k dr.

katmir
13. črc 2017

Ahoj holky. Dnesni testik. 😉
Uz budeme gelikovat.

simi1510
13. črc 2017

@katmir drzim palecky!

Strana