icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
15. črc 2017

@katmir moc drzim palečky, ať to tento mesic taky konečně klapne ☺️

norna
15. črc 2017

Ženy mám do MS 6 dní a mám pozitivní ovulační test. Jsem celá nafoukla a cítím to v podbřišku. Není to moc dlouho? Vždy jsem měla ovu tak jak má být a tenhle měsíc tohle. Není to moc krátká doba do té MS. Aby to k něčemu bylo 😠🙁🙁

kastanek87
15. črc 2017

@norna pokud mivas ovulaci vždycky stejně jak máš, mohlo by to být těhotenství 😉 za dva dny zkus těhotenský test.

kastanek87
15. črc 2017

@norna ještě se zeptám tento cyklus jsi ještě neměla pozitivní test ovulační? Protože pokud ne tak to asi bude fakt ovulace až teď a jen se ti prodlouží cyklus.

simi1510
15. črc 2017

@norna jsou dvě možnosti, pokud víš, že jsi ovu měla v tomto cyklu normálně, tak to může značit těhotenství. Pokud ovšem nevíš, že by ovulace byla, nebo je ovu test pozitivní až nyní, tak to může být opožděná ovulace a tím se ti i cyklus prodlouží, což znamená, že by ti do ms nezbývalo daných 6 dní, co si myslíš.

norna
15. črc 2017

@kastanek87 aha to by me nenapadlo treba tehu...Jelikoz nafouklost a trosku boleni v podbrisku mivam pri kazde ovu da se rici coz mam ted...myslim si ze se ovu opozdila ale uvidime...ani nvm jestli je pak moznost aby se povedlo kdyz je tak kratce do MS..:(

norna
15. črc 2017

@simi1510 ovu test jsem delala v te dobe kdy ji mam mit a carka nebyla tolik vyrazna ale byla tam druha ..ale opozdena ovu to urco bude...dekuji vam zeny za odpovedi🙂

norna
15. črc 2017

@simi1510 posílám ještě foto testu kdy jsem měla mít správně ovu na porovnání. Jsou sice zaschle ale nevím jestli byl nějaký pozitivní.

simi1510
15. črc 2017

@norna v teorii ten první zleva... ale těžko z toho posuzovat, co a jak, když jsou testy zaschlé. Kdybys sledovala třeba navíc teplotu, tak by to bylo jasnější. Takhle tedy zkus počkat tolik dní, kolik máš od ovu po ms v jiných cyklech.

nikynikol25
17. črc 2017

Co myslíte to bude asi 100%anovulacni?😔

kastanek87
17. črc 2017

@nikynikol25 řekla bych že proběhla 18dc.

simi1510
17. črc 2017

@nikynikol25 ja bych dle teplot rekla, ze ovu nebyla :-/

bera28
17. črc 2017

@nikynikol25 anovulační cyklus

katmir
17. črc 2017

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Ve čtvrtek jsem měla pozitivní ovu test, tak předpokládám, že ovulka byla v pátek, max v sobotu. takže jsem dneska cca 3.DPO Dneska mě sem tam píchne v podbřišku a mám citlivá prsa, ale na to, abych něco cítila je strašně brzy. Musím se přestat sledovat,jinak se totálně zblázním.

@simi1510 ,@llenka_li kolikáty den jste měly poz.těhu test, vím, že jste testily trochu dříve, ale už si nejsem jista.

simi1510
17. črc 2017

@katmir já 9 dpo odpo, @martinie88 teď v 8 dpo, pokud si to správně pamatuju tak @llenka_li 9 dpo ráno a @denisa3101 8 dpo?

