Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@norna pokud mivas ovulaci vždycky stejně jak máš, mohlo by to být těhotenství 😉 za dva dny zkus těhotenský test.
@norna ještě se zeptám tento cyklus jsi ještě neměla pozitivní test ovulační? Protože pokud ne tak to asi bude fakt ovulace až teď a jen se ti prodlouží cyklus.
@norna jsou dvě možnosti, pokud víš, že jsi ovu měla v tomto cyklu normálně, tak to může značit těhotenství. Pokud ovšem nevíš, že by ovulace byla, nebo je ovu test pozitivní až nyní, tak to může být opožděná ovulace a tím se ti i cyklus prodlouží, což znamená, že by ti do ms nezbývalo daných 6 dní, co si myslíš.
@kastanek87 aha to by me nenapadlo treba tehu...Jelikoz nafouklost a trosku boleni v podbrisku mivam pri kazde ovu da se rici coz mam ted...myslim si ze se ovu opozdila ale uvidime...ani nvm jestli je pak moznost aby se povedlo kdyz je tak kratce do MS..:(
@nikynikol25 řekla bych že proběhla 18dc.
@nikynikol25 ja bych dle teplot rekla, ze ovu nebyla :-/
@nikynikol25 anovulační cyklus
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Ve čtvrtek jsem měla pozitivní ovu test, tak předpokládám, že ovulka byla v pátek, max v sobotu. takže jsem dneska cca 3.DPO Dneska mě sem tam píchne v podbřišku a mám citlivá prsa, ale na to, abych něco cítila je strašně brzy. Musím se přestat sledovat,jinak se totálně zblázním.
@simi1510 ,@llenka_li kolikáty den jste měly poz.těhu test, vím, že jste testily trochu dříve, ale už si nejsem jista.
@katmir já 9 dpo odpo, @martinie88 teď v 8 dpo, pokud si to správně pamatuju tak @llenka_li 9 dpo ráno a @denisa3101 8 dpo?
A opravdu, je lepší se na to nesoustředit, zabavit se jinak a být pak mile překvapena. Já na to od ovulky nemyslela a bum, bylo to 🙂 Takže vlastní zkušenost v tom... jinak člověku hrabe a kolikrát se objeví příznaky, co vypadají jako, že se povedlo a ono prdlajs
@katmir ahoj já měla 6DPO teplotu a za 2 dny jsem udělala test a byli tam ... Byla jsem 8 DPO můžeš kouknout ke mě do alba mám tam všechny testy 😊 držím palečky 😉
@simi1510 taky si myslim ze nebyla,ale dnes od rána me tak divně bolí břicho jal kdybych to měla dostat,právem vaječník a podbrisek🙄
@biedronca moje testy tento mesic a carku jsem nemela ani jako ty a zadarilo se🙂 Pokud to pujde dnes i zitra 😉
@martinie88 Zadařilo se? Tak to je super, !! <3 Já mívám bězně testy takto "nesilné" jako ty vase. Az vcera poprvé po delší době je čárka vyraznější (že by pomohl kontryhel?).
Mohu vědět, které ty dny vs. pozitvní OVU test jste se snažili, že to vyšlo? 🙂 Jestli teda se nijak Vas timto nedotknu.
@biedronca klido mi tykej 😉 a ja maxe mela kazdy cyklus takhle malo vybarveny :/ A to jsem mela gynex, kontryhel a inositol a carka stejne nic :/ Snazili jsme se 22, 24 a 26 DC🙂 Takze taky neni potreba kazdy den, ob den staci 🙂) Jo ale pouzivali jsme conceive gel na poceti, mozna v tom ma taky zasluhu 😉 Hodne stesti 🍀❤
@martinie88 Já právě řeším jednu zásadní otázku. Kdy má vlastně opravdový smysl se snažit? Ve dny kdy je test ovu pozitivní (že ovu bude brzy) a nebo právě první den hned co čárka seslábně (tj vajíčko se uvolnilo). A asi nevíte presně ten den D kdy se zadařilo že? Z těch tří dnů , co jste se snažili.
@katmir já jsem si byla od 1dp jistá, ze se to povedlo. Nevím jak je to možné, ale pořad mě bolelo břicho, strudali se mi navaly horka se zimnici, nehorázně mě bolely prsa první tři dny po ovu, pak dva dny skoro ne a od 6dp jsem je měla citlivá, občas takové brnění ze stran...bolest hlavy často a pokoušela se o mě jako by chřipka, rýma a necítila jsem se úplně dobre hlavně večer vždy. Jako něco hodně hodně malinko, co neslo vyfotit jsem viděla 8dp večer na cemiu a 9dp ráno už to slo vyfotit, dokonce o na Maxovi bylo něco úplně malilinko...
Hihi, teď zpětné, když na to koukám, tak tam teda skoro nic nevidím, ale důležité je, aby ta čárka viditelné každý den sílila...🙂 rozdíl jsem vždy viděla i ráno a večer.
Drzim palečky 🙂
Ten cemio test po zaschnutí vybledne a není vidět, ale v limitu je snad ještě lepší jak comfort..

@katmir moc drzim palečky, ať to tento mesic taky konečně klapne ☺️