A opravdu, je lepší se na to nesoustředit, zabavit se jinak a být pak mile překvapena. Já na to od ovulky nemyslela a bum, bylo to 🙂 Takže vlastní zkušenost v tom... jinak člověku hrabe a kolikrát se objeví příznaky, co vypadají jako, že se povedlo a ono prdlajs

denisa3101
18. črc 2017

@katmir ahoj já měla 6DPO teplotu a za 2 dny jsem udělala test a byli tam ... Byla jsem 8 DPO můžeš kouknout ke mě do alba mám tam všechny testy 😊 držím palečky 😉

katmir
18. črc 2017

Holky dekuju.
@simi1510 to je jasne,ze na to nesmim myslet i se snazim,ale ... vcera mi do poradny prisel novousek,takovy malinkaty,vazil 2330g a pak na to nemysli 😝
Ne,mas pravdu. Nebudu na to myslet. Rozhodne chci testovat az po vynechani ms.,tak uvidime zda vydrzim.

simi1510
18. črc 2017

@katmir drzim palce! 😉 spis jako se nenech ovládnout tim vsim 😉 je jasne ze se to uplne nevytesni, ale castecne to jde

martinie88
18. črc 2017

@katmir @simi1510 má pravdu, já měla pidi ducha už 8DPO. Poté postupně sílil 🙂 Zasílám foto: max a mama test - na fotkách není duch moc vidět, ale v reálu to bylo lepší. Další foto jsou comforty a tam je to vidět krásně 🙂 Určitě na začátek doporučuji comforty 🙂

nikynikol25
18. črc 2017

@simi1510 taky si myslim ze nebyla,ale dnes od rána me tak divně bolí břicho jal kdybych to měla dostat,právem vaječník a podbrisek🙄

biedronca
18. črc 2017

HOLKY, CO MYSLÍTE????? Puntíky vedle znamenají tulení .

biedronca
18. črc 2017
katmir
18. črc 2017

@biedronca já si myslím, že by měla být ještě silnější. Ale uvidíme jak se shodnou ještě holky,

biedronca
18. črc 2017

@katmir Myslíte, že DNES a ZÍTRA je nejvhodnější se tulit?

martinie88
18. črc 2017

@biedronca moje testy tento mesic a carku jsem nemela ani jako ty a zadarilo se🙂 Pokud to pujde dnes i zitra 😉

biedronca
19. črc 2017

@martinie88 Zadařilo se? Tak to je super, !! <3 Já mívám bězně testy takto "nesilné" jako ty vase. Az vcera poprvé po delší době je čárka vyraznější (že by pomohl kontryhel?).
Mohu vědět, které ty dny vs. pozitvní OVU test jste se snažili, že to vyšlo? 🙂 Jestli teda se nijak Vas timto nedotknu.

martinie88
19. črc 2017

@biedronca klido mi tykej 😉 a ja maxe mela kazdy cyklus takhle malo vybarveny :/ A to jsem mela gynex, kontryhel a inositol a carka stejne nic :/ Snazili jsme se 22, 24 a 26 DC🙂 Takze taky neni potreba kazdy den, ob den staci 🙂) Jo ale pouzivali jsme conceive gel na poceti, mozna v tom ma taky zasluhu 😉 Hodne stesti 🍀❤

biedronca
19. črc 2017

@martinie88 Já právě řeším jednu zásadní otázku. Kdy má vlastně opravdový smysl se snažit? Ve dny kdy je test ovu pozitivní (že ovu bude brzy) a nebo právě první den hned co čárka seslábně (tj vajíčko se uvolnilo). A asi nevíte presně ten den D kdy se zadařilo že? Z těch tří dnů , co jste se snažili.

llenka_li
19. črc 2017

@katmir já jsem si byla od 1dp jistá, ze se to povedlo. Nevím jak je to možné, ale pořad mě bolelo břicho, strudali se mi navaly horka se zimnici, nehorázně mě bolely prsa první tři dny po ovu, pak dva dny skoro ne a od 6dp jsem je měla citlivá, občas takové brnění ze stran...bolest hlavy často a pokoušela se o mě jako by chřipka, rýma a necítila jsem se úplně dobre hlavně večer vždy. Jako něco hodně hodně malinko, co neslo vyfotit jsem viděla 8dp večer na cemiu a 9dp ráno už to slo vyfotit, dokonce o na Maxovi bylo něco úplně malilinko...

Hihi, teď zpětné, když na to koukám, tak tam teda skoro nic nevidím, ale důležité je, aby ta čárka viditelné každý den sílila...🙂 rozdíl jsem vždy viděla i ráno a večer.

Drzim palečky 🙂

llenka_li
19. črc 2017

Ten cemio test po zaschnutí vybledne a není vidět, ale v limitu je snad ještě lepší jak comfort..

Strana